x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 noiembrie. Gândeşte-te de două ori înainte să împărtăşeşti ideile tale cu ceilalţi

Horoscop zilnic, 21 noiembrie. Gândeşte-te de două ori înainte să împărtăşeşti ideile tale cu ceilalţi

21 Noi 2016   •   08:50
Horoscop zilnic, 21 noiembrie. Gândeşte-te de două ori înainte să împărtăşeşti ideile tale cu ceilalţi
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop 21 noiembrie 2016. Berbec

Te-ai săturat să tot auzi oamenii cum se plâng în jurul tău. Nu îţi doreşti decât să termini mai repede ziua  de muncă, să ajungi acasă şi să te uiţi la un film.

Taur

Comunicarea dintre tine şi partener este din ce în ce mai bună, iar relaţia voastră evoluează foarte repede. Ţineţi-o tot aşa!

Gemeni

Nu insista asupra oamenilor care sunt irascibili sau au o stare proastă. Vor înţelege greşit ajutorul pe care vrei să îl oferi. Singurătatea este cea mai bună pentru ei acum.

Rac

Eşti ca un liant între persoane şi oriunde te-ai afla cu familia sau cu prietenii, creezi legături între cei care nu se cunosc, în mod natural.

Leu

Gândeşte-te de două ori înainte să împărtăşeşti ideile tale cu ceilalţi. Oricât de entuziasmat eşti, nu poţi avea încredere decât în persoanele apropiate.

Fecioară

Privind relaţiile amoroase, ai ajuns la punctul critic în care trebuie să iei o decizie importantă, care îţi va afecta viitorul îndepărtat.

Balanţă

Ai un vibe puternic, eşti încrezător şi te simţi excelent. Cu toate astea, ceva te opreşte atunci când vrei să-ţi exprimi sentimentele. Fii mai curajos!

Scorpion

Relaţia actuală este tot ce ai visat vreodată şi ai tendinţa să exagerezi, să fii cu capul în nori şi să nu mai vezi realitatea. Fii mai atent la detalii şi ancorează-te în prezent.

Săgetător

Ţi se vor deschide multe drumuri, sau apar multe oportunităţi pentru carieră. Va fi foarte greu să te hotărăşti asupra unui singur lucru, dar nu va fi imposibil.

Capricorn

Ai bagajele făcute, cale liberă şi totuşi, nu poţi pleca. Nu ai luat în calcul multe detalii şi te temi de imprevizibil. Dacă mai eziţi mult, vei pierde o ocazie unică.

Vărsător

Angajatul care va fi cel mai organizat şi stabil pe termen lung va avea de câştigat în lupta pentru un post important. Dă tot ce poţi dacă vrei să avansezi!

Peşti

O mulţime de gânduri te ţin departe de realitate: vrei să călătoreşti, să schimbi locul de muncă, sau să ai mai mult timp liber. Vei trece printr-o perioadă foarte neliniştită.

×