x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 decembrie 2022. Gemenii se confruntă cu situații tulburi. Balanțele sunt aventuroase

Horoscop zilnic, 21 decembrie 2022. Gemenii se confruntă cu situații tulburi. Balanțele sunt aventuroase

de Moira Dună    |    20 Dec 2022   •   11:55
Horoscop zilnic, 21 decembrie 2022. Gemenii se confruntă cu situații tulburi. Balanțele sunt aventuroase
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii acționează, Taurii sunt mai echilibrați, Racii sunt negativiști, Leii și Vărsătorii să fie atenți la cuvinte, Fecioarele sunt raționale, Scorpionii au nevoie de sensibilitate, Săgetătorii trebuie să rezolve unele conflicte, Capricornii sunt încrezători, iar Peștii își rezolvă problemele.

Berbec

Ceva te îndeamnă să acționezi. Este posibil să simți o neliniște în aer care te face să vrei să te ridici și să pleci. Problema este că locul în care trebuie să mergi poate să nu fie evident la început. Emoțiile pot sta în calea acțiunii. Destinația se află în inima ta. 

Taur

Vei descoperi că emoțiile tale sunt mult mai sub control astăzi. Ești capabil să găsești un echilibru fericit și să eviți extremele care îi sperie pe ceilalți. Oamenii vor fi atrași de tine, în timp ce oferi o plută de salvare pe ape turbulente. Sensibilitatea ta este puternică și poți să vezi imediat starea oricărei situații.

Gemeni

Lucrurile pot părea puțin tulbure. Este posibil să atrebuiască să te adaptezi înainte de a relaționa fără probleme cu ceilalți. Profită de această ocazie pentru a te ocupa de lucruri la care în mod normal nu te-ai gândi. Vezi lucrurile din perspectiva cuiva dintr-un alt domeniu. Rămâi acasă diseară și relaxează-te.

Rac

Încearcă să nu fii negativist. Concentrează-te pe pozitiv. Vei capta semnale subtile de la alții care îți pot fi de mare ajutor pe măsură ce aduni date. Nu totul trebuie să fie o cursă până la linia de sosire. Bucură-te de locul unde te afli acum. Nu există niciun motiv să te grăbești la următoarea activitate dacă te distrezi.

Leu

Încearcă să te abții de la vorbe. Nu există niciun motiv să ripostezi. Cu cât abordarea ta este mai sensibilă, cu atât vei ajunge mai departe în urmărirea obiectivelor tale. Astăzi s-ar putea să te simți prost, iar emoțiile tale ar putea să escaladeze. Intră în contact cu sentimentele tale, în loc să le alungi. Probabil că încearcă să-ți spună ceva important.

Fecioară

Gândirea ta este clară astăzi și vei descoperi că, în general, lucrurile merg bine. Perspectiva ta asupra este în concordanță cu locul în care trebuie să fii în acest moment. Cu alte cuvinte, faci totul exact cum trebuie. Fii tu însuți și lasă-i pe ceilalți să se adapteze felului tău de a gândi. Nu este nevoie să continui să ascunzi adevărul despre cine ești cu adevărat.

Balanță

Ascultă ce îți spun alții. Există experiențe valoroase care așteaptă după colț. Lucrul important de făcut acum este să recunoșți oportunitățile atunci când apar. Drumul spre succes nu este întotdeauna bine marcat. Ai curajul și spiritul de pionierat să urmezi traseul aventuros.

Scorpion

Emoțiile tale pot fi mai în ton cu lumea din jurul tău. Urmează-ți bănuielile tale. Gândirea rațională poate să nu fie cea mai bună modalitate de a gestiona situațiile în acest moment. Fii cel sensibil, care simte lucrurile înainte de a acționa. Discută problemele cu ceilalți și combinați-vă resursele pentru o alianță mai puternică.

Săgetător

Vocile din capul tău sunt mai puternice decât de obicei și doar tu fi cel care pune frână. Vezi ce poți face pentru a nu degenera discuțiile. Folosește-ți intuiția pentru a rezolva conflictele. 

Capricorn

Astăzi este o zi excelentă pentru tine. Veți descoperi că lucrurile curg natural, așa cum le-ai dorit. De fapt, s-ar putea chiar să descoperi că lucrurile merg mult mai bine decât ți-ai imaginat! Ai încredere în tine și realizează că oamenii nu vor să te prindă pe picior greșit. De fapt, probabil sunt prea ocupați cu propriile probleme pentru a-i interesa să te saboteze pe tine. 

Vărsător

Fii atent la felul în care cuvintele tale au impact asupra celorlalți. S-ar putea să nu realizezi cât de mult sunt afectate sentimentele altora până nu este prea târziu. Gîndește-te să iei o pauză. Exersează-ți replicile acasă. 

Pești

Ar putea fi ziua pe care o aștepți. Realizează că ai natura blândă și sinceră necesară pentru a vorbi dulce în orice situație. Într-adevăr, dacă există ceva care trebuie rezolvat, acum este un moment bun. Oamenii vor fi mai receptivi.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic