x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 19 martie 2023. Scorpionii au parte de o zi perfectă

Horoscop zilnic, 19 martie 2023. Scorpionii au parte de o zi perfectă

de Vali Deaconescu    |    18 Mar 2023   •   12:20
Horoscop zilnic, 19 martie 2023. Scorpionii au parte de o zi perfectă
Sursa foto: Hepta

Horoscop 19 martie 2023. Racii sunt dispuși să învețe ceva nou, Fecioarele au parte de o mare vizibilitate, iar Vărsătorii se vor ocupa de planificarea unei vacanțe

Horoscop zilnic, 19 martie 2023

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Chiar dacă este duminică, ai multă energie mentală, mai ales pentru a-ți face planuri pe termen lung. De asemenea, s-ar putea să ai o conversație interesantă și plină de viață cu cineva mai în vârstă sau mai experimentat, care ar putea aduce câteva idei pozitive și viabile.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Aceasta este o zi bună de bani! Te gândești la bani și la proiecte care fac bani. De asemenea, poți explora idei despre a cheltui bani sau a face o achiziție deosebit de serioasă. Acest lucru ar putea implica chiar obținerea cooperării sau aprobării cuiva mai în vârstă, poate un șef.

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Aceasta este o zi productivă pentru că ai energia mentală și emoțională de a merge după ceea ce îți dorești, care ar putea fi despre planuri de călătorie sau de a face cu o țară străină. S-ar putea să se refere și la situații juridice sau ceva de-a face cu învățământul superior sau presa. Idei mari!

Rac (21 iunie-22 iulie)

Faci niște cercetări pentru a obține rezultate! Vei învăța ceva nou dacă ești dispus să cauți răspunsuri. Orice ai învăța ar putea afecta în cele din urmă modul în care împarți ceva cu cineva sau modul în care beneficiezi de averea sau bunurile altcuiva.

Leu (23 iulie-22 august)

Discuțiile cu prietenii sau grupurile îți pot oferi câteva indicații practice despre cum să faci față parteneriatelor celor mai apropiați de tine. Sau invers, cineva mai în vârstă (un prieten sau partener) îți poate oferi sfaturi despre cum să te descurci cu un prieten, un grup sau organizație.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Ai parte de o mare vizibilitate astăzi, dar acesta este un lucru bun pentru că pari competent și capabil pentru ceilalți. (În special șefii și părinții.) Fi deștept și folosește această ocazie pentru a-i încuraja pe alții să muncească din greu și să obțină rezultate pe care le consideri importante.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Aceasta este o zi bună pentru tine dacă trebuie să studiezi sau să înveți ceva nou pentru că ai energia mentală necesară pentru acest lucru. De asemenea, poți folosi aceeași perseverență mentală pentru a rezolva chestiuni legale sau orice are legătură cu medicină, învățământul superior și mass-media.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Aceasta este ziua perfectă pentru a face planuri despre impozite, datorii, proprietăți comune și moșteniri. Poate dorești să organizezi actele, în special documentele sau detaliile financiare legate de casă, familie sau chiar de un părinte. Vei face multe.

Săgetător (22 noiembrie-21 dec.)

Discuțiile de astăzi cu un partener sau un prieten apropiat vor fi sobre și realiste. S-ar putea să trebuiască să ai răbdare cu cineva pentru că ai de-a face cu o situație dificilă. Poate vei căuta ajutor de la cineva mai în vârstă sau mai experimentat pentru că îi respecți înțelepciunea? 

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Atitudinea, energia și concentrarea vor aduce rezultate, ceea ce te poate ajuta la orice sarcină pe care ți-o stabilești. De asemenea, ești pregătit să stai singur și să înfrunți orice dificultăți care apar cu locul tău de muncă, cu sănătatea ta sau cu un animal de companie.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Copiii ar putea fi o responsabilitate sporită astăzi, motiv pentru care ai putea avea o discuție serioasă cu cineva despre îngrijirea sau educația lor. La fel, vor merge bine și discuțiile practice despre artă, sport sau cum să planifici o ocazie socială sau o vacanță.

Pești (19 februarie-20 martie)

Un membru mai în vârstă al familiei ar putea avea un sfat bun pentru tine astăzi. Oricum ar fi, probabil că vei prefera să te închizi în casă și să te retragi oarecum, astfel încât să poți termina lucrurile. Ai o agendă; o listă de lucruri de făcut și vrei să fii productiv.

×