x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 februarie 2023. Taurii au probleme în relație. Leii au o zi fantastică. Vărsătorii sunt jucăuși

Horoscop zilnic, 15 februarie 2023. Taurii au probleme în relație. Leii au o zi fantastică. Vărsătorii sunt jucăuși

de Moira Dună    |    14 Feb 2023   •   11:55
Horoscop zilnic, 15 februarie 2023. Taurii au probleme în relație. Leii au o zi fantastică. Vărsătorii sunt jucăuși
Sursa foto: Hepta

Berbecii și Săgetătorii sunt romantici, Gemenii sunt sinceri, Racii trebuie să accepte schimbarea, Fecioarele și Balanțele socializează, Scorpionii au relații bune cu cei din jur, Capricornii sunt afectuoși iar Peștii ajută un prieten.

Berbec

Astăzi vei fi într-o dispoziție deosebit de afectuoasă și iubitoare. Ești romantic și grijuliu, sensibil și receptiv. S-ar putea să descoperi că nu ai nicio problemă în a le comunica celorlalți sentimentele tale adevărate. Conectează-te cu cei de care te simți apropiat și bucură-te de o seară intimă.

Taur

Supărările din viața de zi cu zi le suporți greu. Opiniile puternice ale altor oameni și ciudateniile pot fi greu de înghițit. Emoțiile tale sunt puternice. Poate că partenerul crează fricțiuni inutile în relație

Gemeni

Fii deschis și sincer cu privire la sentimentele tale față de ceilalți. Natura ta receptivă ar trebui să fie pregătită. Ia o pauză și lasă-i pe alții să vină la tine. Evenimentele neașteptate pot să apară de nicăieri.Îți merge bine în dragoste. Fii gata să primești oportunitățile care îți ies în cale. Nu încerca însă să forțezi lucrurile. 

Rac

Inima ta bate foarte tare  dar s-ar putea să pară că nimeni nu știe asta în afară de tine. S-ar putea să simți că nu te potrivești cu adevărat cu energia zilei. Realizează că nu totul va merge conform planurilor tale. Lasă lucrurile să vină la tine. Nnu încerca să reziști schimbării iminente.

Leu

Aceasta este o zi fantastică pentru tine. Alătură-te prietenilor apropiați și ieși în oraș, la cină sau la dans. Refelctă asupra problemelor din relațiile trecută, gândește-te la cauze și privește spre viitor. Începe o nouă relație sau întărește-o pe cea în care te afli.

Fecioară

Natura ta caldă și sensibilă se potrivește perfect cu aspectele actuale. Energia ta emoțională este strâns legată de inima ta și vei descoperi că există o dorință de a fi aproape de ceilalți. DIscută cu prietenii apropiați și lasă-ți imaginația să zboare. Creativitatea ta este în mod special stârnită astăzi, așa că începe un proiect de artă sau compune o melodie.

Balanță

Te vei bucura de multă afecțiune din partea celorlalți astăzi. Radiezi un aer de dragoste și frumusețe. Dragostea va veni în explozii puternice, neregulate și ar trebui să fii în alertă. Oameni noi vor veni pentru a-și împărtăși sentimentele. Toate activitățile de grup sunt favorizate și, cu siguranță, vei fi motorul oricărei petreceri.

Scorpion

Inima ta poate fi deosebit de sensibilă astăzi. S-ar putea să te simți puțin vulnerabil. Natura ta romantică este puternică, așa că răsfățează-te cu o seară romantică. Toate relațiile cu femeile vor decurge fără probleme. Poate vrei să-ți suni mama ta dacă nu ai vorbit cu ea de ceva vreme. I-ar plăcea să te audă.

Săgetător

Toate aspectele dragostei și romantismului vor fi bune. Ai putea profita de această ocazie pentru a face o mișcare îndrăzneață spre obiectul afecțiunii tale. Mergi cu o abordare neconvențională și nu te teme. Relațiile tale vor fi bune. Comunică-ți sentimentele. Dragostea va acționa brusc și neașteptat. Lasă-te dus de val.

Capricorn

Legătura ta cu ceilalți este deosebit de puternică. Reconectează-te cu mama ta și spune-i cum te simți. Stai cu cei dragi în seara asta și surprinde pe cineva cu un gest romantic. Încearcă ceva neconvențional. Sentimentele tale pot fi puternice dar inconstante. S-ar putea să simți că te trag înapoi în carcasa ta de protecție. 

Vărsător

S-ar putea să te simți deosebit de jucăuș astăzi. Așteaptă-te să simți multă dragoste și afecțiune din partea celorlalți. Fii conștient de faptul că vei avea o tendință puternică de a te răsfăța cu mâncare și băutură, așa că încearcă să păstrezi lucrurile cu moderație. Este posibil să ai o aversiune față de muncă și să nu ai autodisciplină. Așa că dedică-te partenerului în seara asta.

Pești

Natura bizară a zilei te nedumerește.Concentrează-te pe natura ta romantică și pe inima ta grijulie. Folosește-ți abilitățile instinctive de vindecare pentru a avea grijă de un prieten apropiat care are nevoie. Astăzi este o zi bună pentru a te conecta cu ceilalți și a-ți împărtăși în mod deschis sentimentele. Ai încredere în oamenii de lângă tine. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic