x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 noiembrie 2022. Berbecii și Capricornii participă la un eveniment. Gemenii se gândesc la o călătorie

Horoscop zilnic, 24 noiembrie 2022. Berbecii și Capricornii participă la un eveniment. Gemenii se gândesc la o călătorie

de Moira Dună    |    23 Noi 2022   •   11:40
Horoscop zilnic, 24 noiembrie 2022. Berbecii și Capricornii participă la un eveniment. Gemenii se gândesc la o călătorie
Sursa foto: Hepta

Taurii și Scorpionii se ocupă de treburi plictisitoare, Racii și Săgetătorii sunt îngrijorați, Leii au musafiri, Fecioarele vor să ia o pauză, Balanțele au nevoie de bani, Vărsătorii sunt prea mândri, iar Peștii dau curs imaginației.

Berbec

Vei participa la un eveniment de grup. Totuși, grijile legate de familia ta ți-ar putea distrage atenția, astfel încât să nu te  bucuri pe deplin. De asemenea, s-ar putea să găsești unele conversații plictisitoare. În cpofida lipsei tale de entuziasm, ar putea fi o idee bună să ieși oricum. Dacă stai singur acasă ai putea avea o seară mohorâtă.

Taur

Astăzi probabil că îți vei găsi treburile și sarcinile extrem de plictisitoare. Te-ai putea trezi uitându-te la ceas, crezând că a trecut o oră și apoi realizând că au trecut doar zece minute. Dacă îți poți amâna sarcinile până mâine, fă-o! Nimic nu este atât de urgent încât să necesite atenția ta toată ziua. Răsfață-te cu o după-amiază distractivă.

Gemeni

S-ar putea să fii distras de visele cu privire la o călătorie pe care plănuiești să o faci. Un prieten ar putea suna și vrea să discute despre asta, ceea ce nu ajută. Viziunile cu locuri îndepărtate și distracțiile incitante îți pot dansa în cap, iar sarcinile de rutină par incredibil de plictisitoare și nedemne de atenție. Cel mai bine este totuși să le faci, dacă poți. Așa te poți gândi la vacanța ta fără vinovăție!

Rac

S-ar putea să nu fi auzit de un prieten apropiat de mult timp și acum să-ți faci griji. Poate că această persoană nu era bine ultima dată când ai vorbit. Dacă poți, ar putea fi o idee bună să-l suni. Vise ciudate și tulburătoare ți-ar putea afecta somnul în seara asta, dar nu te agita prea mult. Nu sunt profetice. 

Leu

Un musafir mai în vârstă vine astăzi la tine în casă. Probabil că nu vei fi prea încântat, dar vei putea oricum să fii gazdă bună. Romantismul și sociabilitatea pot fi puțin limitate de obligațiile familiale în special față de părinți, dar nu le lăsa să te doboare. S-ar putea să fii blocat acasă în seara asta.

Fecioară

Sarcinile banale, inclusiv comisioanele și răspunsurile la corespondență, ar putea să te plictisească. Este posibil să fii neliniştit şi tentat să arunci totul şi să mergi undeva să te distrezi. Fii atent la ceea ce faci și încearcă să gândești obiectiv cât de important este să faci asta acum. Dacă nu este atât de important, atunci amână. Probabil că trebuie să te relaxezi!

Balanță

Poate că ai nevoie de puțin mai mulți bani înainte de a continua un proiect care înseamnă mult pentru tine. De obicei, nu lași acest  lucru să te oprească. Doar un pic de planificare ar putea face ca ceea ce dorești să faci este mai fezabil decât pare. Notează câteva idei și mergi înainte!

Scorpion 

O persoană carismatică s-ar putea să te contacteze astăzi și să dorească ajutorul tău. Problemele emoționale legate de familie te pot face mohorât. Trebuie să te ocupi de probleme banale. Practic, te simți destul de optimist cu privire la viața și viitorul tău. Nu ți-e frică niciodată de munca grea și fiiperseverent. Mergi după ceea ce vrei și fă-i pe toți fericiți, inclusiv pe tine!

Săgetător

Grijile legate de rude sau prieteni te-ar putea chinui pe tot parcursul zilei. Poate că nu ești sigur ce este în neregulă și așa că te simți neajutorat. Oricare ar fi grijile, nu încerca să afli adevărul fără să cunoști faptele. Aceasta nu este o zi bună pentru a face comisioane. Întârzierile și obstacolele pot cauza multă frustrare și pierdere de timp.

Capricorn

Participarea la activități în grupuri mici și evenimente sociale s-ar putea să nu se dovedească la fel de satisfăcătoare ca de obicei. S-ar putea să nu ai chef. S-ar putea să te simți presat să  mergi, când ai prefera să stai pe canapea. Cnversațiile și se vor părea banale și plictisitoare. Aceasta este o zi bună să stai pe loc și să asculți. S-ar putea să înveți de la oamenii din jurul tău fără a fi nevoie să spui un cuvânt.

Vărsător

Mândria s-ar putea să-ți stea în cale astăzi. Poate ți se va cere să faci o sarcină pe care o consideri sub nivelul tău. Fă un efort pentru a realiza ce poți, dezamorsând situația înainte ca aceasta să scape de sub control. În seara asta, bucură-te de un film sau ascultă muzică.

Pești

Imaginația ta poate evoca povești sau imagini pe care vrei să le memorezi prin scris sau pictură, dar lipsa de încredere în tine te poate descuraja. Cu toate acestea, probabil că este o idee bună. Aceste idei vin din adâncul tău. Dându-le formă, te-ar putea elibera de vechile traume. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic