x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 ianuarie 2023. Taurii se implică într-un proiect care le aduce mai mulți bani. Balanțele și Scorpionii sunt romantici

Horoscop zilnic, 28 ianuarie 2023. Taurii se implică într-un proiect care le aduce mai mulți bani. Balanțele și Scorpionii sunt romantici

de Moira Dună    |    27 Ian 2023   •   10:50
Horoscop zilnic, 28 ianuarie 2023. Taurii se implică într-un proiect care le aduce mai mulți bani. Balanțele și Scorpionii sunt romantici
Sursa foto: Alexandru Zdrobau Unsplash.com

Berbecii au parte de surprize, Gemenii sunt interesați de sănătate, Leii sunt invitați la un eveniment, Fecioarele sunt atrase de spiritualitate, Săgetătorii sunt pasionali, Vărsătorii se gândesc la căsătorie iar Peștii așteaptă un musafir.

Berbec

Romanele și filmele romantice te atrag astăzi. Dacă ești într-o relație, aceasta va ajunge acum la un punct de cotitură, astfel că va avansa ori se va termina. Așteaptă-te la lucruri neprevăzute.

Taur

Situația ta financiară ar putea primi un impuls puternic astăzi. Acest lucru s-ar putea datora unui contract pe care tocmai l-ai semnat, poate implicând o muncă pe care o vei face pe cont propriu, mai degrabă decât pentru un angajator. Proiectul poate avea o semnificație personală. Poate fi vorba despre creație sau tehnologie. Fii pregătit pentru o lună încărcată, dar grozavă. 

Gemeni

Te interesează tehnicile de vindecare. Poate citești despre metode alternative în ceea ce privește dieta, ierburile, aromoterapia, masajul sau acupunctura. S-ar putea să decizi să înveți câteva metode practice. Indiferent dacă practici sau nu vreodată una dintre acestea la nivel profesional, învățarea îți transformă viața în bine, atât la nivel fizic, cât și emoțional. 

Rac

S-ar putea să decizi să te înscrii la un curs avansat. Aceasta ar putea include religiile lumii sau meditația. Stai departe de librării. S-ar putea să cheltui o avere pe cărți. Efectele sunt probabil mai profunde decât o simplă acumulare de cunoștințe. Pregătește-te să te schimbi.

Leu

Un grup de prieteni te poate invita la un festival sau un atelier care implică artele creative sau studii metafizice, ori ambele. S-ar putea să reziști la început, dar apoi te va captiva. După aceea, vei fi preocupat de gândurile tale. Scrie-le.

Fecioară

Dacă te-ai gândit la o carieră în vindecare, psihologie, spiritualitate sau în artele creative, acum ți s-ar oferi oportunitatea de a transforma acel vis în realitate. Un prieten apropiat ți-ar putea deschide ușa. Propriile voastre abilități psihice și artistice sunt la un nivel foarte înalt, așa că nu te lăsa intimidat. Ești bun în ceea ce faci și probabil că așa vei rămâne.

Balanță

Ești romantic astăzi. Acest lucru s-ar putea datora unei întâlniri minunate recente cu un iubit. Ascultarea muzicii romantice s-ar putea să-ți fi sporit sentimentele. Vei dori să programezi o altă întâlnire, dar s-ar putea să renunți pentru că nu vreri să pari insistent. Dar sună-ți totuși prietenul. 

Scorpion

Un vis foarte frumos, romantic ți-ar putea inspira activități artistice exaltate. Poate vrei să pictezi, desenezi, să scrii, să coși, să compui muzică ori să gătești un nou fel de mâncare. Orice ai face, nu va fi pur și simplu pentru distracția ta. Vei dori să-ți arăți munca altora și aștepți reacția. Perspicacitatea ta de afaceri ar putea fi la fel de activă ca și latura ta artistică.

Săgetător

Ești pasional și romantic cu iubitul tău, ceea ce te face să te gândești la căsătorie. Nunta unui prieten poate contribui la aceste gânduri. Partenerul tău poate avea încă îndoieli cu privire la acest pas, chiar dacă nu există nicio îndoială că te iubește cu adevărat. Ai răbdare și ține-ți limba. Vei ști când va fi momentul potrivit.

Capricorn

Astăzi ai putea experimenta o dorință puternică de a-ți curăța psihicul de traumele trecute care te limitează. Poate mergi la un curs unde vei obține rezultatele pe care le dorești și vei cunoaște oameni interesanți. Printre ei ar putea fi și un potențial iubit. Du-te și distrează-te.

Vărsător

Dragoste, pasiune, dragoste și căsătorie, mintea ta se va concentra pe aceste chestiuni toată ziua, chiar dacă nu există nicio persoană specială în viața ta în acest moment. Dacă ești într-o relație, nu fi surprins dacă discuțiile despre un angajament pe termen lung se strecoară în conversații. Dacă ești singur, ar putea apărea cineva nou și interesant. 

Pești

Un musafir te determină să faci curat în casă. Apoi vrei să și redecorezi puțin. Acest lucru poate fi obositor, dar cu siguranță merită. Când sosește prietenul tău,  se va simți ca acasă. Muncește și apoi ocupă-te de tine, să arăți grozav!

×