x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 ianuarie 2023. Gemenii vor o schimbare. Leii sunt plictisiți. Balanțele au parte de surprize

Horoscop zilnic, 22 ianuarie 2023. Gemenii vor o schimbare. Leii sunt plictisiți. Balanțele au parte de surprize

de Moira Dună    |    21 Ian 2023   •   11:55
Horoscop zilnic, 22 ianuarie 2023. Gemenii vor o schimbare. Leii sunt plictisiți.  Balanțele au parte de surprize
Sursa foto: Hepta

Berbecii se distrează, Taurii sunt preocupați de contracte, intuiția Racilor și Fecioarelor este la cote înalte, Scorpionii sunt pasionali, Săgetătorii sunt buni ascultători, Capricornii sunt preocupați de bani, Vărsătorii cunosc pe cineva, iar Peștii fac ordine în casă.

Berbec

Familia, casa și pământul te preocupă astăzi. S-ar putea să existe un eveniment comunitar la care participi dintr-un sentiment de obligație, dar rămâi pentru distracție. Uneori ești atât de prins de muncă și de problemele zilnice încât uiți că există o întreagă lume în afara muncii. Îți face bine să ai o viziune mai largă asupra vieții.

Taur

Astăzi poate fi o combinație ciudată de social și financiar. Poate că trebuie să te întâlnești cu un avocat. Examinează cu atenție orice contract. Spre seară vrei să ieși în oraș cu un prieten. 

Gemeni

Chiar dacă pari mulțumit de cariera ta, ești pregătit pentru o schimbare. Acesta este momentul să te alături unui grup. Ce zici de un club de carte local? Sau, dacă ești activ, înscrieți-te la o echipă de tenis sau la un club local de alergare. Există o mulțime de oportunități de activități. Adevăratul avantaj este că îți poți face prieteni noi minunati.

Rac

Chiar dacă te consideri o persoană rațională, astăzi intuiția ta este atât de intensă încât nici măcar tu nu o poți ignora. În loc să încerci să o elimini, de ce să nu accepți? Oferă-ți această zi pentru a accepta posibilitatea unei abilități extrasenzoriale. Nu este rău să încerci să înțelegi întinderea puterii tale.

Leu

S-ar putea să te simți ușor plictisit și neliniștit. Dacă da, ți se poate arăta o oportunitate astăzi care nu ar trebui ignorată. Ai șansa să faci o excursie într-o zonă exotică sau să participi la un curs sau o prelegere care îți va deschide mintea către tot felul de posibilități interesante. 

Fecioară

Dacă nu ești om de știință, ar trebui să fii. Privești viața în mod obiectiv și rareori lași chestiuni străine să-ți tulbure gândirea. Probabil că vei fi surprins de evenimentele extraordinare de astăzi. Intuiția ta este atât de ascuțită încât aproape că poți citi gândurile oamenilor. La început crezi că este doar o întâmplare, dar s-ar putea să fii credincios până la sfârșitul zilei.

Balanță

Aceasta este ziua ta norocoasă și te poți aștepta la tot felul de surprize minunate. S-ar putea să te bucuri de o surpriză financiară sau cineva îți propune un proiect interesant și profitabil. Acceptă orice oportunități care îți apar astăzi, deoarece toate semnele indică faptul că ți-ar putea crește veniturile. 

Scorpion

Pasiunea este foarte mult în mintea ta. Din păcate, ai multe de făcut înainte să te poți concentra pe romantism. Oricât de mult ai prefera să amâni, va trebui să le faci pe toate. 

Săgetător

Energia zilei este de așa natură încât ești mai fericit să asculți conversații decât să participi la ele. Nu poți să nu zâmbești în fața dezinformării. Din moment ce nimeni nu s-a obosit să-ți ceară părerea, nu ești pe cale să o oferi astăzi. 

Capricorn

Te preocupă banii. Acesta nu este neapărat un lucru bun sau rău. Petrece atât timp cât este necesar pentru a-ți pune lucrurile în ordine. Niciodată nu este prea devreme pentru a-ți ordona facturile. 

Vărsător

S-ar putea să stai lângă cineva fascinant într-o călătorie cu avionul. Voi doi aveți multe în comun, iar timpul va trece rapid, pe măsură ce vă bucurați să descoperiți mai multe unul despre celălalt. Este posibil să faceți schimb de numere de telefon până la sfârșitul călătoriei. Nu se poate nega chimia. Rămâne întrebarea dacă vei acționa sau nu.

Pești

Astăzi s-ar putea să arunci o privire prin casa ta și să vezi ce trebuie îmbunătățit. Vizita unui prieten sau a unei rude poate oferi un stimulent pentru a pune lucrurile în ordine. Un strat proaspăt de vopsea sau spălarea ferestrelor ar putea fi soluția. Dacă nu ai timp, umple casa cu plante cu flori.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic