x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 noiembrie. Nu mai sta peste program şi gândeşte-te mai mult la cei pe care i-ai neglijat

Horoscop zilnic, 18 noiembrie. Nu mai sta peste program şi gândeşte-te mai mult la cei pe care i-ai neglijat

18 Noi 2016   •   08:51
Horoscop zilnic, 18 noiembrie. Nu mai sta peste program şi gândeşte-te mai mult la cei pe care i-ai neglijat

Horoscop 18 noiembrie 2016. Berbec

Dacă vei grăbi lucrurile, nu înseamnă că vei rezolva totul mai rapid. Timpul va trece la fel, doar tu îl vei percepe diferit.

Taur

Spre deosebire de mulţi dintre apropiaţi, care încă nu au făcut niciun progres în carieră, eşti foarte norocos, mai ales că ai fost, sau urmează să fii promovat.

Gemeni

Să nu te ia prin surprindere dacă eşti agitat, iritat şi nervos astăzi. Asta se datorează şi faptului că ai pus prea multă presiune asupra ta.

Rac

Te simţi vinovat pentru că nu ai mai petrecut timp suficient cu persoanele dragi. Nu mai sta peste program şi gândeşte-te mai mult la cei pe care i-ai neglijat.  

Leu

Sunt şanse foarte mari să apară un conflict în relaţia de cuplu, pentru că tu vrei să o iei mai uşor, în timp ce partenerul apasă pedala de acceleraţie.

Fecioară

Ai programat de unul singur un weekend romantic şi vei face o surpriză minunată persoanei dragi, arătând astfel afecţiunea prin acţiuni şi nu prin vorbe.

Balanţă

Dacă vei da de un coleg care se va mişca prea lent, s-ar putea să nu te mai poţi controla şi să ai un comportament agresiv. Răbdarea nu e punctul tău forte.

Scorpion

Eşti încăpăţânat şi nu accepţi nicio remarcă, indiferent că este o critică, un sfat sau pur şi simplu o părere. Ia-o mai uşor şi nu lua totul personal.

Săgetător

 Ar trebui să vezi lucrurile aşa cum sunt şi nu cum îţi doreşti tu să fie. Realitatea este cruntă. Poate de asta vrei să evadezi mereu din ea.

Capricorn

Oricât de mult îţi place să fii în compania oamenilor, vei trecde printr-o perioadă în care vei sta cu tine. Ai nevoie să mai respiri puţin.

Vărsător

Pentru că ai petrecut foarte mult timp cu anumite persoane în timp ce ai uitat de alţi prieteni, să nu te mire faptul că aceştia din urmă vor renunţa la tine.

Peşti

Rutina, drumurile zilnice, oboseala te epuizează şi nu mai energie pentru nimic. Asta dacă nu cumva vei fi motivat de o persoană apropiată pe care nu o poţi refuza.

 

×