x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 iunie 2023. Berbecii ies din rutina, Racii se enervează, iar Vărsătorii sunt neliniștiți

Horoscop zilnic, 26 iunie 2023. Berbecii ies din rutina, Racii se enervează, iar Vărsătorii sunt neliniștiți

de Andreea Tiron    |    25 Iun 2023   •   12:47
Horoscop zilnic, 26 iunie 2023. Berbecii ies din rutina, Racii se enervează, iar Vărsătorii sunt neliniștiți
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 26 iunie 2023. Taurii sunt rebeli, Scorpionii sunt intoleranți, iar Peștii se enervează pe cei din jur.

Berbec

Nevoia de a ieși din rutina devine evidentă astăzi.  Cuadratura Marte-Uranus poate agrava orice incertitudini sau frustrări pe care le puteți avea în legătură cu veniturile, afacerile sau o situație financiară. Fiți gata să luați măsuri pentru a îmbunătăți o situație, mai degrabă decât să reacționați. Poate că ar fi mai bine să eviți să îți asumi riscuri pe banii tăi sau să iei decizii rapide în dragoste.

Taur

Uranus, care tranzitează în prezent semnul tău, te impinge spre impulsivitate sau rebeliune. Ai nevoie de o schimbare de ritm! Acest lucru este mai mult decât necesar cu Uranus în semnul tău, dar acum, și cu Marte implicat, ai putea fi tentat să sari etapele.

Gemeni

Aspectul Marte-Uranus de astăzi vă poate tenta să luați decizii rapide, dar în loc să economisiți timp, este mult mai probabil să vă coste această grabă. Nu lăsați nerăbdarea să domnească. O parte din tine se străduiește să se elibereze de „vechiul tu” sau de o mentalitate învechită, ceea ce poate duce la un comportament aparent rebel.  A vorbi prematur asupra unei chestiuni sau a scoate ceva neplăcut în evidență poate fi un exemplu.

Rac

Tranzitele tind să te enerveze astăzi, afectând temporar luarea deciziilor și stârnind neliniște. Nerăbdarea poate duce la impulsivitate, în special în ceea ce privește banii. Partea din tine care are nevoie de o oarecare detașare emoțională și distanțare iese acum la iveală, posibil în moduri perturbatoare, dacă nu ești pe deplin conștient de cauză. Vrei puțină predictibilitate în viața ta, dar nu vrei să stagnezi.

Leu

Tensiunea crește astăzi și s-ar putea să reacționezi impulsiv, mai ales dacă cineva încearcă să-ți spună ce să faci. Cu o cuadratură Marte-Uranus în joc, încearcă să rămâi lucid mai degrabă decât să acționezi impulsiv. Necesitatea schimbării este evidentă, dar trebuie să vă dați seama exact de unde să începeți. Îți afirmi independența, dar astăzi s-ar putea să apeși pe butoanele greșite.

Fecioară

Ești tensionat și te enervezi pe toți pentru o problemă trecută sau îngropată. Diferențele de opinie pot produce blocaje, dar dacă găsești modalități de a rezolva frustrarea înainte de a lua atitudine, vei fi într-o poziție mai bună.

Balanță

Tranzitele de astăzi pot schimba lucrurile, în special în interacțiunile tale. Problemele de a da și de a primi sunt în atenția ta acum, iar tensiunile pot crește. Oricât de entuziasmat ai fi de un proiect creativ sau de a explora o poveste de dragoste, trebuie să iei lucrurile încet. Rezistența la schimbare poate duce la probleme mai complicate, la fel ca și acțiunile rebele, asa ca asigurati-va ca reflectati si luati decizii logice.

Scorpion

Deciziile care gravitează în jurul proprietății sau a banilor pot fi o provocare astăzi. Tensiunea ajunge la un punct de fierbere și trebuie să descoperiți o ieșire sigură pentru a o elibera. Cu toate acestea, poți fi intolerant cu cineva din viața ta care te epuizează de energie. Este greu să pui degetul pe sursa problemei.

Săgetător

Tentația de a ieși din monotonie este puternică. Viața ta profesională poate aduce câteva surprize și vei avea nevoie de puțin timp pentru a te adapta la schimbări. Încercați să identificați ce trebuie schimbat și începeți în mod proactiv să faceți îmbunătățiri - cu blândețe. Te îndrepți către o viață mai autentică, iar evenimentele de astăzi vor accelera lucrurile.

Capricorn

Pot exista discuții înșelătoare sau indicii false care îți complică viața astăzi. Neliniștea emoțională te împinge să-ți asumi riscuri inutile. Încearcă să o iei mai ușor. Ascultă-ți inima.

Vărsător

Luarea deciziilor poate fi complicată astăzi. Ești neliniștit și poți experimenta o dorință puternică de a te elibera de circumstanțe restrictive. Cel mai bine ar fi să vă oferiți dvs. și celorlalți spațiul de care aveți cu toții nevoie. Eliberarea de griji sau frustrări poate fi satisfăcătoare.  Este puțin probabil ca nerăbdarea să vă ajute în luarea deciziilor și este bine să recunoașteți accesele de impulsivitate. Fă tot posibilul să nu iei lucrurile prea personal dacă interacțiunile sunt incomode.

Pești

Cuadratura Marte-Uranus încurajează mișcările pripite, în special când vine vorba de muncă, documente, comunicații și transport. Faceți tot ce puteți pentru a lucra independent astăzi, deoarece puteți deveni rapid frustrat de ritmul sau de greșelile cuiva.

×