x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 30 septembrie 2022. Gemenii au chef de distracție. Peștii își descoperă noi talente

Horoscop zilnic, 30 septembrie 2022. Gemenii au chef de distracție. Peștii își descoperă noi talente

29 Sep 2022   •   16:58
Horoscop zilnic, 30 septembrie 2022. Gemenii au chef de distracție. Peștii își descoperă noi talente
Sursa foto: Stefan Stefancik Unsplash.com

Berbecii au parte de lucruri grozave, Taurii sunt încrezători, Racii își cumpără un echipament IT de ultimă oră, Leii își ajută colegii, Fecioarele pun limite, Balanțele sunt bine dispuse, Scorpionii au noi abilități, Săgetătorii au nevoie de relaxare, Capricornii deapănă amintiri, Vărsătorii sunt preocupați de sănătate.

Berbec

Așteaptă-te la câteva evoluții pozitive astăzi care să influențeze întreaga familie. Poate că tu sau partenerul tău vei primi vești despre o mărire semnificativă de salariu sau o oportunitate grozavă de angajare. Poate că întâlnești persoana potrivită pentru tine. Orice ar fi, nu lăsa ocazia să treacă. Dacă nu o apuci, altcineva sigur o va face.

Taur

Ar trebui să te simți încrezător astăzi. Ai muncit din greu în ultima vreme, iar recunoașterea pe care ai primit-o contribuie în mare măsură la încrederea în tine. Obiectivele tale de viață par brusc mai realizabile și le vei urmări cu o vigoare reînnoită. Încrederea ta se bazează pe realitate. Cu siguranță vei reuși.

Gemeni

Aceasta este o zi făcută pentru distracție și frivolitate, nu una în care să-ți duci la bun sfârșit multe dintre treburile tale. Oricât ai încerca să te concentrezi asupra sarcinilor, există distrageri oriunde te întorci. Prietenii tăi ar putea să-ți trimită glume,  și te-ar putea încuraja să te alături lor pentru petrecere.

Rac

Ești o persoană cu multe talente și acum este posibil să descoperi încă unul. Un nou echipament IT te face să simți că ți s-a oferit o jucărie doar pentru plăcerea ta. Dar odată ce ai pus computerul sau echipamentul în funcțiune, trebuie să le îspui și colegilor! Vor fi foarte impresionați de abilitățile tale tehnice.

Leu

Nu fi surprins dacă mulți oameni te contactează astăzi, fiecare nerăbdător să discute cu tine. Se pare că tu ești autoritatea în toate subiectele. Toată atenția asga este măgulitoare, dar îngreunează orice vrei să faci. Ajută-ți colegii și apoi spune-le că biroul de asistență este închis pentru o zi. Vrei să pleci de la serviciu mai devreme pentru a putea fi alături de cei dragi.

Fecioară

Nu te lăsa manipulată de prieteni nevoiași. Cu energiile planetare de astăzi, este un moment bun să te gânești la stabilirea unor limite clare. Știi care prieteni sunt acolo pentru tine și care tind să-ți consume timpul și energia cu nevoia constantă de atenție imediată. Încearcă să spui nu. Oricum nu poți repara viețile altora. Gandeste-te la asta.

Balanță

Aceasta este o zi bună pentru a împărtăși prietenia cu prietenii și colegii de muncă. Oamenii vor fi într-o dispoziție ușoară, de socializare și nu prea mult într-o dispoziție de lucru. Chiar nu are rost să lupți cu această energie. Detașează-te de problemele de muncă. Puteți reveni cu toții la lucru mai târziu. Lucrarea va fi tot acolo.

Scorpion

Abilitățile tale tehnice fac un adevărat salt înainte. Se pare că tot acel antrenament pe care l-ai făcut dă roade, în sfârșit. Noile tale abilități îți vor crește foarte mult eficiența. Dacă te-ai gândit să aplici pentru o nouă poziție, pregătește-ți CV-ul. Orice mișcare pe care o faci va fi în bine.

Săgetător

Nu fi surprins să-ți vezi colegii fără chef de muncă. Este aproape imposibil să faci ceva cu atmosfera planetară de astăzi. În loc să folosești biciul și să încerci să crești productivitatea, de ce să nu te alături? Luminează-te puțin.

Capricorn

Viața ta a fost un adevărat vârtej în ultima vreme. S-ar putea să te simți puțin copleșit de tot ce s-a întâmplat. Este distractiv să iei legătura cu prietenii dar te sperie puțin să te întâlnești cu ei și să depănați amintiri. Respiră adânc, te descurci bine.

Vărsător

Cu toate conversațiile pe care le-ai avut în ultima vreme, este posibil să fi vorbit cu niște oameni vindecători. Acești medici, asistente și tehnicieni îți pot fi de folos mai târziu. Asigură-te că ai reținut informațiile de contact pentru referințe viitoare. Pe un alt front, așteaptă-te să primești vești bune cu privire la finanțele tale.

Pești

S-ar putea să-ți descoperi un talent neexploatat. Poate că există o mașină nouă în birou și tu ești singurul care își poate da seama cum să o folosească. Poate că redactarea unei propuneri de afaceri simple te face să realizezi cât de mult îți place procesul. Aceasta este o zi bună pentru orice fel de efort creativ, precum și pentru documente de tot felul. Fă totul ca să te poți bucura de seară.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic