x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 septembrie. Ai grijă să nu creezi probleme din cauza muncii

Horoscop zilnic, 15 septembrie. Ai grijă să nu creezi probleme din cauza muncii

15 Sep 2016   •   08:50
Horoscop zilnic, 15 septembrie. Ai grijă să nu creezi probleme din cauza muncii

Horoscop 15 septembrie. Berbec

Eşti confuz pentru că relaţiile de la locul de muncă sunt foarte tensionate, iar tu nu ştii de ce parte eşti. Concentrează-ţi atenţia asupra visurilor tale.

Taur

Este o perioadă delicată pentru tine şi persoana iubită, pentru că simţiţi că trebuie restabilit echilibrul între intimitate şi independenţă. Discutaţi şi

Gemeni

Persoanele dragi trec prin nişte momente dificile, iar tu vrei să faci orice ca să-i ajuţi. Eşti foarte afectiv, iubitor şi grijuliu astăzi cu cei din jurul tău.

Rac

O decizie importantă trebuie luată, iar asta e cu atât mai greu, cu cât factorii se schimbă. Asimilează toate informaţiile şi nu te grăbi. Nu vrei să regreţi mai târziu.

Leu

Partenerul de afaceri îţi va crea probleme şi veţi purta nişte discuţii aprinse. Fii diplomat, dacă nu vrei ca situaţia ta financiară să aibă de suferit.

Fecioară

E timpul să rezolvi micile probleme din relaţia în care te afli, iar dacă eşti singur, poate că ar fi cazul să intri iar în joc. Ia tu iniţiativa şi vei fi surprins!

Balanţă

Vrei să te remarci la locul de muncă şi să arăţi de ce eşti capabil, însă acest lucru este foarte dificil pentru că ţie ţi-a plăcut dintotdeauna să lucrezi din spatele scenei.

Scorpion

Nu te simţi motivat, te concentrezi greu şi iei decizia de a lucra de acasă. Vrei să te bucuri de confortul casei tale şi te gândeşti la weekend tot mai mult.

Săgetător

Ştii că succesul nu vine peste noapte şi îţi concentrezi toată atenţia asupra carierei, dar este posibil să apară certuri cu un membru al familiei din cauza asta.

Capricorn

Schimbările din agenda unei persoane apropiate îţi vor afecta şi ţie planurile. E posibil să primeşti o sumedenie de informaţii utile dacă te vei adapta la ideile celorlalţi.

Vărsător

Eşti prins în mijlocul unei lupte între independenţă si responsabilitate. Pe de-o parte eşti încântat, dar pe de altă parte ai nevoie să te simţi în siguranţă.

Peşti

Nişte schimbări se ivesc la orizont şi ar fi mai înţelept să  le faci acum, decât să încerci să le rezişti mai târziu. Ieşi din perioada de visare şi revino cu picioarele pe Pământ.  

 

×