x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 noiembrie 2022. O perioadă conflictuală pentru toate semnele

Horoscop zilnic, 23 noiembrie 2022. O perioadă conflictuală pentru toate semnele

de Moira Dună    |    22 Noi 2022   •   12:09
Horoscop zilnic, 23 noiembrie 2022. O perioadă conflictuală pentru toate semnele
Sursa foto: Hepta

Berbecii vor să fie prea drăguți, Taurii sunt rapizi, Gemenii întâmpină opoziție, Racii aleg calea grea, Leii se enerbvează, Balanțele intră în dezbateri, Scorpionii sunt ambițioși, Săgetătorii au o atitudine pasională Capricornii sunt în dezacord, Vărsătorii impulsivi iar Peștii raționali.

Berbec

În încercările tale de a fi mereu drăguț și de ajutor s-ar putea să descoperi că îți compromiți unele dintre valori. Să știi că echilibrul și armonia sunt lucruri minunate, dar nu întotdeauna merită prețul sacrificiului de sine. Nu exagera doar pentru a menține pacea. Toleranța ta poate fi testată astăzi. Nu te simți vinovat dacă ai brusc chef de luptă.

Taur

Acțiunile ar putea fi rapide și intense astăzi. Lucrurile te pot lovi ca un fulger, așa că fii pregătit pentru aproape orice. Echilibrează-te mental înainte de a interacționa cu ceilalți. Ești o forță de care trebuie să ții cont. Ai putea să te lai pradă unor emoții violente. Nu lupta cu dorința de a elibera orice mânie pe care o simți dar gestioneaz-o potrivit.

Gemeni

Atitudinea ta jucăușă se va lovi de opoziția unei persoane care refuză să vadă lucrurile în felul tău. Îndepărtează-te de cei care nu vor să se implice. S-ar putea să existe oameni care încearcă intenționat să-ți saboteze planurile. Ești prea inteligent să cazi în această capcană. Demonstrează-le altora că, deși poți fi fericit, asta nu înseamnă că ești naiv.

Rac

Poate fi una dintre acele zile în care încerci să pictezi o suprafață mare, dar ai doar o pensulă mică. Mișcările tale sunt atente și calculate. Faci o treabă îngrijită și precisă, dar alegi calea grea. Alege să rezolvi lucruri mari cu efort mic. 

Leu

S-ar putea să te enervezi unde nu trebuie. Înainte să-ți irosești toată energia ar trebui să te oprești, să privești în jur și să-ți observi publicul. Cum reacţionează la tirada ta? Oamenii pleacă sau aplaudă? Poate că trebuie să lași pe altcineva să vorbească.

Fecioară

În încercarea de a fuziona cu infinitul, s-ar putea să treci cu vederea câteva principii de bază. Ai grijă să nu fii sedus de cei care vor să fii implicat în drama lor. S-ar putea să acceptați de bunăvoie la început. Poate că nici măcar nu-ți dai seama cât de mult te-ai implicat până nu este prea târziu. Asigură-te că nu i-ai gonit pe toți, astfel încât să mai rămână cineva care să te salveze.

Balanță

Simte-te liber să te aperi pe tine, o cază sau o altă persoană, chiar dacă știi că va provoca tensiune în rândul celorlalți. Este probabil să urmeze o ceartă aprinsă și nu ar fi surprinzător dacă tu ai fi catalizatorul. Dezbaterile pasionale sunt în drumul tău, așa că folosește asta ca o oportunitate pentru a-ți demonstra curajul și puterea în ceea ce crezi.

Scorpion

Mintea ta este susceptibilă să fie fixată pe un singur lucru astăzi și nu te vei odihni până nu îl obții. Poate că este un loc unde încerci să ajungi, un gadget nou pe care vrei să-l deții sau o persoană pe care ai dori să o cunoști mai bine. Nu fi surprins dacă trebuie să lupți un pic pentru a atinge acest obiectiv, oricare ar fi.

Săgetător

Lucrurile se pot întâmpla chiar sub nasul tău astăzi și să nu fii conștient de asta. Lucrul care va fi evident, este reacția ta la situația în care acest eveniment ascuns iese brusc la lumină. Este probabilă o explozie pasională din cauza stării emoționale crescute a oamenilor. Încearcă să lucrezi cu această energie, în loc să te lupți cu ea.

Capricorn

S-ar putea ca prietenii apropiați sau membrii familiei să fie în dezacord puternic cu privire la o anumită problemă. Încearcă să nu fii prea tulburat de diviziunile dintre oamenii pe care îi iubești. Unii ar putea dori să le iei partea și să te exprimi pe deplin asupra situației. S-ar putea să te simți la  mijloc orice ai decide. 

Vărsător

Există multă emoție și impuls, așa cum îți place. Asigură-te că nu rămâi blocat la capătul scurt al stick-ului, pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit. O luptă sau o dezbatere sinceră este una, dar o manipulare dură a oamenilor este alta. Asigură-te că ești implicat în prima și nu în ultima.

Pești

Vei fi un atu valoros pentru alții datorită minții tale raționale și a abilității de a gândi clar. Fă tot posibilul pentru a evita luptele, chiar dacă va fi tentant pentru tine și pentru ceilalți să vrei să scapi.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic