x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 mai 2022. Berbecii trebuie să acționeze.Taurii să fie atenți la cuvinte

Horoscop zilnic, 29 mai 2022. Berbecii trebuie să acționeze.Taurii să fie atenți la cuvinte

28 Mai 2022   •   14:24
Horoscop zilnic, 29 mai 2022. Berbecii trebuie să acționeze.Taurii să fie atenți la cuvinte
Sursa foto: Hepta

Horoscop 29 mai 2022. Gemenii să nu ofere prea mult, Racii să se distreze, Leii să fie în centrul atenției, Fecioarele să iasă în natură, Balanțele să preia conducerea, Săgetătorii să fie deschiși, Peștii să se întâlnească cu prietenii.

Berbec

Nu-ți răsuci degetele astăzi așteptând ca altcineva să facă prima mișcare. Neliniștea arzătoare din interiorul tău este un semn clar că lucrurile trebuie să se întâmple. Nu mai aștepta să potolești această sete de aventură. Sunt lucruri importante de realizat, așa că dă-te jos de pe canapea. 

Taur

Ține deschise toate posibilitățile. Vei fi surprins de oportunitățile incredibile care îți apar atunci când încetezi să judeci oamenii și acțiunile lor. Acesta este un moment pentru umor și socializare. Păstrează lucrurile ușoare și amintește-ți să păstrezi o perspectivă sănătoasă asupra oricărei situații. Ai grijă la cuvintele pe care le rostești.

Gemeni

Asigură-te că există o cantitate egală de a da și de a lua. Uneori, când iubești pe cineva, vrei doar să continui să oferi și să dai pentru a-ți demonstra afecțiunea. Asigură-te că nu te epuizezi și că persoanele căror le oferi, îți vor oferi și ele ce îți dorești. 

Rac

Te afli într-un punct în care vrei doar să te oprești și să te odihnești. Acum este momentul. Meriți o pauză, așa că distrează-te. Cu cât împărtășești mai mult din tine cu ceilalți, cu atât vei câștiga mai mult respect.

Leu

Nu lăsa lucrurile să te deranjeze. Ai încredere că ești pe drumul cel bun. Voința ta puternică și obiceiurile se vor dovedi destul de eficiente într-o astfel de zi ca azi, când domină indecizia iar lucrurile nu sunt prea roz. Este oportunitatea ta să faci ceea ce le-a scăpat celorlalți. Vino în centrul atenției. Ești bun la asta și știi exact ce să spui. 

Fecioară

Trăiește pe un câmp larg deschis astăzi. Culege flori sălbatice și pune-le într-o vază. Dacă nu poți să ieși din casă sau să mergi dincolo de curtea din spate, fă ceva echivalent. Lucrurile mici pot aduce soare și speranță într-o situație de stagnare. Curăță mintea de dezordinea inutilă și deschide-o către noi posibilități. Natura rămâne cel mai bun prieten al tău.

Balanță

Folosește energia electrizantă care încurajează interacțiuni și activități sociale sigure și adecvate. Vei găsi mult oxigen pentru a-ți menține focul intern. Preia conducerea și ceilalți te vor urma cu nerăbdare. 

Scorpion

Contactul social poate fi limitat la conversații Zoom și semne cu mâna către străini pe stradă dar factorii de risc și recompensă sunt încă în joc. Asumându-ți acest risc astăzi, poți fi răsplătit cu o experiență minunată. Oricum, vei fi în siguranță și sănătos.

Săgetător

Păstrează-ți mintea și inima deschise la tot ceea ce este posibil atunci când ai încredere în tine și în munca pe care o faci. Stăpânirea unei abilități vine atunci când ai curajul să o duci mereu la nivelul următor. Ia în considerare diferite domenii din viața ta care necesită mai multă încredere. Echilibrează curajul cu bunul simț, în timp ce implementezi această atitudine în cât mai multe moduri posibil.

Capricorn

Laturile masculine și feminine ale personalității tale funcționează bine astăzi. Cheia este să menții energia în mișcare. Încearcă să nu stagnezi. Folosește-ți cuvintele și abilitățile de îngrijire pentru a alina grijile celorlalți. Dirijează-ți activ energia spre exterior, cu sensibilitatea tandră pe care o ai în interior. Forța ta interioară este una dintre cele mai valoroase resurse pe care le ai.

Vărsător

Există putere în cuvintele tale astăzi, împreună cu multă încredere emoțională în tine. Lucrurile s-ar putea să se miște rapid, dar ai puterea și prospețimea minții de a ține pasul. Poți profita de oportunități mari atunci când faci echipă cu alții. 

Pești

Aceasta este o zi bună pentru a ieși în natură pentru o perspectivă nouă asupra unei situații. Nu zăbovi asupra lucrurilor de dedesubt sau din spatele tău. Ține capul sus. Ridică telefonul și sună un prieten apropiat, cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme. S-ar putea să fie multe de făcut. În vremuri de incertitudine, trebuie să ne amintim importanța menținerii contactului cu vechii prieteni.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop 29 mai horoscop