x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 februarie 2024. O zi plină de dragoste și romantism

Horoscop zilnic, 24 februarie 2024. O zi plină de dragoste și romantism

de Moira Dună    |    23 Feb 2024   •   11:30
Horoscop zilnic, 24 februarie 2024. O zi plină de dragoste și romantism
Sursa foto: Hepta

Berbecii sunt pasionali, Taurii, Fecioarele și Săgetătorii sunt intuitivi, Gemenii și Leii se distrează, Racilor li se pregătesc planuri mari, Balanțele intră într-o nouă relație, Scorpionii ies din rutină, Capricornii renovează, Vărsătorii ajută un vechi prieten iar Peștii au parte de evenimente fericite.

Berbec

Există pasiune în aer și ești convins că tu ești cel care electrizează atmosfera din jurul tău. Nu te poți gândi la nimic altceva decât la sex. Poate că este rezultatul faptului că ai muncit prea mult prea mult și nu ți-ai făcut imp pentru a-ți răsfăța latura senzuală. De ce să nu-ți inviți iubita la o cină acasă? Aprinde o lumânare, deschide o sticlă de vin și vezi ce se întâmplă.

Taur

Ai o abilitate psihică înnăscută care are nevoie doar de o ajustare fină pentru ca aceasta să se dezvolte într-o putere formidabilă. Chiar și acum te trezești câteodată citind gândurile altora. Această sensibilitate îți aduce uneori necazuri, dar mai ales funcționează în avantajul tău. În relații, mai ales, poți pune capăt sentimentelor rănite înainte ca acestea să devină ceva ireparabil.

Gemeni

Te surprinzi inscriindu-te la o lectie de grupă. Te bucuri de interacțiunea socială. În plus, fie că înveți gătit sau alpinism, este întotdeauna mult mai distracti alături de alții. Astfel, poți învăța din greșelile lor și ei din greșelile tale. Cu siguranță va fi o zi distractivă, plină de aventuri. Bucură de ea.

Rac

Ai muncit din greu și începi să te întrebi dacă tot efortul tău a fost în zadar. O restructurare la locul de muncă te face să te întrebi unde te afli. S-ar putea să ai câteva zile tulburătoare dar vei fi ușurat să afli că alții  au planuri mari pentru tine.

Leu

Ești plin de încredere și entuziasm. Nu este surprinzător că cei din jurul tău răspund la fel. Zâmbetul tău este contagios și ai oameni care glumesc și râd cu tine pe tot parcursul zilei. Vei avea mult succes în orice faci astăzi, deși eforturile de grup se vor dovedi probabil mai pline de satisfacții. Seara va fi romantică.

Fecioară

Intuiția și sensibilitatea ta naturală vor fi sporite astăzi. Poți să citești gândurile și sentimentele celorlalți și să le interpretezi cu acuratețe. Din păcate, nu poți folosi această abilitate la fel de eficient asupra ta. Au reapărut unele probleme vechi, provocându-ți o oarecare suferință. Aceste probleme te blochează într-un fel. Nu vei putea merge mai departe cu viața ta până nu le rezolvi odată pentru totdeauna. 

Balanță

Este posibil să intri într-o nouă relație și probabil va fi cu cineva care este deja în viața ta. Poate că este cineva pe care l-ai cunoscut în liceu și cu care tocmai ai revenit recent în contact, sau poate că un coleg de la serviciu începe brusc să-ți acorde mai multă atenție. Romantismul este cu siguranță în aer astăzi, așa că ține ochii deschiși pentru indicii subtile de la oamenii din viața ta.

Scorpion

Capul tău este oarecum în nori astăzi. Acesta nu este neapărat un lucru rău; înseamnă doar că îți este dificil să faci orice lucru. Oricât de mult ai prefera să fii în altă parte, chiar trebuie să fii concentrat pe proiectele aflate la îndemână. În orice caz, planifică o strategie de ieșire din rutina banală a vieții de zi cu zi, dar nu te aștepta să evadezi astăzi.

Săgetător

Inima și intuiția ta vor conduce astăzi mult mai mult decât mintea. Ai încredere în ceea ce îți spun instinctele. Dacă lucrezi în vânzări, vei primi multe comenzi deoarece percepția ta extrasenzorială te ajută să cunoști nevoile clienților. Seara planifică o întâlnire romantică cu cineva pe care îl iubești.

Capricorn

Natura ta creativă nu va mai fi reprimată. Motivat de dorința de a organiza petreceri la cină și de a invita membrii familiei care locuiesc departe să vină în vizită, te apuci de renovat. Rezultatul final va fi fantastic.

Vărsător

Întotdeauna ai avut abilități psihice, iar astăzi sunt la apoge. Poate că nu întâmplător, este posibil să fii contactat de un prieten apropiat sau cu un iubit din trecutul tău. Nu te sună pentru a vă reînnoi relația, ci mai degrabă pentru sfaturi. Abilitățile tale sporite de astăzi te fac confidentul ideal. Ascultă cu atenție și sfătuiește ceea ce inima ta spune că este corect.

Pești

Prosperitatea este chiar după colț. Toate eforturile tale sunt pe cale să dea roade. S-ar putea ca o propunere mare să fie acceptată la locul de muncă, sau poate că reușești într-un proiect la care ai lucrat. Talentul tău înnăscut și norocul se combină pentru a aduce lucruri minunate în calea ta. Bucură-te de această schimbare!

×