x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2016. Indecizia sau, alteori, graba te poate duce spre demersuri total nepotrivite tie

Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2016. Indecizia sau, alteori, graba te poate duce spre demersuri total nepotrivite tie

24 Ian 2016   •   21:25
Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2016. Indecizia sau, alteori, graba te poate duce spre demersuri total nepotrivite tie


Horoscop 25 ianuarie. Berbec
Cei dragi iti intra in voie ceva mai greu astazi. Modul in care-ti manifesti afectiunea fata de aceste persoane nu este pe placul lor, de aceea fii prudent. Esti tentat sa asculti mai mult de prieteni si sa te implici in activitati comune cu acestia. Cu putin efort vei putea gasi o solutie de mijloc, in asa fel incat sa te ocupi serios de toata lumea. Sunt momente pasagere, cu tensiuni dificil de gestionat, dar nu imposibil.

Horoscop 25 ianuarie. Taur
Dorul de atmosfera casnica din copilarie este accentuat, astfel ca ai putea sa-ti planifici vizite in locurile natale, discutii cu rudele dragi sau sa rasfoiesti un album cu fotografii. Aminteste-ti numai situatiile fericite, iar pe cele neplacute, deocamdata pune-le intr-un ungher al sufletului tau. Din fiecare moment al vietii ai sanse minunate pentru a invata cate ceva, indiferent ce stari de spirit sunt implicate.

Horoscop 25 ianuarie. Gemeni
Ziua anunta multe calatorii pe distante scurte, dar si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Totusi nu pleca urechea la tot ce auzi, intrucat sunt multe distorsiuni in mentalul fiecarui individ. Contextul astral predispune la activitati usoare, discutii banale si forfota. Divergenta opiniilor este accentuata, mai ales in sfera profesionala, deci fii prudent si nu te hazarda in polemici inutile.

Horoscop 25 ianuarie. Rac
Te poti bucura de cheltuieli facute in magazinele preferate, pe lucruri dragi sufletului tau. Totusi este bine sa-ti alcatuiesti o lista de prioritati si abia apoi sa incepi cumparaturile. Invita un prieten drag sa te insoteasca si astfel poti primi si sfaturi bune vizavi de ceea ce doresti sa achizitionezi. Dupa-amiaza este favorabila tratamentelor corporale, plimbarilor in aer liber si odihnei. Evita sa-ti divulgi secretele personale!

Horoscop 25 ianuarie. Leu
Starile tale sunt amestecate, astfel ca poti intampina amanari sau intarzieri in activitatile tale personale. Indecizia sau, alteori, graba te poate duce spre demersuri total nepotrivite tie. Stabileste-ti prioritatile zilei si apoi apuca-te de lucru. La nevoie cere sprijinul persoanelor apropiate si de incredere. Chiar sunt sanse sa fii ajutat mult si bine. Totul este sa accepti si sa te bucuri de tot ce este in jurul tau.

Horoscop 25 ianuarie. Fecioara
Dialogurile si situatiile in care esti implicat astazi au o nota de mister, greu de patruns. Este posibil sa te simti incomod, indiferent unde te afli sau ce faci. Sunt momente pasagere, cu o energie astrala aparte, care te predispune la fluctuatii sufletesti si emotionale. Evita ingrijorarile si ai incredere ca vei depasi totul cu bine. Dupa-amiaza te vei simti mai bine. Plimba-te in aer liber si odihneste-te suficient.



Horoscop 25 ianuarie. Balanta
Tentatia de a te increde mai mult in prieteni, decat in membrii familiei sau in persoana iubita este mare si nerecomandabila astazi. Vorbele unora te pot necaji profund, insa retine numai ce iti este de folos. Se vehiculeaza multe informatii banale in preajma ta, iar tu ar trebui sa faci o selectie drastica, fara a sta prea mult pe ganduri. Acum poti avea incredere numai in persoanele deja verificate in ultima vreme.

Horoscop 25 ianuarie. Scorpion
Priveste atent ce se petrece in segmentul profesional si mai ales depune eforturi sa intelegi cum te privesc ceilalti. Intr-un moment de neatentie sau de sinceritate, cineva din anturajul socio-profesional iti va spune foarte clar cum esti perceput de catre ceilalti. Ia aminte la cele aflate astazi si gandeste-te cum ti-ai putea imbunatati acele aspecte neplacute. Seara iti vei gasi linistea alturi de membrii familei.

Horoscop 25 ianuarie. Sagetator
Rezerva-ti aceasta zi numai pentru activitati usoare si pentru relaxare. Lectureaza carti bune, vizioneaza filme de top sau discuta cu cineva drag, pe teme banale. Procesele mentale sunt incetinite, astfel ca este posibil sa iti fie greu sa rezolvi chestiuni importante sau sa participi la activitati de anvergura. O veste din strainatate te poate pune pe ganduri. Nu da crezare oricarei informatii, inainte sa o verifici.


Horoscop 25 ianuarie. Capricorn
Priveste dincolo de aparentele cotidiene si evita sa iti faci prea multe griji legate de neajunsurile materiale. Subiectivismul si emotivitatea sunt accentuate, astfel ca exista riscul sa iti subapreciezi situatia personala in care te afli. Daca esti sincer cu tine vei constata ca ai exact cat iti trebuie, atat din punct de vedere financiar, cat si relational. Partenerul de viata sau o ruda apropiata iti pot cere bani cu imprumut.

Horoscop 25 ianuarie. Varsator
Esti tentat sa privesti prea mult la ceea ce fac si spun ceilalti. Pe de o parte este bine, pentru ca poti gasi lucruri interesante de invatat. Insa, pe de alta parte exista riscul sa depui cam prea multe eforturi de a atrage privirile asupra ta. A iesi acum in evidenta este pagubos, deoarece esti instabil emotional si ai sanse mari sa gafezi. Bucura-te de prezenta celorlalti si implicat-te in activitati comune cu acestia.

Horoscop 25 ianuarie. Pesti
O zi cu multe activitati de rutina, atat la serviciu cat si acasa. Iti sunt favorizate demersurile secrete si planificarea programului personal si profesional pentru urmatoarele zile. Sanatatea este vulnerabila, astfel ca ai fi tentat sa apelezi la un consult medical de specialitate. Evita analizele si consultatiile medicale, pe cat posibil, deoarece sunt momente pasagere si te poti obloji cu niscai ceaiuri, o alimentatie usoara si mult somn.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 

×