x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 31 ianuarie 2023. Racii sunt obosiți. Leii întâmpină obstacole în atingerea unui obiectiv

Horoscop zilnic, 31 ianuarie 2023. Racii sunt obosiți. Leii întâmpină obstacole în atingerea unui obiectiv

de Moira Dună    |    30 Ian 2023   •   10:47
Horoscop zilnic, 31 ianuarie 2023. Racii sunt obosiți. Leii întâmpină obstacole în atingerea unui obiectiv
Sursa foto: Hepta

Berbecii caută un articol pe care îl doresc de mult timp, Taurii ar putea avea un vis care îi ajută, Gemenii au probleme cu un prieten, Fecioarele cunosc pe cineva, Balanțele au un secret, Scorpionii se schimbă, Săgetătorilor le este dor de un prieten, Capricornii și Peștii sunt stresați, iar Vărsătorii iau apărarea cuiva.

Berbec

Cauți în magazine un anumit articol, pe care îl vrei de mult timp, dar nu îl vei găsi într-un mall. Poate într-un butic, un magazin de antichități ori second-hand. Așa că orientează-ți căutarea să nu pierzi timp inutil. S-ar putea să te bucuri cu adevărat.

Taur

Dacă ai renunțat la ceva pe care l-ai pierdut, s-ar putea să ai o surpriză în seara asta, când un vis te-ar putea ghida. Este important ca fie să cauți imediat obiectul, sau să scrii visul cu cât de multe detalii îți poți aminti. Altfel, acesta ar putea fi unul dintre acele vise care dispar imediat ce te trezești și nu îți vei dori asta.

Gemeni

Un iubit ori un partener de afaceri s-ar putea să fie într-o dispoziție proastă și să nu îți spună de ce. Nu va fi atât de ușor de rezolvat, dar probabil că nu are legătură cu vreo problemă între voi. Prin urmare, cel mai bine este să-l lași pe partenerul tău să-și rezolve singur problema. Păstrează-ți calmul și stai rezervat. Starea lui de spirit va trece mâine.

Rac

Probabil ai făcut mai multă mișcare decât de obicei și acum te simți obosit. Ia-o mai ușor astăzi, chiar dacă nu vrei. Poți face în continuare exerciții fizice, dar concentrează-te pe yoga și tai chi, mai degrabă decât pe programe intense, cum ar fi aerobic. Ideea „fără durere, fără victorie” este o eroare.

Leu

Un obiectiv pe care ai fost recent pe punctul de a-l atinge s-ar putea să lovească brusc de probleme neașteptate. Oricât de mari sau minore ar fi, va fi descurajant. Singurul lucru pe care îl poți face este să mergi mai departe. Există doar câteva sarcini suplimentare care trebuie făcute înainte de a a realiza ce ți-ai propus. Fă ce trebuie.

Fecioară

S-ar putea să faci o nouă cunoștință. Aceasta ar putea juca un rol foarte important în viața ta. Veți simți o conexiune instantanee și veți afla că împărtășiți o pasiune. S-ar putea dovedi a fi un prieten foarte bun, iar dragostea este, de asemenea, foarte probabilă. Ia-o încet și vezi ce se întâmplă.

Balanță

Există vreun secret pe care ești obsedat să-l dezvălui? Orice ar fi, ești hotărât să descoperi adevărul. S-ar putea să faci lucruri pe care nu le-ai face în mod normal. Nu insista cu întrebările. Limitează-ți cercetarea la cărți, ziare și internet. Poți găsi câteva indicii fără a supăra pe nimeni.

Scorpion

Diverse subiecte intelectuale sau umanitare despre care le-ai citit ți-au schimbat sistemul de valori, poate în mod subtil. S-ar putea să nu observi asta până când nu auzi pe cineva menționând cnvingeri pe care le aveai înainte. Ar putea fi inconfortabil să realizezi că s-au produs schimbări atât de profunde în tine, dar este doar o parte naturală a creșterii personale. Totul se schimbă, așa că de ce nu și tu?

Săgetător

O separare temporară de un iubit te-ar putea pune într-o dispoziție foarte sumbră. Încercările de a ajunge la prietenul tău prin telefon s-ar putea dovedi fără rezultat. S-ar putea să devii din ce în ce mai frustrat și mai supărat. Nu poți face mare lucru decât să lași mesaje. Nu lăsa nesiguranța ta să ia ce e mai bun din tine. Găsește altceva de făcut până când prietenul tău are ocazia să sune. Mai bine mai târziu decât niciodată.

Capricorn

Așteaptă-te să fii frenetic dacă trebuie să rezolvi ceva repede. Oamenii și situațiile nu sunt în favoarea ta. Totul va părea o provocare. Prioritizează sarcinile și fă-le încet și cu precauție, pe rând. Dacă forțezi prea tare, vei face greșeli și te vei epuiza. Lumea nu se va sfârși dacă nu îți termini toate sarcinile.

Vărsător

În general, eviți politica în orice grupul din care faci parte dar astăzi s-ar putea să fii prins în dispute pentru a-ți susține un prieten. Acest lucru este împotriva ta. Asigură-te și evaluezi cu atenție situația înainte de a te implica prea mult. Prieten sau nu, nu vei dori să superi pe nimeni. Gandeste-te la asta. Merită?

Pești

Schimbările pe care le faci acasă ar putea necesita mai mult timp. Poate aștepți un musafir al cărui avion ori tren întârzie ori cumpărăturile pe care le faci îți iau mai mult timp. Nu intra în panică! Încearcă doar să rămâni rațional și să te gândești la alte opțiuni sau alternative.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic