x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 septembrie 2021. Berbecii sunt îngrijorați din cauza banilor

Horoscop zilnic, 16 septembrie 2021. Berbecii sunt îngrijorați din cauza banilor

15 Sep 2021   •   12:01
Horoscop zilnic, 16 septembrie 2021. Berbecii sunt îngrijorați din cauza banilor
Sursa foto: Pixabay.com

Berbec

De la un timp ești cam îngrijorat din cauza banilor. Astăzi, un membru al familie face o cheltuială pe care o consideri inutilă și iresponsabilă. Înainte să te enervezi, știi că nu toate lucrurile sunt așa cum par. Dacă privești situația obiectiv, poți vedea că nu te afli într-o situație financiară gravă, iar cheltuielile nu sunt așa de mari. 

Taur

Va trebui să respingi o invitație la un eveniment iar gazda se va supăra. Probabil este suprasolicitată și stresată, motiv pentru care reacționează excesiv. Dar tu relaxează-te și explică-i. Apoi stabiliți să vă vedeți într-o altă zi.

Gemeni

Te-ai plimbat mult în ultima vreme? Dacă da, te dor picioarele. Acest lucru îți afectează nivelul de energie. Concentrează-te așadar asupra sarcinilor de rutină care necesită puțină gândire și care pot fi realizate încet. Stai departe de ceartă! Relaxează-te într-o baie fierbinte în această seară.

Rac

Mergi la un eveniment unde iubitul tău va acorda mai multă atenție celorlalți. S-ar putea să te simți neglijat și neubit, ca și cum prietenul tău face asta pentru a te răni. Probabil că nu este cazul. El încearcă doar să fie sociabil și nu realizează că te supără. 

Leu

Uneori mergi înapoi. Ești prins în cursa șobolanilor încercând să ai mai mulți bani și mai multă siguranță, cu ideea că în cele din urmă vei câștiga libertatea de a face ce vrei. Dar fericirea funcționează de fapt invers. Mai întâi trebuie să fii cine ești și apoi să faci acțiunile necesare pentru a avea ceea ce îți dorești cu adevărat.

Fecioară

O convorbire cu o persoană supărată și care se află departe, te va surprinde. În mintea ta, ea nu are niciun motiv și reacționează disproporționat. Probabil că nu-ți va asculta raționamentele. Spune-i calm că veți vorbi mâine și apoi închide telefonul. Dă-i timp să se calmeze înainte de a încerca să îndrepte lucrurile.

Balanță

Astăzi cauți un obiect pierdut care are doar o valoare sentimentală. Totuși, este important pentru tine să-l găsești. Însă nu este o zi bună pentru a-l găsi. Ești agitată și nu-l vei vedea. Așteaptă până mâine. 

Scorpion

O ceartă minoră sau o separare ar putea avea loc cu iubitul tău. Probabil este ceva banal dar tu exagerezi ș vrei să nu-l mai vezi. Mergi la plimbare pentru a te limpezi la minte și a vedea situața mai obiectiv. Apoi telefonează-i și rezolvă problema.

Săgetător

Ești stresat din cauza suprasolicitării. Dacă co persoană face o remarcă nu tocmai potrivită, s-ar putea să te simți ofensat, deși nu este cazul. Nu te agita crezând că exstă trădători în spatele fiecărei uși. Lucrează singur dacă poți, și fă o plimbare. Te vei simți mai relaxat. 

Capricorn

Pot zbucn certuri în anturajul tău iar ție nu-ți place pentru că lucrurile pot ieși destul de prost. Dacă te simți detașat, ajută-ți prietenii să iasă din haosul emoțional și să privească lucrurile mai obiectiv. S-ar putea să nu-i calmeze, dar cel puțin ai încercat.

Vărsător

Un coleg renunță la unele dintre responsabilități și asta îți aduce ție sarcini suplimentare. Asta te va enerva foarte tare și îți va provoca mult stres. Deleagă din sarcini, dacă poți. Rezolvă ceea ce este urgent și restul încet și cu atenție. 

Pești

Dacă intenționezi să pleci într-o călătorie, întocmește o listă cu ceea ce trebuie să faci în prealabil și verifică fiecare sarcină, pe măsură ce o finalizezii. Altfel s-ar putea să intri în panică în ultimul moment pentru că ai uitat ceva important. Stai liniștit. Este mai puțin probabil să uiți ceva dacă te organzezi.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal