x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 septembrie 2015. Ziua este potrivita pentru a-ti planifica bugetul si cheltuielile majore

Horoscop zilnic, 24 septembrie 2015. Ziua este potrivita pentru a-ti planifica bugetul si cheltuielile majore

23 Sep 2015   •   19:46
Horoscop zilnic, 24 septembrie 2015. Ziua este potrivita pentru a-ti planifica bugetul si cheltuielile majore


Horoscop 24 septembrie. Berbec
Multe persoane din segmentul socio-profesional vor veni astazi spre tine, fie pentru a-ti oferi informatii, fie pentru a te sfatui, fie pur si simplu din curiozitate sa afle ce mai faci si cum iti merge. Fii prudent, dezvaluie cat mai putine despre tine, insa asculta ce-ti povestesc altii. Printre banalitati sau sicane vei gasi si informatii utile. Seara iti aduce relaxare alaturi de cei dragi.

Horoscop 24 septembrie. Taur
Provocarile zilei vin dinspre segmentul profesional. Sunt posibile discutii aprinse cu sefii sau cu diversi oficiali ai unor institutii conexe locului tau de munca. Gandirea si comunicarea sunt viciate, astfel ca este dificil sa ajungi la un consens cu aceste persoane. Prudenta, rabdarea, respectarea opiniilor sau dorintelor celorlalti sunt atribute de mare folos astazi.

Horoscop 24 septembrie. Gemeni
Sunt posibile discutii aprinse cu persoanele intalnite astazi. Ar fi bine sa te rezumi la dialoguri banale, teme strict necesare si sa eviti critica sau divulgarea parerilor tale despre lume si viata. Orienteaza-ti eforturile spre a-ti rafina mentalul cu lecturi desoebite, vizite la expozitii de arta sau cu vizionarea unei piese de teatru. Calatoriile si studiile sunt alte subiecte abordabile astazi.

Horoscop 24 septembrie. Rac
Ziua este potrivita pentru a-ti planifica bugetul si cheltuielile majore pentru cel putin o luna de zile de acum incolo. Totodata ai sanse sa achiti facuri restante, sa faci cumparaturile planificate mai demult sau sa ajuti pe cineva apropiat cu bani si bunuri. Dinspre segmentul profesional vin informatii pretioase legate de castigurile suplimentare pe care le vei obtine destul de curand.

Horoscop 24 septembrie. Leu
Accentul zilei se afla pe relatiile parteneriale. Sunt posibile discutii interesante, utile si planificarea unor actiuni comune viitoare, alaturi de oameni de incredere. Insa este bine sa nu ceri prea mult din partea celorlalti. Pentru ca, atunci cand te astepti mai putin, intelegerile si promisiunile se pot anula. Dupa-amiaza, povesteste cu cei dragi, evenimentele zilei.

Horoscop 24 septembrie. Fecioara
Sanatatea este vulnerabila si bine ar fi sa tii cont de acest lucru. Chiar daca ti-ai propus sa rezolvi multe si marunte, energia vitala este la cote joase. Ocupa-te numai de prioritati si intr-un ritm potrivit starii tale de spirit. Ai incredere ca o zi de odihna iti aduce mai multe beneficii, decat fortarea notei in momente in care nu poti ignora semnalele trupului si sufletului tau.

Horoscop 24 septembrie. Balanta
Relatiile sentimentale si cele cu copiii iti aduc astazi momente placute. Chiar daca pot aparea si neintelegeri pe diverse teme, dar in mod special de la divergente de opinii, de mentalitati, farmecul tau nativ si dorinta launtrica de a echilibra situatiile te pot ajuta mult si bine. Totul este sa iti canalizezi eficient eforturile, sa ai rabdare si incredere in cei din preajma ta.

Horoscop 24 septembrie. Scorpion
Ai spor la activitatile domestice. Cu toate ca vei fi solicitat si in plan socio-profesional, probabil va trebui sa calatoresti pe distante scurte pentru a rezolva diverse, gandurile tale vor ramane acasa, alaturi de membrii familiei. Cu putin efort vei reusi sa te descurci onorabil, atat la serviciu, cat si in plan familial. Rezerva-ti momente linistite in care sa pui tara la cale, impreuna cu cei dragi.

Horoscop 24 septembrie. Sagetator
O zi incarcata de informatii, dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat si de calatorii pe distante scurte. Posibil sa te oboseasca toate acestea, mai ales spre pranz, asa incat fii prudent si dozeaza-ti eforturile. Unii vor veni spre tine pentru a-ti cere ajutor material sau pentru a le oferi sfaturi. Fii retinut la vorba si nu iti etala parerile. Pot fi folosite impotriva ta la un moment dat.

Horoscop 24 septembrie. Capricorn
Se intrezaresc cheltuieli cotidiene, insa te poti ocupa cu succes si de cumparaturile planificate mai demult si care necesita sume de bani ceva mai mari. Pe de alta parte sunt sanse sa primesti bani de la serviciu, in urma eforturilor depuse in activitatile profesionale. Niscai piedici vizavi de cum doresti sa-ti cheltuiesti bugetul pot veni din partea membrilor familiei. Tine cont si de parerea altora.

Horoscop 24 septembrie. Varsator
Ai putea sarbatori aceasta zi, considerandu-o ziua ta de nastere. Sunt momente bune pentru a schimba in structura fiintei tale acele trasaturi, obiceiuri, idei, conceptii care sunt deja perimate. Vei putea intrezari filozofii noi de viata, vei putea trasa fara efort planuri marete de viitor si chiar iti vei imbunatati felul de a fi si de a relationa cu ceilalti. Totul este sa ai rabdare cu tine insuti.

Horoscop 24 septembrie. Pesti
Este ziua secretelor, a discutiilor de taina, bine fiind sa tii cont de informatiile aflate pe cai mai putin obisnuite. Rezerva-ti momente in care sa stai tu cu tine la masa tratativelor, sa analizezi sincer ceea ce nu mai functioneaza si sa te orientezi spre solutiile potrivite acestei perioade de viata. Pare neplacut sa te desprinzi de oameni sau situatii cunsocute, insa este spre binele tau.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop 24 septembrie horoscop