x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 august 2023. Este o zi perfectă pentru schimbări

Horoscop zilnic, 17 august 2023. Este o zi perfectă pentru schimbări

de Vali Deaconescu    |    16 Aug 2023   •   15:45
Horoscop zilnic, 17 august 2023. Este o zi perfectă pentru schimbări
Sursa foto: Hepta

Horoscop 17 august 2023. Scorpionii vor avea contacte neașteptate cu poliția, Săgetătorii vor porni într-o călătorie, iar Peștii încearcă să scape de un obicei prost.

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Ești creativ. Vei aborda orice, chiar și fără antrenament. Aceasta este o zi bună pentru a te întreba dacă prețuiești talentele tale creative.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Astăzi este cea mai bună zi a anului pentru a te întreba ce ai putea face pentru a îți îmbunătăți relațiile cu membrii familiei. De asemenea, ce poți face pentru a-ți îmbunătăți casa și cum te raportezi la locul în care locuiești?

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Ziua de joi este șansa ta de a te gândi la cum îți poți îmbunătăți comunicarea, astfel încât oamenii să înțeleagă ceea ce spui și tu să înțelegi și ceea ce spun ei. Comunicarea cu ceilalți este întotdeauna dificilă.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Ești condus de lună și astăzi, este șansa ta de a te gândi la cum poți să-ți gestionezi mai bine banii și cum te raportezi la bunurile tale. Ești o victimă a bunurilor tale?

Leu (23 iulie-22 august)

Joi este ziua perfectă pentru a te uita realist în oglindă și pentru a te întreba ce poți face pentru a-ți îmbunătăți imaginea. La urma urmei, nu ai niciodată o a doua șansă de a face o primă impresie bună.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Este momentul ideal pentru a te gândi puțin la lumea ta interioară și la valorile tale spirituale. Cu toții credem în ceva, chiar dacă credem că nu credem în nimic.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Aceasta este o zi importantă pentru tine, deoarece ești poate cel mai sociabil semn din zodiac. Îți oferă șansa de a lua rezoluții și intenții. Astăzi s-ar putea să vezi cum să te relaționezi mai bine cu prietenii și grupurile, ceea ce contează pentru tine.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Asta face ca aceasta să fie ziua perfectă pentru a observa cum te descurci cu figurile de autoritate, inclusiv cu părinții și cu poliția. Este, de asemenea, o zi bună să te gândești la direcția vieții tale în general. Te îndrepți unde vrei să mergi?

Săgetător (22 noiembrie-21 dec.)

Aceasta este poate cea mai bună zi a anului pentru a te întreba ce educație sau formare ulterioară ați putea obține care v-ar îmbunătăți viața sau locul de muncă. Și la fel, ce fel de călătorie ai putea face pentru a îți îmbogăți viața? Gândește-te la aceste posibilități astăzi.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Toți depindem de eforturile celorlalți, indiferent dacă cunoaștem persoana respectivă sau nu. Aceasta este cea mai bună zi a anului pentru a te gândi cât de mult te bazezi pe alții pentru sprijin financiar și practic. Recunoștința este un bun prețios.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Îți oferă ocazia să te gândești la modul în care poți îmbunătăți relațiile tale cele mai apropiate. De altfel, cum îți poți îmbunătăți relațiile cu alte persoane?

Pești (19 februarie-20 martie)

Ce poți face pentru a-ți îmbunătăți munca sau cum îți faci treaba? La fel, ce poți face pentru a-ți îmbunătăți sănătatea? În general, este mai ușor să oprești un obicei prost decât să începi unul bun.

×