x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 octombrie. Nimeni nu are chef să muncească în ultima zi a săptămânii

Horoscop zilnic, 28 octombrie. Nimeni nu are chef să muncească în ultima zi a săptămânii

27 Oct 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 28 octombrie. Nimeni nu are chef să muncească în ultima zi a săptămânii

Berbec

Singura variantă prin care poţi scăpa de problemele personale este să te duci la persoana în cauză şi să îi spui direct ce simţi. Trebuie să fii atent la tonul şi cuvintele folosite.

Taur

Orice efort pe care îl vei face ca să îţi uşurezi munca, atât ţie, cât şi colegilor, va fi în zadar. Nimeni nu are chef să muncească în ultima zi a săptămânii.

Gemeni

Nu va fi uşor să separi conflictele personale de viaţa profesională. Te gândeşti tot mai mult cum să te împaci cu persoana iubită şi să te eliberezi de această presiune.

Rac

Nu ai încredere în vorbele şi comportamentul unei persoane, care vrea să pară ceea ce nu este. Vei apela la un prieten pentru a te asigura că ai dreptate.

Leu

Este posibil ca tu să fii cea mai calmă persoană de la serviciu, spre deosebire de ceilalţi. Calmul din situaţiile de criză este o calitate rar întâlnită.

Fecioară

Spre deosebire de Lei, spiritul critic este la cote maxime şi analizezi strategii diferite care să te ajute să câştigi mai mulţi bani.

Balanţă

S-ar putea să-ţi faci cele mai rele scenarii pentru perioada imediat următoare, dar pierzi din vedere lucruri importante. Nu te agita prea tare.

Scorpion

Cu toate că tu nu vrei să recunoşti, poate doar prietenilor apropiaţi, caracterul puternic şi ambiţia va fi văzută şi de şeful tău. Te aşteaptă o promovare săptămâna viitoare.

Săgetător

 De obicei, te bazezi pe intuiţie şi ai încredere în ce-ţi spune instinctul, dar de data asta vei primi semnale contradictorii. Eşti confuz şi nu ştii ce să mai crezi.

Capricorn

Îţi doreşti foarte mult să demonstrezi colegilor cât de mult îi respecţi şi că ai face tot ce îţi stă în putinţă pentru a face o echipă bună.

Vărsător

O să laşi deoparte ideile de a munci suplimentar şi vei face un city-break cu partenerul tău de viaţă. Bucură-te din plin şi lasă grijile acasă.

Peşti

Te grăbeşti să pleci cât mai repede de la serviciu pentru că ştii că acasă te aşteaptă o surpriză. Nu încerca să îţi dai seama despre ce este vorba. Vei fi plăcut surprins.

×