x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 26 aprilie 2018: Peştii au şanse financiare spectaculoase

Horoscop zilnic 26 aprilie 2018: Peştii au şanse financiare spectaculoase

25 Apr 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 26 aprilie 2018: Peştii au şanse financiare spectaculoase

Horoscop 26 aprilie Berbec

Intenţiile dvs. sunt bune şi este bine să mai ieşiţi din stilul diplomat şi protector, cu condiţia să nu cădeţi în extrema cealaltă. Nu sunteţi deloc sociabil şi aveţi tendinţa să vă izolaţi.

Horoscop 26 aprilie Taur

Există anumite persoane cu influenţă care s-ar putea distanţa de dumneavoastră, iar pierderea acestor contacte ar putea să se facă simţită în timp. Sunteţi abătut şi nervos, apăsat de responsabilităţi.

Horoscop 26 aprilie Gemeni

Tot ceea ce înseamnă socializare pe plan local este însoţit de mari şanse de reuşită. Se pot stabili contacte importante şi puteţi obţine sprijinul şi simpatia unor persoane apropiate.

Horoscop 26 aprilie Rac

Acasă se anunţă o forfotă neîntreruptă, când un du-te-vino de oameni tineri vă incită mental la tot felul de discuţii. Nervozitatea vă poate pune în situaţii delicate acasă şi la serviciu.

Horoscop 26 aprilie Leul

Începeţi ziua cu o senzaţie de oboseală, dar vă reveniţi miraculos. Limitaţi-vă la activităţi de rutină şi amânaţi deciziile importante, mai ales în afaceri. După-amiază, vă vizitează un prieten.

Horoscop 26 aprilie Fecioara

Pe plan personal, totul merge bine, cu toate că se poate ca acum să aveţi dubii. Important este că sunteţi mult mai deschis ca de obicei, iar rezultatul este că atrageţi simpatia celorlalţi.

Horoscop 26 aprilie Balanţa

A cam sosit scadenţa pentru toate cele lăsate neterminate în ultima perioadă sau tot ce aţi făcut cu jumătate de măsură. Problemele personale, pe care le tot amânaţi, nu mai suferă întârziere.

Horoscop 26 aprilie Scorpion

Ziua e deosebit de bună, mai cu seama că nu trebuie să faceţi nimic special ca să vi se întâmple aceste lucruri bune, care vin pe neaşteptate în viaţă. Unele au loc datorită prietenilor.

Horoscop 26 aprilie Săgetător

Vă prieşte grozav să ieşiţi în lume şi sunteţi mânat de dorinţa de a cunoaşte sau cerceta locuri noi. Totul merge aşa cum vă doriţi, numai că vă vine greu să duceţi ceva până la capăt.

Horoscop 26 aprilie Capricorn

Pe plan sentimental aveţi  o zi obişnuită. Este posibil ca persoana iubită să vă facă o declaraţie de dragoste surprinzătoare. Dimineaţa primiţi o veste  legată de o moştenire care vi se cuvine.

Horoscop 26 aprilie Vărsător

Nu este mereu bine să aşteptaţi ca alţii să facă primul pas. Pentru a simplifica relaţiile cu cei din jur, ar fi bine să fiţi mai deschis. Aveţi posibilitatea să rezolvaţi unele probleme de cuplu.

Horoscop 26 aprilie Peşti

Aveţi şanse să primiţi o sumă importantă, probabil dintr-o colaborare. Nu este momentul să investiţi, pentru că s-ar putea să ieşiţi în pierdere. Evitaţi şi călătoriile.Staţi împreună cu familia.

 

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop 26 aprilie