x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 2 martie 2018: Taurii fac schimbări majore în plan financiar

Horoscop zilnic 2 martie 2018: Taurii fac schimbări majore în plan financiar

01 Mar 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 2 martie 2018: Taurii fac schimbări majore în plan financiar

Berbec

Relaţiile cu cei din jur sunt excelente. Ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă. Aveţi succes în activităţile legate de cămin şi în afaceri.

Taur

Sunteţi dornic să faceţi schimbări în casă şi pe plan financiar. Nu vă puneţi speranţe prea mari în banii pe care trebuie să îi primiţi dintr-o afacere.

Gemenii

Dimineaţă vă este imposibil să vă respectaţi programul. Încercați totuși să vă rezolvaţi problemele financiare de care nu aţi avut timp până acum.

Rac

Survin evenimente neaşteptate, care vă împiedică să vă respectaţi programul. S-ar putea să primiţi musafiri sau să plecaţi în vizită la rude.

Leu

Va trebui să faceţi mai multe drumuri scurte cu partenerul de viaţă. Încercați să vă organizaţi mai eficient și să rofitaţi de ajutorul unei rude.

Fecioara

Intuiţia şi sensibilitatea vă stimulează astăzi creativitatea. Aveţi mari şanse de reuşită pe plan profesional, intelectual, dar şi sentimental.

Balanţa

Graţie sensibilităţii, astăzi puteţi avea succes pe plan profesional şi social. S-ar putea să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu.

Scorpion

Nu vă lăsaţi afectat de lipsa de corectitudine a cuiva din anturaj. Nu promiteţi nimic dacă nu sunteţi sigur că puteţi să vă ţineţi de cuvânt.

Săgetător

Sunteţi foarte optimist şi aveţi o imaginaţie de invidiat. Vă nemulţumeşte faptul că nu aveţi fonduri suficiente pentru a începe o afacere.

Capricorn

Puteţi face planuri de viitor şi începe noi activităţi în domeniul social. Vă simţiţi foarte bine în compania prietenilor şi a persoanei iubite.

Vărsător

Astrele vă sfătuiesc să vă puneţi inventivitatea la lucru. După-amiază s-ar putea să suferiţi o dezamăgire sentimentală. Nu luaţi decizii în grabă.

Peşti

Astăzi intuiţia vă ajută să rezolvaţi cu bine problemele tensionate de la serviciu. Astrele vă recomandă să încercați să nu intrați în conflict cu şefii.

 

×
Subiecte în articol: horoscop