x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 noiembrie. Al şaselea simţ îţi spune că cineva te înşală sau profită de tine

Horoscop zilnic, 22 noiembrie. Al şaselea simţ îţi spune că cineva te înşală sau profită de tine

21 Noi 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 22 noiembrie. Al şaselea simţ îţi spune că cineva te înşală sau profită de tine
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Vei fi mai sociabil decât de obicei şi îţi vin mai multe idei pentru a-ţi lărgi cercul de prieteni. Cunoaşterea unor persoane cu care să rezonezi va dura ceva timp însă.

Taur

Îţi vei canaliza energia către atenţie şi concentrare. Vei munci până la epuizare, te vei încăpăţâna şi ar fi bine ca nimeni sa nu-ţi stea în cale.

Gemeni

După ce te-ai străduit să arăţi de ce eşti în stare, vine şi recunoştinţa. Mai mulţi colegi vor constata că pot avea încredere în tine şi că eşti o persoană de la care au de învăţat.

Rac

Al şaselea simţ îţi spune că cineva te înşeală sau profită de tine. Acordă atenţie acestui fapt, investighează atent şi ai încredere în intuiţie. S-ar putea să fii surprins.

Leu

Este o zi favorabilă proiectelor de grup sau îndeplinirii unor sarcini în echipă. Ai norocul să dai peste nişte oameni competenţi şi cu care ai multe în comun.

Fecioară

Promisiunile pe care le-ai făcut nu mai suportă amânare şi trebuie rezolvate imediat. Nu contează motivul amânării, important este ca prietenii să nu-şi piardă încrederea în tine.

Balanţă

Se pare că şi pe tine te urmăresc promisiunile nerespectate, cum li se întâmplă şi nativilor din Fecioară. Fii fără grijă pentru că vei avea timp să le rezolvi, cu condiţia să îţi doreşti cu adevărat asta.

Scorpion

Astăzi, vor apărea nişte probleme acasă, de care va trebui să te ocupi. Ori le repari tu, ori chemi pe cineva. În plus, vin facturi pe care trebuie să le plăteşti imediat.

Săgetător

Ai o mulţime de idei pentru a-ţi îmbunătăţi stilul de viaţă, dar mai ales relaţia cu familia. Ştii şi tu că i-ai neglijat şi e normal să se comporte aşa cu tine, dar niciodată nu e prea târziu pentru o schimbare.

Capricorn

Te-ai străduit să instaurezi o ordine în viaţa ta de zi cu zi, dar nu prea ai reuşit. Până acum. Începând de azi, vei remarca nişte progrese uimitoare. Ţine-o tot aşa şi vei reuşi. 

Vărsător

Ai o zi excelentă. Obiectivele pe plan profesional şi personal au fost îndeplinite. Din acest punct de vedere, ar trebui să fii liniştit şi să te bucuri de moment.

Peşti

Constaţi că eşti pe punctul de pierde oameni dragi, din cauza ta. Iei decizia că trebuie să fii mai prezent în viaţa celor pe care îi iubeşti și mai atent la nevoile lor, dar trebuie să pui şi în practică.

×