x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 noiembrie 2022. Tensiunea plutește în aer pentru toate semnele

Horoscop zilnic, 25 noiembrie 2022. Tensiunea plutește în aer pentru toate semnele

de Moira Dună    |    24 Noi 2022   •   11:54
Horoscop zilnic, 25 noiembrie 2022. Tensiunea plutește în aer pentru toate semnele
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii sunt acuzați de egoism, Taurii ornesc la luptă, Gemenii și Vărsătorii sunt încrezători, Racii își expirmă punctul de vedere, Leii vor să fie în centrul atenției, Fecioarele spun ce gândesc, Balanțele se simt puternice, Scorpionii trebuie să tacă, Săgetătorii se impun, Capricornii fac pe sensibilii, iar Peștii încearcă să mențină pacea.

Berbec

Lucrurile ar putea deveni destul de tensionate pentru tine deoarece ai putea fi acuzat de egoism. Însă acest lucru nu este  îmntotdeauna negativ. Uneori este sănătos și necesar să adoptăm o atitudine mai egocentrică. Trebuie să ai grijă de tine în orice moment. Așadar, nu te certa cu cei care îți aduc această acuzație!

Taur

S-ar putea să fii agitat de energia prezentă în aer. Pune-ți armura și pregătește-te de luptă. Alții s-ar putea speria când se uită pe fereastră și văd ce se întâmplă afară, dar tu vrei să sari în luptă. Emoțiile puternice și agresive sunt armele zilei și toată lumea știe că ai un arsenal destul de mare.

Gemeni

Nu lăsa insecuritățile altora să devină ale tale. Ai încredere în tine și în felul în care te comporți în preajma celorlalți. Doar pentru că altcineva se simte trist, nu înseamnă că trebuie să cedezi doar pentru a-l face să se simtă mai bine. Cel mai bun lucru în această situație este să-i arăți că poate fi fericit. 

Rac

Acum este momentul perfect să spui ceva pe care ai vrut să-l spui cu ceva timp în urmă.  Nu-ți mai face griji cu privire la consecințe. Astăzi este momentul să fii îndrăzneț. Alți oameni ar putea răspunde într-un mod similar, așa că fii pregătit să răspunzi.

Leu

Opiniile tale ar putea fi subiectul de conversație toată ziua. Ai o voință foarte puternică și nu ți-e frică să o exprimi. Astăzi vei avea această șansă. Simte-te liber să-i luminezi pe alții cu bogăția ta extraordinară de cunoștințe. Preia controlul asupra conversației și acceptă provocarea mentală de a încerca să câștigi alți oameni de partea ta. Indiferent dacă ai succes sau nu, te vei distra încercând.

Fecioară

Inima ta sensibilă poate fi stârnită de furie. Nu-ți fie frică să rănești sentimentele altora. Ți-ai face ție și altora un deserviciu dacă nu dezvălui adevărata amploare a emoțiilor tale. Este posibil ca celelalte părți implicate să nu aibă toate datele necesare pentru a lua cea mai educată decizie. Ajută-i în acest proces dezvăluindu-ți perspectiva.

Balanță

S-ar putea să simți o mare putere fizică. Dacă cineva îți cere să-l ajuți să mute canapeaua, probabil că vei putea face totul singur. Ai mai multă forță interioară decât le dezvălui altora. Nu este nevoie să te mai ascunzi. Simte-te liber să folosești această mare putere pe care o ai.

Scorpion 

Nava se îndreaptă spre ieșire, așa că ar fi bine să urci la bord. Oamenii nu sunt dispuși să fie prea simpatici cu povestea ta emoționantă. Văicăreala nu te ajută, așa că este timpul să te întărești. Nu o lua personal. Realizează că există lecții importante pe care toți trebuie să le învățăm. Una dintre ele este să știi când să taci.

Săgetător

Vei dori să intri în acțiune astăzi. Site-te liber să-i comanzi pe alții. O abordare agresivă este exact ceea ce trebuie. Încercarea de a face totul singur poate părea o idee grozavă la început, dar este mai bine să ceri ajutor, astfel încât ceilalți să se simtă implicați, și să te poți concentra pe a face o treabă mai bună.

Capricorn

Păzește-ți inima astăzi pentru că este ținta principală a cuvintelor abrazive care zboară în jur. Natura ta sensibilă se simte singură și vulnerabilă în această atmosferă dură, așa că ar fi mai bine să stai doar în pat. Dacă vrei să ieși, asiguraă-te că îți aduci arsenalul de luptă. Folosește-ți sensibilitatea în avantajul tău. Descoperă-ți punctele slabe, astfel încât să poți folosi energia cel mai eficient.

Vărsător

Trebuie să avem mai mulți oameni ca tine în poziții de putere. Vremea  de astăzi te ajută să îți găsești încrederea și puterea fizică de care ai nevoie pentru a-ți stimula abilitățile de conducere. Acesta este momentul să preiei controlul asupra situației. 

Pești

Bastoanele și pietrele îți pot rupte oasele, dar nu-ți vor răni niciodată sufletul. Problema cu energia de astăzi este că pot fi niște bețe și pietre aruncate în direcția ta. Fii atent la astfel de obiecte. Există forțe puternice încărcate cu agresivitate emoțională. Războiul poate izbucni dacă nu ești atent. Încearcă să menții pacea.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic