x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 ianuarie 2023. Gemenii își plătesc datoriile. Vărsătorii se implică într-un proiect important

Horoscop zilnic, 17 ianuarie 2023. Gemenii își plătesc datoriile. Vărsătorii se implică într-un proiect important

de Moira Dună    |    16 Ian 2023   •   11:50
Horoscop zilnic, 17 ianuarie 2023. Gemenii își plătesc datoriile. Vărsătorii se implică într-un proiect important
Sursa foto: Hepta

Berbecii muncesc în familie, Taurii comunică mai bine cu cei din jur, Racii și Peștii sunt eficienți, Leii primesc vizite, Fecioarele se apropie de cei dragi, Balanțele muncesc mai mult, Scorpionii se dedică carierei, Săgetătorii își amintesc întâmplări din trecut, iar Capricornii rezolvă unele probleme de afaceri.

Berbec

Problemele practice care implică casa și familia ar putea necesita atenție astăzi. Nu este nimic alarmant, doar câteva sarcini pe care este posibil să le fi amânat, cum ar fi curățarea casei sau munca în curte. Cere ajutorul celorlalți membri ai familiei. Ai alte responsabilități de urmărit. Nu este corect să fii nevoit să faci totul singur.

Taur

Problemele care implică grupurile din care faci parte îți necesită atenția. Vei vorbi mult la telefon, vei scrie mesaje. S-ar putea să descoperi că deschide noi uși către înțelegere între tine și ceilalți.

Gemeni

Problemele financiare ar putea necesita atenție astăzi. Este posibil să fie necesară plata facturilor, depunerea cecurilor și elaborarea bugetului. Puterea ta de concentrare este mare. Abilitățile tale practice sunt bune, așa că poți termina treburile rapid. 

Rac

Unele proiecte ar putea necesita o atenție practică, obținând mici detalii iritante. Eficiența ta naturală este la apogeu, așa că probabil vei reuși să rezolvi aceste lucruri înainte de a te plictisi prea mult. Important este că vei putea obține rezultatele pe care le dorești. 

Leu

Rudele sau prietenii vechi, în special persoane în vârstă, te vizitează astăzi, probabil că îți vor trezi amintiri din copilărie pe care le-ai uitat de mult. Unele dintre ele ar putea fi un șoc, dar toate vor elibera blocaje de care ai tot încercat să scapi. 

Fecioară

S-ar putea să petreci mult timp la telefon cu prietenii, unii dintre ei în vârstă. Conversațiile vor fi iubitoare, informative și revelatoare. Ca urmare, decizi să participi la un eveniment de grup. Totodată, în sfârșit primești niște bani pe care îi așteptai de mult timp. 

Balanță

Te hotărăști să muncești mai mult pentru a obține rezultatele pe care le dorești. Acest lucru înseamnă doar sarcini practice. Cu toate acestea, până la sfârșitul zilei ar trebui să te simți mulțumit de realizările tale. 

Scorpion

Te dedici carierei dar vei primi noi informații care te vor determina să-ți reanalizezi ambițiile. Orice ar fi, folosește-te de ele. 

Săgetător

Amintirile evenimentelor trecute care au provocat traume ies la suprafață. Este însă un lucru pozitiv deoarece eliberarea acestor emoții vechi te ajută să progresezi mai repede material și spiritual. Te simți bucuros. 

Capricorn

Te întâlnești cu prieteni vechi și noi dar și cu un potențial iubit. De asemenea, este o zi grozavă și pentru a rezolva unele contracte legale. Simțul tău în afaceri funcționează la un nivel foarte înalt.

Vărsător

Un proiect important ar putea necesita o concentrare intensă astăzi, și ești în starea de spirit potrivită. Ai putea fi mulțumit de rezultate, la fel și alții ale căror opinii contează. Așteaptă-te la un fel de recunoaștere publică. Îți sporește încrederea în tine și chiar veniturile. Muncești din greu, te bucuri de lumina reflectoarelor și te  răsfeți cu o seară în oraș.

Pești

Abilitățile tale practice ar trebui să funcționeze eficient. O disciplină creativă sau intelectuală care te fascinează ar putea necesita o concentrare intensă astăzi. Ai putea să-ți petreci o mare parte a zilei în bibliotecă. Vei dori să iei notițe dar nu-ți face griji dacă nu prinzi totul. Memoria ta este bună. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic