x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 iunie. Săgetătorii concentraţi pe relaţii

Horoscop zilnic, 21 iunie. Săgetătorii concentraţi pe relaţii

20 Iun 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 21 iunie. Săgetătorii concentraţi pe relaţii

Berbec

Toate angajamentele pe care ţi le-ai luat par să te depăşească, iar lista ta cu lucruri de făcut continuă să crească tot mai mult.

Taur

Stări emoţionale contradictorii stau între tine şi prietenii tăi. Între timp, o discuţie minoră te poate arunca într-un conflict.

Gemeni

Când inima îţi e fercită, ai tendinţa să rişti mai mult, deoarece simţi că norocul va fi de partea ta. Foloseşte energia constructiv!

Rac

E posibil să te reconectezi cu puterea ta interioară azi, dar încă ai dubii în ceea ce priveşte lucrurile de care eşti capabil.

Leu

Astăzi te simţi înconjurat de magie. Eşti gata să sari oricând în ajutorul celorlalţi, însă aminteşte-ţi că ai resurse limitate şi timp puţin.

Fecioară

Nu ştii în ce direcţie să te duci, căci te gândeşti să faci totul dintr-o singură lovitură. Încearcă să-ţi setezi priorităţile.

Balanţă

Eşti entuziasmat să intri în contact cu oameni care te pot ajuta să-ţi atingi obiectivele. Concentrează-te pe ce ai de făcut.

Scorpion

Ai şansa să-ţi dovedeşti capacităţile inovatoare. Cu toate acestea, oportunităţile încep să se termine spre sfârşitul zilei.

Săgetător

Relaţia cu partenerul îţi este prioritară în perioada asta. Oricum, legăturile interpersonale devin din ce în ce mai profunde în perioada asta.

 Capricorn

Eşti din ce în ce mai concetrat, pentru că îţi doreşti să ajungi la rezultate concrete. Încearcă să-ţi acorzi timp pentru fiecare sarcină.

Vărsător

Eşti tentat să crezi că distracţia şi jocurile s-au terminat, însă altele apar în cale. Nu uita de responsabilităţile pe care le ai.

Peşti

Cu toate că eşti din ce în ce mai îngropat în propriile gânduri, tinzi ca astăzi să-i ajuţi pe cei din jur din ce în ce mai mult.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop zilnic