x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 30 septembrie 2023. Taurii vor să investească. Capricornii fac reparații în casă. Vărsătorii sunt creativi

Horoscop zilnic, 30 septembrie 2023. Taurii vor să investească. Capricornii fac reparații în casă. Vărsătorii sunt creativi

de Moira Dună    |    29 Sep 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 30 septembrie 2023. Taurii vor să investească. Capricornii fac reparații în casă. Vărsătorii sunt creativi
Sursa foto: Hepta

Berbecii sunt atrași de un nou domeniu, Gemenii și Racii au parte de schimbări, Leii se aventurează, Fecioarele au probleme la locul de muncă, Balanțele acordă atenție parteneriatelor, Scorpionii cercetează noi afaceri, Săgetătorii sunt energici, iar Peștii au probleme cu rudele.

Berbec

Unele cărți pe care le găsești fascinante îți schimbă viața în moduri subtile. Pot implica noi stiluri de viață sau mistere străvechi care ies la lumină sau descoperiri științifice. Acesta nu va fi doar un interes trecator. Vei dori să aprofundezi acest subiect. 

Taur

De obicei ai încredere în instinctele tale legate de bani, dar astăzi ar trebui să crezi și mai tare în instuiția ta financiară. Ar putea apărea idei neconvenționale pentru creșterea veniturilor. În timp ce instinctul tău ar putea spune să mergi înainte, rațiuneaar putea să-ți spună că nu. Cere sfatul unor profesioniști. 

Gemeni

Un prieten sau un grup ar putea să îți transforme nu numai personalitatea, ci și viața. Schimbările vor avea loc la un nivel foarte profund, așa că este posibil să nu fii conștient de ele. Ai putea fi surprins, dar nu te supăra. Toată lumea se schimbă. Pentru tine, această transmutare se va dovedi pozitivă. Poate că nu ai plănuit-o, dar se întâmplă.

Rac

Te-ai gândit să schimbi locul de muncă sau să te apuci de o nouă profesie? Acum este momentul să pui bazele. Dacă nu te-ai gândit, o nouă oportunitate te va lua prin surprindere. Nu ezita din cauza nesiguranței. Dacă îți place ce se întâmplă, mergi înainte.

Leu

O transformare radicală a rutinei tale zilnice este cu siguranță pe drum. Poți decide să obții o diplomă de studii avansate sau să te muți într-o țară străină ori să te implici mai mult într-un grup. Chiar și pentru cineva la fel de aventuros ca tine, această schimbare ar putea părea prea mult! Nu-ți face griji. Urmeaza-ti inima. Asemenea oportunități apar o singură dată în viață!

Fecioară

Valorile tale ar putea fi atacate. Poate că cineva care are legătură cu munca ta face lucruri care par lipsite de etică și nu vrei să fii asociat cu asta. Oricare ar fi situația, gestionarea situației poate fi prea dificilă. S-ar putea chiar să te gândești să te muți. Nu te grăbi.Orice ai decide, vei dori să fii sigur că este potrivit pentru tine.

Balanță

Îți canalizezi energia în parteneriate. Indiferent dacă este unul nou sau pe termen lung, de afaceri sau personal, este nevoie de efort suplimentar pentru a fi menținut. Poate că tu și partenerul tău trebuie să comunicați mai mult. Împărtășiți-vă preocupările sau gândiți-vă la câteva planuri de viitor care sunt puțin diferite de ceea ce faceți de obicei.

Scorpion

Aprofundarea în zonele mai obscure ale muncii tale ar putea fi obiectivul tău astăzi. Acest lucru ar putea implica unele cercetări aprofundate, explorarea posibilităților pentru noi întreprinderi sau ceva la fel de banal precum curățarea fișierelor. Ar putea avea loc conversații intense cu privire la aceste chestiuni. Nu fi surprins de nimic.

Săgetător

Așteaptă-te ca o explozie de energie să fie direcționată către finalizarea proiectului la care lucrerezi. S-ar putea să faci mai multe progrese astăzi decât în cultimele săptămâni, deși s-ar putea să fii surprins de direcția în care te îndrepți. Seara programează o întâlnire cu un iubit. 

Capricorn

Ar putea fi nevoie de ceva lucrări la infrastructura casei tale. S-ar putea ca instalațiile sanitare sau electricitatea să-ți creeze probleme, dar vei fi bucuros când vei finaliza reparațiile. Casa ta va funcționa mai eficient. Din acest motiv, este mai bine să nu încerci să faci singur reparațiile. Chiar dacă ești oarecum priceput în acest domeniu, apelează la un profesionist.

Vărsător

Proiectele creative îți pot ocupa mult timp astăzi. Ai putea să-ți canalizezi nu numai mintea, ci și toată ființa ta în muncă. Probabil că vei fi atât de prins în ceea ce faci, încât vei avea dificultăți să te întorci în lumea reală când ai terminat. Dar vei fi multumit de rezultate.

Pești

Valorile tale de familie ar putea fi contestate. Probabil consideri că unii prieteni sunt adevărata ta familie sau să crezi că o gospodărie neconvențională funcționează mai bine pentru tine decât una tradițională. Nu lăsa grijile rudelor să te copleșească.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic