x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 septembrie 2020. Este momentul să ieși în explorare și vei descoperi surprize plăcute

Horoscop zilnic, 28 septembrie 2020. Este momentul să ieși în explorare și vei descoperi surprize plăcute

27 Sep 2020   •   16:03
Horoscop zilnic, 28 septembrie 2020. Este momentul să ieși în explorare și vei descoperi surprize plăcute
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Intri într-o perioadă vibrantă din viață, ceea ce înseamnă că este un moment minunat pentru a începe explorarea unui nou hobby, interes sau oportunitate în carieră. Mintea ta este deschisă spre noi idei și noi moduri de a face lucrurile și este gata să le pună în practică. Ieșirea din zona de confort este de obicei un pic înfricoșătoare, dar astăzi te vei simți de-a dreptul revigorat să mergi acolo unde nu ai fost niciodată, să vezi ceva ce nu ai văzut niciodată și să guști ceva ce nu ai gustat niciodată.

 

Taur

Astăzi ar trebui să îți  petreci timpul căutând exemple din lumea reală de idei inovatoare sau noi concepte filozofice. Fii deschis să îți folosesti mintea în moduri noi. Vei descoperi că este cel mai bun tip de exercițiu pentru minte.

 

Gemeni

Noile preocupări cu privire la cariera ta nu vor dispărea curând. Este timpul să porti o conversație cu cineva în care ai încredere. Ai nevoie doar de cineva care să îți pună adevărul în față.

 

Rac

Când ai făcut ultima dată ceva doar pentru tine? S-ar putea să simți că nu ai timp pentru tine. Așa că pregăteste un plan de relaxare în care să petreci singur o zi liberă.

Leu

Astăzi ar putea exista o mulțime de lucruri care sa iti distragă atentia. Unele vor fi distractive, dar altele ar putea fi enervante. Tot ce trebuie să faci este să păstrezi o atitudine pozitivă și să rămâi flexibil. În acest fel poți trece rapid prin lucrurile negative și vei avea mai mult timp pentru lucrurile frumoase.

 

Fecioara

Astăzi este un moment bun pentru a iniția un proiect pe care l-ai amânat de mult timp. Universul îți trimite o energie pozitivă, care îți asigură rezultate neașteptate. Vei fi surprins de cât de departe poți merge.

 

Balanța

Explorează și vei găsi cu siguranță câteva surprize plăcute. Indiferent dacă faci o plimbare în jurul blocului sau pregătești o călătorie, există oameni și locuri noi pe care le poți descoperi. Fericirea vine atunci când ți se dezvăluie lucruri noi.

 

Scorpion

Nu poți anticipa niciodată cum vor reacționa ceilalți oameni, iar acest lucru este valabil mai ales acum. Există o mare probabilitate ca cineva, la un moment dat, să reacționeze exagerat, inclusiv tu. Nu ar trebui să încerci să îți modifici comportamentul pentru a evita asta, deoarece vei ajunge doar să te stresezi.  Pur și simplu continuă așa cum ai face în mod normal și vei face față oricărei izbucniri emoționale, pe măsură ce acestea apar. 

 

Săgetător

Un prieten are nevoie de ajutorul tău. Va aprecia cuvintele tale amabile mai mult decât îți poți imagina. Prietenia ta înseamnă atât de mult pentru el și chiar acum ar putea fi unul dintre puținele momente frumoase din viața lui. Ca prieten este treaba ta să îl anunți că îl sprijini și că ești acolo pentru el, atunci când are nevoie de cineva cu care să vorbească.

 

Capricorn

 

Ești suficient de inteligent pentru a ști că viața nu este corectă, așa că dacă lucrurile nu merg cum îți dorești, nu dispera. Trebuie să-ți păstrezi echilibrul între a fi practic și a fi idealist, să-ți sufleci mânecile și să te pregătești de muncă. Este vorba despre efortul de a face oamenii să vadă că ideile tale sunt mai bune.

 

Vărsător

Aceasta va fi o zi explozivă, plină de prietenie și mari oportunități. Este posibil ca ziua ta să fie plină, așa că timpul va fi esențial. Fă tot ce poți pentru a economisi timp.

 

Pești

Astăzi fii atent la persoana care se străduiește să te evite. E-mailurile rămân fără răspuns, apelurile telefonice nu sunt returnate niciodată. Fie a făcut ceva despre care nu vrea să îți spună, fie se teme că știi deja despre asta. Este momentul să intrați în contact cu aceasta, pentru a afla problema.

 

×