x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 ianuarie 2023. Gemenii întâlnesc un vechi prieten. Vărsătorii sunt creativi

Horoscop zilnic, 23 ianuarie 2023. Gemenii întâlnesc un vechi prieten. Vărsătorii sunt creativi

de Moira Dună    |    22 Ian 2023   •   11:46
Horoscop zilnic, 23 ianuarie 2023. Gemenii întâlnesc un vechi prieten. Vărsătorii sunt creativi
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii, Balanțele și Scorpionii sunt atrăgători, Taurii sunt interesați de arte, Racilor și Peștilor le cresc veniturile, Leii sunt nostalgici, Fecioalele sunt pasionale, iar Capricornii redecoreaă locuința.

Berbec

Niciodată nu ai arătat mai bine așa că oamenii sunt atrași de tine și ai un cerc mare de prieteni. Acest lucru este distractiv, dar necesită timp, deoarece toată lumea pare să-și dorească o parte din tine. Încearcă să ții picioarele pe pământ, nu te lăsa copleșit de toate lingușirile pe care le primești.

Taur

Întotdeauna ai fost interesat de arte și acum vrei să aprofundezi.  înscrie-te la un curs. Câțiva artiști îți captează interesul. Concentrează-te asupra lor.

Gemeni

Îți petreci cea mai mare parte a zilei în mașină, alergând colo-colo. Nu fi surprins dacă dai de un vechi prieten pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme. Poate veți descoperi un interes comun și veți decide să construiești o afacere împreună. Ține-ți ochii și mintea deschise.

Rac

Vei culege beneficiile eforturilor tale. Ai un mic profit pe care gândeștete să-l economisești sau să-l investești. Și invită un prieten la cină la cel mai frumos restaurant din oraș.

Leu

Ține-ți mintea în prezent. Oricât de mult ți-ar plăcea să fii altundeva, visele tale scapă de sub control. Dacă ești sincer în dorința ta de a explora alte ținuturi, începe să te informezi. Deocamdată este mai bine să te concentrezi asupra oricăror probleme care te fac să vrei să fugi. Deschide un dialog cu cine ai avut o neînțelegere. Vei descoperi că acest lucru îți aduce o ușurare.

Fecioară

Este multă pasiune în aer. Ce ai de gând să faci în privința asta? Dacă ești într-o relație, planificați împreună o seară intimă, fără treburi și sarcini zilnice. Dacă ești singur, citește o carte și vezi dacă există relații care merită să fie reîncălzite.

Balanță

Sexul opus a fost întotdeauna atât de atractiv? O persoană specială, pe care ai considerat-o întotdeauna un amic, astăzi pare interesat de tine. Poate că această persoană doar percepe vibrațiile tale. Poate fi un partener minunat, așa că nu respinge ideea.

Scorpion

Echilibrul și natura ta grațioasă te ajută. Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi este să petreci timp în jurul altor persoane. Mergi la o petrecere sau la o întâlnire cu prietenii. Seara va fi cu siguranță un succes, pe măsură ce radiezi căldură și energie, iar oamenii răspund la fel. Permite tuturor plăcerea de a se bucura de strălucirea ta.

Săgetător

Creativitatea și romantismul sunt o combinație bună, iar astăzi ambele sunt în formă maximă. De ce să nu scrii un mesaj de dragoste? Chiar dacă ești singur, o baie cu spumă va face minuni pentru sufletul tău.

Capricorn

Vrei să redecorezi prin casă. Este momentul perfect. Dar nu începe un  proiect de amploare. Mai întâi studiază țesături și culori. Gândește-te bine înainte de a lua o decizie.

Vărsător

Ești creativ în muzică ori scris. Ți-e frică să te dedici acestei pasiuni? Începe prin a asculta o piesă ca te va inspira să compui și tu una. Niciodată nu este prea târziu pentru a începe.

Pești

Prosperitatea este chiar aici. Finanțele tale arată mai bine ca niciodată dar nu exagera cu cheltuielile. Poți să îți oferi răsfășul sau luxul pe care nu ți le-ai permis până acum dar nu-ți risipi banii. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic