x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 iulie 2023. Semnele de foc sunt critice cu persoanele din jurul lor

Horoscop zilnic, 28 iulie 2023. Semnele de foc sunt critice cu persoanele din jurul lor

de Moira Dună    |    27 Iul 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 28 iulie 2023. Semnele de foc sunt critice cu persoanele din jurul lor
Sursa foto: Hepta

Taurii sunt nervoși, Gemenii se simt triști, Racii trebuie să nu se grăbească, Fecioarele se ocupă de treburi gospodărești, Balanțele au nevoie de disciplină, Scorpionii fac planuri pe termen lung, Capricornii sunt criticați, Vărsătorii iau decizii iar Peștilor le este bine respectând rutina.

Berbec

Încearcă să nu-i sufoci pe cei din jur. S-ar putea să cauți confort în compania lor, dar acest lucru va produce doar supărare pentru toată lumea. Înfrânează-ți tendința de a găsi greșeli la cei pe care îi iubești. Cel mai bun pariu este să te concentrezi pe ce ai tu de făcut. Abordează proiecte care necesită atenție și disciplină.

Taur

Ești copleșit de emoții. Simți că dai în clocot. Încearcă totuși să-ți păstrezi cumpătul. nervii nu te vor duce nicăieri. Concentrează-ți energia pentru a-ți pune în ordine treburile. Ocupă-te de finanțe, investiții și securitate pe termen lung.

Gemeni

Poate că îți va fi greu să te simți conectat cu cineva. Dacă ești trist sau deprimat, cel mai bine este să treci singur prin aceste sentimente. Alți oameni nu sunt predispuși să fie prea simpatici cu situația ta. Ar fi mai bine să te ocupi de munca ta pentru a-ți ține demonii departe.

Rac

S-ar putea să simți unele restricții dar acestea sunt pentru binele tău. Simțul tău de disciplină este util, în timp ce îți abordezi munca cu un entuziasm incredibil. Rămâi concentrat și nu te lăsa presat de termene limită. Graba va duce la greșeli. Dacă ai de gând să faci o treabă, fă-o corect din prima.

Leu

Găsește-ți confort în munca ta astăzi. Deși poate părea ridicol, bifarea lucrurilor de pe listă îți va aduce satisfacții. Încearcă să nu fii prea critic cu ceilalți. Concentrează-te pe sarcinile tale. Munții care par prea descurajanți pentru a-i urca vor continua să crească până când vei face primul pas. Perseverența ta îi va inspira pe alții.

Fecioară

Revino cu picioarele pe pământ. Detaliile de care nu ai reușit să te ocupi ar putea reveni. Nu le mai amâna. Este momentul să te apuci de treabă. Fă curățenie, mergi la cumpărături. Cu cât reușești mai mult astăzi, cu atât te vei simți mai bine mâine.

Balanță

Orice nu ai făcut ieri, trebuie să termini astăzi. Disciplina și atenția la nisipul care se strecoară prin clepsidră sunt temele călătoriei. Cu cât poți realiza mai mult, cu atât te vei simți mai bine. Nu pierde timpul așteptând ca altcineva să vină cu o soluție. Ia inițiativa!

Scorpion

Lasă frivolitatea deoparte. Acesta este un moment important pentru a te pregăti de viitor. Ete un moment important pentru a-ți stabili obiectivele. Scrierea lor te va ajuta să le realizați. Gâmndește pe termen lung. 

Săgetător

Oamenii ar putea fi critici cu tine astăzi. Ar fi bine să asculți ce spun. Fii receptiv la feedback, astfel încât să-ți poți stabili un ego sănătos. Păstrează-ți umilința. S-ar putea să  fii nemulțumit de oamenii pe care îi vezi că se mișcă încet, în comparație cu mintea ta rapidă. Ai răbdare cu ceilalți.

Capricorn

Menține-ți scutul psihic pentru că vei avea nevoie de el. Comentariile oamenilor pot părea dure, chiar dacă au intenții bune. Cea mai bună soluție ar fi să folosești criticile celorlalți cât mai constructiv. Procesează.această energie într-un spirit pozitiv.

Vărsător

Aceasta nu este o zi în care să te concentrezi pe distracție și jocuri. De fapt, s-ar putea să simți o greutate enervantă în legătură cu emoțiile tale și te simți mai puțin energic decât de obicei. Există un ton sobru care îți cere să privești realitatea și să iei niște decizii serioase cu privire la obiectivele și planurile tale viitoare. 

Pești

E puțină mângâiere în emoțiile tale astăzi. Poate doriți să rămâi la afaceri. Concentrează-te să faci lucrurile în rutina ta obișnuită. Crează un plan și respectă-l. Aceasta nu este o zi pentru a te abate de la reguli și nici nu este o perioadă în care vei găsi multă simpatie de la ceilalți. Stai aproape de casă și ai grijă de afacerea ta personală. Timpul e prețios. Nu-l risipi.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic