x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 noiembrie 2022. Leii trebuie să-și stăpânească nervii. Scorpionii se simt blocați

Horoscop zilnic, 29 noiembrie 2022. Leii trebuie să-și stăpânească nervii. Scorpionii se simt blocați

de Moira Dună    |    28 Noi 2022   •   11:56
Horoscop zilnic, 29 noiembrie 2022. Leii trebuie să-și stăpânească nervii. Scorpionii se simt blocați
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii trebuie să se hotărască, Taurii să-și arate sentimentele, Gemenii să nu se complice, Racii să se relaxeze, Fecioarele să se exprime, Balanțele să nu forțeze lucrurile, Săgetătorii să termine ce au început, Capricornii sunt empatici, Vărsătorii preiau conducerea iar peștii să pună piciorul în prag.

Berbec

Pentru numele Domnului, hotărăște-te astăzi! Cu cât te gândești mai mult la ce drum să mergi, cu atât este mai probabil să-l ratezi cu totul. Ai toate datele de care ai nevoie, așa că nu mai amâna. Odată ce te-ai hotărât, fii puternic și aruncă toată greutatea în spate. Mintea ta poate fi ca un computer care elimină informațiile inutile. 

Taur

Din punct de vedere mental te descurci foarte bine. Vei descoperi că poți aborda aproape orice provocare. Cel mai dificil aspect al zilei va fi să te ocupi de emoțiile tale. Mai mult ca sigur, vei simți o mare dorință de atenție. Vrei doar să fii iubit. Urcă-te pe scenă și spune ce ai în inima ta. Nu este un moment bun pentru a-ți ascunde sentimentele.

Gemeni

Inima ta este la locul potrivit astăzi, așa că simte-te liber să împărtășești bună dispoziție cu ceilalți. Păstrează lucrurile simple și directe. Încearcă să nu complici problemele cu confuzii inutile. Raționalizează-ți gândurile și acțiunile. Vei descoperi că poți fi mult mai eficient atunci când decupezi aspectele care nu sunt pertinente sau absolut necesare. Urmează-ți inima!

Rac

Este posibil să fii prins într-un blocaj între minte și inimă. Ai grijă să nu lași această tensiune să crească. Cel mai important lucru pentru tineeste să te relaxezi. Abordează lucrurile pe rând și finalizează un proiect înainte de a începe altul. Ai putea fi copleșit dacă ai prea multe lucruri de făcut simultan.

Leu

Ești îndemnat la acțiune de forțe puternice care nu vor să iei o pauză. Cu cât reziști mai mult, cu atât vei fi mai împins și atras de surse exterioare. Dacă te trezești în dificultate, inspiră adânc și calmează-te. Acționează neutru, în loc dsă de enervezi ori să adopți o poziție defensivă. 

Fecioară

În sfârșit este rândul tău să te ridici și să spui ceea ce simți. Nu-i lăsa pe alții să te împingă în locuri în care nu vrei să fii. Cheia este să sondezi profund mintea ta pătrunzătoare și să împărtășești cunoștințele tale incredibile cu ceilalți. Nu fi surprins dacă acțiunile tale provoacă o oarecare tensiune. Nu lăsa acest lucru să te împiedice să faci ceea ce simțiți că este corect.

Balanță

Din punct de vedere emoțional, probabil că azi te descurci destul de bine. Ai mai multă încredere în tine pentru a-ți aborda proiectele. Singurul aspect dificil al zilei este a-ți provoca mintea. Dacă lucrurile nu vor să se miște, lasă-le să stea. Abordează-le mai târziu.

Scorpion

S-ar putea să fii într-un blocaj astăzi, când o persoană sau o situație nu funcționează bine cu ceea ce gândești, iar alta nu se potrivește bine cu ceea ce simți. Are loc o ciocnire care poate fi dificil de reconciliat, mai ales dacă rămâi cu încăpățânare pe poziția ta. Cu cât ești mai flexibil, cu atât vei fi mai bine.

Săgetător

În mod normal, ești mult mai bun la etichetare sau pur și simplu să mergi cu fluxul. Acest mod de a face lucrurile sa dovedit destul de eficient pentru tine în trecut. Într-adevăr, te-a dus departe. Ceea ce ai acum este o situație diferită. Lucrurile pe care le-ai început nu-ți vor face bine până nu le vei termina.

Capricorn

Ai compasiune pentru cei care au nevoie să se elibereze de probleme. Nu fi surprins dacă oamenii se aliniază în fața ușii tale pentru a-ți spune ce au pe suflet. Mintea ta este ascuțită. Vei putea să vedzi miezul oricărei probleme. Mai mult ca sigur, vei înțelege lucrurile intuitiv. Oamenii vor face bine să-ți urmeze sfatul cu privire la orice problemă pe care o au.

Vărsător

Probabil că vei dori ca toată lumea să știe cum te simți astăzi. Nu te vei sfia să-ți exprimi emoțiile. Simte-te liber să preiei conducerea pentru că ai încredere în tine și stabilitatea emoțională pentru a te descurca destul de bine la cârma navei. Ai însă tendința să te gândești la o problemă atât de mult încât îți pierzi complet perspectiva.

Pești

Pune piciorul în prag. Nu lăsa pe ceilalți să te forțeze. S-ar putea să fii obișnuit să-i lași pe oameni să facă ce vor pentru a păstra pacea. Problema este că visele și obiectivele tale se pot pierde. Există mult mai mult în viață decât ai putea vedea la suprafață. Sapă mai adânc.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic