x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 ianuarie 2023. Berbecii iau decizii importante, Racii sunt hotărâți, iar Balanțele pornesc într-o aventură

Horoscop zilnic, 29 ianuarie 2023. Berbecii iau decizii importante, Racii sunt hotărâți, iar Balanțele pornesc într-o aventură

de Andreea Tiron    |    28 Ian 2023   •   10:39
Horoscop zilnic, 29 ianuarie 2023. Berbecii iau decizii importante, Racii sunt hotărâți, iar Balanțele pornesc într-o aventură
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 29 ianuarie 2023. Gemenii își urmează visurile, Leii sunt veseli, iar Vărsătorii sunt energici și spontani.

Berbec

Astăzi ești entuziast și iei decizii importante  într-o problemă cu ajutorul cuiva apropiat, iar acest lucru poate fi deosebit de eficient. Soarele te ajută și crește nivelul de energie și motivație. Te simți mai capabil să mergi înainte, să depășești obstacolele și să lași în urmă obiceiurile proaste.

Taur

Tranzitul Soare-Marte de astăzi te ajută să fii mai hotărât. Ca atare, puteți experimenta un sentiment minunat de re-energizare în probleme de afaceri și financiare. Dorința ta de a fi eficient este minunată acum. Este un moment bun pentru a rezolva cu ușurință probleme și provocări dificile.

Gemeni

Și tu îți recapăți motivația și entuziasmul. Cu puțin timp în urmă, Marte era retrograd în semnul tău și s-ar putea să te fi simțit lent. Astăzi, primești un impuls sau găsești un motiv pentru a-ți urmări visurile!

Rac

Încrederea ta crește astăzi – ești mai îndrăzneț și mai hotărât. Ești pregătit și dornic să te ocupi de o chestiune pe care ai tot amânat-o. Poate fi un moment bun pentru a face o conexiune frumoasă în interior (descoperirea de sine) sau cu cineva special.

Leu

Energiile de astăzi favorizează parteneriatul sau munca în echipă pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. Ești vesel și optimist, iar asta te ajută să finalizezi proiecte și să te conectezi cu mai multă încredere cu ceilalți. Conversațiile și conexiunile plăcute sunt în centrul atenției și poate fi grozav să cooperezi cu cineva sau să mergi mai departe cu ceva important pentru tine.

Fecioară

Soarele și Marte se armonizează astăzi, iar acest lucru poate genera nu doar dorința de a lua măsuri decisive, ci și încrederea de a merge mai departe. Mercur te ajută să te simți deosebit de pozitiv și dispus să depuneți efort pentru a vă atinge obiectivele. După câteva luni de reevaluare a carierei sau a căii de viață, motivația revine pentru a-ți urmări visurile și a obține ceea ce îți dorești de la viață.

Balanță

Îți recâștigi încrederea și claritatea. Cu Soarele și Marte armonizându-se în semne compatibile, ai putea să pornești într-o aventură, oricât de mare sau mică, sau te poate inspira să depui mai mult efort în atingerea unui obiectiv sau a unui vis. Devii mai direct și mai activ, în primul rând pentru că ai un sentiment mai puternic al scopului. Perspectivele romantice sunt de asemenea bune.

Scorpion

Poți fi motivat să-ți îmbunătățești lumea interioară. După câteva luni de incertitudine, ești mai încrezător și mai direct în a urmări un proiect sau o relație specială. Lucrurile par să curgă natural, iar interferențele sunt minime astăzi. Nu ai nicio dorință să mai privești spre trecut.

Săgetător

Poate avea loc o conversație sănătoasă și constructivă care te ajută să simți că mergi mai departe, dar, mai important, ești gata să acționezi conform unui plan sau idee. De asemenea, ești pregătit să accepți o provocare.

Capricorn

Este o zi bună pentru a atrage energie pozitivă în viața ta. Este, de asemenea, o zi bună pentru a vă duce mai departe planurile, în special cele care au legătură cu gestionarea banilor și munca. Sunteți întreprinzător și plin de resurse.  Deciziile care gravitează în jurul finanțelor sau a bunurilor personale sunt luate instinctiv chiar acum.

Vărsător

Acesta este un moment prielnic pentru creativitate sau romantism.  Te simți mai curajos pe măsură ce schimbările din viața ta tind să accelereze și îți faci mai puține griji pentru viitor. Independența și spontaneitatea sunt mai importante pentru tine astăzi decât de obicei.

Pești

Deciziile sunt mai ușor de luat astăzi și vă bucurați de noua energie care se revarsă. Poate exista o dorință puternică de a face ceva ieșit din comun. Este mai ușor decât de obicei să puneți pe primul loc nevoile voastre emoționale, iar proiectele legate de casă primesc undă verde astăzi. Sunteți mai conștient de nevoia dvs. de a vă simți în siguranță în viitor și puteți face pași mari către obiectivele legate de casă și familie.

×