x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 noiembrie 2022. Gemenii trebuie să se împartă între profesie și familie. Scorpionii sunt stresați

Horoscop zilnic, 26 noiembrie 2022. Gemenii trebuie să se împartă între profesie și familie. Scorpionii sunt stresați

de Moira Dună    |    25 Noi 2022   •   11:20
Horoscop zilnic, 26 noiembrie 2022. Gemenii trebuie să se împartă între profesie și familie.  Scorpionii sunt stresați
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii au parte de întârzieri, Taurii sunt competitivi, Racii au probleme în relații, Leii sunt enervați de o nouă cunoștință, Fecioarele asistă la un incident violent, Balanțele au nevoie să se relaxeze, Săgetătorii caută un sens, Capricornii sunt sensibili, Vărsătorii trebuie să renunțe la trecut iar Peștii să se lase ajutați.

Berbec

Ai observat că întârzierile apar mai des? Astăzi nu va fi o excepție. Ceva pe care îl aștepți a fost amânat din nou. Este posibil ca formularul de comandă să se fi pierdut sau să existe o întârziere imprevizibilă la trimiterea acestuia. Chiar și cu temperamentul tău blând, începi să fii puțin enervat! Stai liniștit. Toate vor fi rezolvate în scurt timp.

Taur

Ieși afară și mișcă-te! Dacă reușești să-ți iei o zi liberă, acesta ar fi un moment bun pentru a elibera puțină energie. Obișnuiai să te bucuri de competiție când erai mic. Îți amintești cât de emoționant a fost să ajungi primul pe vârful dealului? Îți vei găsi viața fericită dacă ai putea găsi o modalitate de a reaprinde sentimente similare.

Gemeni

Dedică ziua copiilor sau partenerului tău. S-ar putea să protestezi că este prea greu să găsești timp pentru a le acorda atenția pe care o merită. Nu ai timp pentru tine, cu atât mai puțin pentru altcineva. În orice caz, probabil că te vei simți împărțit între ceea ce se așteaptă de la tine și ceea ce simți că poți oferi în mod realist. Dacă vrei să-ți risipești tensiunea, ai grijă la alegerile pe care le faci în următoarele câteva săptămâni.

Rac

Un prieten sau un membru al familiei îți otrăvește încet relația. O neînțelegere între voi doi se va dovedi în cele din urmă benefică pe termen lung. De ce? Te face să realizezi cât de inconfortabil ești cu relațiile vagi, prost definite. Astăzi ar fi o zi bună pentru a scrie o scrisoare persoanei în cauză. 

Leu

Ai fost un fluture social în ultima vreme! Faza sociabilă în care te afli în prezent necesită multă energie. Ești atras de unele noi cunoștințe, dar iritat de altele. O anumită persoană îți provoacă o adevărată anxietate. Ai două opțiuni. Fie abandonați complet noul grup de prieteni, fie renunți la persoana care îți provoacă probleme.

Fecioară

Dacă se întâmplă să fii martorul unei izbucniri violente în stradă, la serviciu sau la televizor, devii brusc conștient de vulnerabilitatea ta. Nu lăsa să te sperie. Ca unul dintre puținii gardieni rămași ai rezervelor de bunătate din lume, simți că ai o responsabilitate.

Balanță

Oamenii spun uneori că ești puțin agresiv în abordarea ta. Dar astăzi te simți puțin obosit să conduci tensiunea pe câmpul de luptă. Poți învăța multe de la prietenii tăi care îți arată  că lucrurile sunt relative, fără a-ți permite să te implici emoțional în fiecare situație. Încearcă să te relaxezi pentru o schimbare!

Scorpion 

S-ar putea să fii puțin prea sensibil astăzi. Este posibil să fii iritabil pe măsură ce începi să bănuiești că proiectele pe termen lung s-ar putea să nu fie finalizate. A sosit momentul să faci un bilanț. Există probabil un motiv întemeiat pentru care nu ai reușit să finalizezi acel proiect pe care l-ai întreprins cu câteva luni în urmă. Sfaturile altora ar trebui să te îndrume în direcția corectă.

Săgetător

Nu are rost să încerci să dai un sens zilei de azi. Mare parte din ceea ce se întâmplă are loc la nivel inconștient și sfidează orice explicație rațională. Poate ai avut aseară un vis interesant. Dacă reușești să-ți liniștești mintea, aceasta ar putea fi o zi foarte profitabilă pentru tine.

Capricorn

Aceasta este o perioadă confuză pentru noi toți. În astfel de circumstanțe, unii oameni devin mai rigizi pentru a rezista schimbărilor dramatice. Ei încearcă să se țină de tradiție. Sensibilitatea te face foarte receptiv la trecut, dar condițiile actuale ar trebui să te inspire să renunți la unele dintre convingerile tale.

Vărsător

Ce ai de pierdut? Planetele te zguduie, în speranța de a te scăpa de vechile obiective pentru a face loc unei noi creșteri. Simți îndoială acolo unde cândva a fost doar certitudine. Când te gândești la ce se poate întâmpla rău, te ajută să realizezi că lucrurile de care te agăți nu sunt chiar atât d e importante. Este timpul să renunți și să începi ceva nou.

Pești

Nu ești singurul care îți poate rezolva problemele. Ai încredere că există și alții capabili să înțeleagă. Cei care vor să te ajute sunt motivați doar de iubire, fără sentimente ascunse. Este în natura ta să fii sceptic, dar acești oameni există. Și ghici ce? Ai putea comunica cu unul dintre ei astăzi!

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic