x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 octombrie 2022. Majoritatea semnelor au nevoie de pace și armonie

Horoscop zilnic, 18 octombrie 2022. Majoritatea semnelor au nevoie de pace și armonie

17 Oct 2022   •   11:56
Horoscop zilnic, 18 octombrie 2022. Majoritatea semnelor au nevoie de pace și armonie
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop 18 octombrie 2022. Majoritatea semnelor se simt asaltate de negativitatea și agresivitatea din jur, așa că cel mai bun lucru ar fi să cultive pacea și armonia. Mâine va fi mai bine.

Berbec

Starea ta de spirit ar trebui să fie destul de bună astăzi, deși ar putea exista niște forțe puternice care încearcă să-ți submineze această atitudine pozitivă. Încearcă să nu lași dezacordurile altora să te doboare. O atitudine pașnică este extrem de importantă pentru a echilibra furia și ostilitatea din jurul tău. Fii cel care promovează această armonie.

Taur

Arena de astăzi este una în care poți găsi o mare cantitate de material. Nu-ți va lipsi energia sau opiniile . Dar cuvintele tale au o putere mai mare, pe măsură ce oamenii devin mai dornici să afle adevărul. Acționează cu pace și cooperare. Ajutați oamenii să lucreze împreună pentru un obiectiv comun.

Gemeni

Pacea și armonia sunt în programul normal al zilei dar există șanse mari să existe o forță în război cu opinii puternice și tendințe răzbunătoare. Asigură-te că acțiunile tale sunt bine aliniate cu sufletul tău, altfel ai putea fi aruncat într-o luptă care nu are nimic de-a face cu tine.

Rac

Ești martorul unei acțiuni și vezi imediat consecințele. Aceste consecințe și-ar putea arăta fața urâtă astăzi. Folosește-ți percepția și intuiția incredibilă pentru a găsi cea mai bună soluție posibilă și lucrează spre acest obiectiv înainte ca lucrurile să scape de sub control.

Leu

Poate știi exact ce trebuie să faci astăzi dar, din anumite motive, acțiunea necesară poate fi un lucru greu de implementat pentru tine. Totuși, implică-te. Nu te limita să te superi și să te descurajezi dacă lucrurile nu merg exact conform planului. Independența este o virtute importantă pe care să o păstrăm astăzi.

Fecioară

Asigură-te că părerea ta nu se pierde în frenezia zilei. Cuvintele tale s-ar putea să nu se potrivească cu lucrurile pe care oamenii vor să le audă. Încearcă să nu iei asta personal. Realizează că acesta nu este un indiciu că vorbele tale sunt mai puțin importante. Ai un dar incredibil de a putea vedea lucruri pe care alții nu le pot vedea. Prețuiește și hrănește această abilitate în loc să o invalidezi.

Balanță

Ai două opțiuni astăzi. Fie sari in mizerie cu ambele picioare, fie stai cu totul departe de ea. Există cu siguranță două tabere distincte care își instalează arsenalele pentru luptă. Realizeazî că există și un aspect moale, tandru, armonios care vrea doar pace. Va fi greu să ignori faptul că natura ta obișnuită războinică este gata de luptă.

Scorpion

S-ar putea să ajungi să fii salvatorul pașnic care îi liniștește pe toți astăzi. Folosește-ți natura artistică și dragostea pentru frumos și armonie pentru a-i inspira pe alții să-și lase diferențele și să se concentreze asupra aspectelor pozitive. Acceptarea generoasă a celorlalți este singura cale de urmat, mai ales astăzi, când oamenii sunt supărați și gata să lupte. Faă tot posibilul pentru a promova pacea.

Săgetător

Capacitatea ta unică de a comunica cu multe grupuri și personalități diferite va fi extrem de importantă astăzi pentru a menține o punte între taberele în război. Menține lucrurile în mișcare și încearcă să nu lași situația să stagneze pe nicio problemă. Când conversația se transformă în furie,este în interesul tău să o oprești imediat. Nu-ți fie frică să faci un pas înainte și să-ți asumi un rol de lider.

Capricorn

S-ar putea să simți că te-ai agitat din toate părțile. Găsești confort știind că lucrurile se vor îmbunătăți până mâine. S-ar putea să ai senzația că ești într-un fel singur, în pofida cercului de prieteni care te înconjoară și te iubește. Este posibil să fii chemat la acțiune de o forță puternică. Încearcă să fii la curent cu informațiile și evoluțiile din jurul tău, astfel încât să poți lua decizii cât mai informate.

Vărsător

Încercați să te ridici deasupa tensiunilor. Fă-ți o favoare și nu te apleca la nivelul altroa. Fii mândru de acțiunile tale și fă lucrurile cu încredere. Lucrează cu negativitatea. Cel mai rău lucru de făcut ar fi să ignori. Abordează direct problemele de îndată ce apar. Nu te  lasă atras în trecut. E timpul să mergi înainte.

Pești

Poate vrei să scapi de frenezia zilei mergând la cumpărături, așa  că ia-ți un prieten și du-te. Încească să menții dezacordurile la minimum. Există destulă tensiune și război în lumea din jurul tău, încât nu trebuie să adaugi la forța negativă alte dispute.

×