x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 iunie 2016. Relaţiile par să se destrame

Horoscop zilnic, 15 iunie 2016. Relaţiile par să se destrame

14 Iun 2016   •   19:55
 Horoscop zilnic, 15 iunie 2016. Relaţiile par să se destrame

Berbec: Eşti cuprins de nostalgie. Îţi face bine din punct de vedere psihic să îţi vizitezi părinţii sau să faci o plimbare prin locurile copilăriei.

 

Taur: Eşti atras de oameni ieşiţi din comun. Ai luat asta mult timp ca pe o distracţie. Azi îţi dai seama că şi tu eşti privit ca un excentric.

 

Gemeni: De regulă ai multă grijă de sănătatea ta. Azi decizi, însă, arunci prudenţa pe geam. N-ar fi exclus să mănânci o tavă de prăjituri.

 

Rac: Apar tensiuni în grupul tău. Relaţiile par să se destrame. Faci eforturi mari să îţi păstrezi controlul pentru ca lucrurile să nu degenereze.

 

Leu: Azi scapi de veşnicele tale dificultăţi în a lua o decizie şi tranşezi o problemă care ţine de viaţa personală. Vei respira uşurat după.

 

Fecioară: Începi ziua determinat să rupi norii, dar pe parcurs entuziasmul tău se dezumflă. Începi să crezi că toate eforturile tale sunt inutile.

 

Balanţă: Ai o capacitate la efort mare, dar azi simţi că s-au adunat toate pe capul tău şi nu mai poţi face faţă. Fixează-ţi scopuri mai accesibile.

 

Scorpion: Îţi merge mintea şi te îndrăgosteşti de propriile tale idei. Vei simţi nevoia să le împărtăşeşti cu alţii. Azi ţii multe predici.

 

Săgetător: Astăzi vei simţi pornirea de a petrece mai mult timp cu familia. Simţi că ai neglijat-o în ultima vreme şi vrei să te revanşezi.

 

Capricorn: O zi din cale afară de săracă în evenimente. Eşti seren şi îţi propui să îi observi pe cei din jur cu interesul rece al unui antropolog.

 

Vărsător: Astăzi lucrurile se aranjează de la sine la locul de muncă şi ai mai mult timp să te preocupi de tine şi de interesele personale.

 

Peşt: Eşti foarte bine dispus, azi, şi nu permiţi ca cineva din jurul tău să fie cuprins de melancolie. Îţi merge foarte bine în relaţia de cuplu.

×