x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 3 decembrie 2018:Capricornii trebuie să fie prudenţi la locul de muncă

Horoscop zilnic 3 decembrie 2018:Capricornii trebuie să fie prudenţi la locul de muncă

02 Dec 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 3 decembrie 2018:Capricornii trebuie să fie prudenţi la locul de muncă

Horoscop 3 decembrie Berbec

Astăzi cineva de la serviciu vă subapreciază și vă pune într-o lumină nefavorabilă. Încercaţi să evitaţi conversaţiile cu persoanele care nu vă inspiră încredere. Financiar, nu trebuie să vă faceţi griji.

Horoscop 3 decembrie Taur

Este o perioadă excelentă pentru a avea noi iniţiative. Aveţi şanse mari să avansaţi în carieră, dacă vă concentrați pe lucrurile importante. Oportunităţile  bat la uşă, aşa că nu ezitaţi să le evaluaţi.

Horoscop 3 decembrie Gemeni

Există pericolul de a ceda nervos, dacă nu vă reconsideraţi comportamentul. Fiţi mai toleranţi cu cei din jurul vostru şi veţi avea mai mult de câştigat. Este momentul să vă puneţi ideile în practică.

Horoscop 3 decembrie Rac

Aveţi aşteptări prea mari din partea colegilor şi s-ar putea să îi deranjați cu sugestiile voastre. Încercaţi să găsiţi acele soluţii  care să nu vă pună în lumină proastă  în relaţia cu partenerii de afaceri.

Horoscop 3 decembrie Leu

Prudenţă maximă la falşii prieteni care vă invidiază Sunteţi depăşit de o anumită situaţie și trebuie să fiţi mai organizat. Alegeţi-vă cu grijă persoanele cu care discutați şi pentru a  găsi soluţii bune.

Horoscop 3 decembrie Fecioară

Astăzi trebuie să faceţi faţă unor obstacole, pe care alţii nu ştiu să le depăşească. Nu ţineţi cont de bârfele din jur şi încercaţi să vedeţi partea bună alucrurilor. Plecaţi într-o călătorie exotică.

Horoscop 3 decembrie Balanţă

Ambiţia şi entuziasmul  de care daţi dovadă pe parcursul acestei zile vă ajută să vă remarcaţi la locul de muncă. Învercaţi să nu neglijaţi relaţia cu persoana iubită pentru că există pericolul unei rupturi.

Horoscop 3 decembrie Scorpion

Sunteţi hotărât să faceţi unele economii pentru că nu mai puteţi face faţă cheltuielilor. În aceste zile trebuie să daţi dovadă de prudenţă şi să nu faceţi excese în nici o privinţă. Atenţie la sănătate.

Horoscop 3 decembrie Săgetător

Astăzi riscaţi să treceţi printr-un eşec sentimental, dacă în relaţia cu partenerul nu sunteţi mai comunicativ și mai deschis. Nu aruncaţi banii pe lucruri inutile şi fiţi mai chibzuit în cheltuirea lor.

Horoscop 3 decembrie Capricorn

Evitaţi conflictele cu colegii, pentru că ar putea duce la discuții neplăcute la locul de muncă. Sunteţi într-o dispoziţie  zilele mari şi aşteptaţi weekend-ul  pentru a pleca într-o excursie.

Horoscop 3 decembrie Vărsător

Cel mai bine vă simţiţi în mijlocul familiei. Poate ar fi bine să organizaţi o ieşire sau o petrecere  cu rude si  prieteni şi să vă relaxaţi în compania lor.Astrele indica posibilitatea sa intalniti pe cineva drag.

Horoscop 3 decembrie Peşti

Analizaţi bine toate opţiunile înainte de a lua o decizie  care vă va schimba niște lucruri în viaţă. Sunteţi hotărât să vă implicaţi mai mult în relația de cuplu şi să acordaţi mai multă atenţie familiei.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop 3 decembrie