x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 4 august 2023. Racii vor să călătorească. Fecioarele își schimbă viața

Horoscop zilnic, 4 august 2023. Racii vor să călătorească. Fecioarele își schimbă viața

de Moira Dună    |    03 Aug 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 4 august 2023. Racii vor să călătorească. Fecioarele își schimbă viața
Sursa foto: Hepta

Berbecii, Gemenii și Balanțele sunt energici, Taurii vor să facă sport, Leii să fie șefi, Scorpionii se implică în acte de caritate, Săgetătorii muncesc, Capricornii au o problemă de rezolvat, Vărsătorii sunt încordați, iar Peștii sunt suprasolicitați.

Berbec

Este ușor să-ți imaginezi un prieten care vine la tine acasă să bea o ceașcă de cafea și ajunge să-ți transmită toată energia sa. Să sperăm că acest lucru nu se va întâmpla prea târziu seara,  pentru că atunci vei avea probleme să  adormi! Această energie va da proiectelor tale un impuls extraordinar. Ai de gând să pornești la luptă! Alege cu grijă.

Taur

S-ar putea să simți o nevoie urgentă de a-ți folosi energia fizică, ceea ce ridică problema sportului în viața ta. Faci suficientă mișcare? Dacă nu, acesta ar putea fi un moment bun pentru a te înscrie la o sală de sport. Și mai bine ar fi participarea la o activitate sportivă de grup. Găsește ceva care îți place.

Gemeni

O zi ca azi ar trebui să-ți ofere demonstrația perfectă a unui vechi adevăr - oamenii uită repede dificultățile pe care le-au avut în viață și își amintesc perioadele de fericire mult timp. Vei fi plin de energie. Întrebarea este ce ai de gând să faci cu ea? Există multe domenii în care te poți implica. Trebuie să începi de la zero.

Rac

Vrei să pleci departe?Ți-ar plăcea să locuiești în Europa sau Asia? Acestea sunt dorințe pe care le poți realiza în acest moment, deoarece vrei să-ți extinzi orizonturile. Vezi dacă poți pune serios la cale un proiect de acest gen. Oamenii au încredere în tine acum.

Leu

Ce se întâmplă în relațiile tale de obicei amiabile? Cauți o luptă? Poate că cineva ți-a furat o poziție de conducere pe care ți-ai dorit-o? Îți place să conduci, iar acum te confrunți cu rezistență. Așa că implică-te într-un nou proiect de grup, astfel încât toată lumea să fie mulțumită. Gândește-te să mergi într-o excursie.

Fecioară

Sunt momente în care fiecare om simte care îi este destinul. S-ar putea să vrei să mergi pe un drum, total diferit, care va dura următorii ani. Schimbarea nu va fi doar profesională, dar toată viața ta se va schimba, relațiile cu familia, copiii, prietenii. 

Balanță

După câteva zile de apatie, acum ai multă energie. Oricine încearcă să te rețină ar fi bine să ai grijă  pentru că nu vei avea chef să tolerezi obiecțiile. Acesta este un moment excelent pentru a-ți consolida reputația de antrenor excelent sau de căpitan al echipajului tău!

Scorpion

Astăzi s-ar putea să fii influențat de o persoană hotărâtă, un lider. Întâlnirea cu acesta te inspiră să te angajezi într-o muncă productivă, poate într-o organizație de caritate.

Săgetător

Este posibil să fi avut tendința de a fi letargic în ultima vreme. Acum însă s-ar putea să înțelegi că este urgent nevoie de ajutorul tău și nu ai timp de pierdut. Așteaptă-te să consumi multă energie. Dacă de obicei lungești munca la un proiect, acum va fi o schimbare pentru tine. 

Capricorn

Ziua va fi destul de plină de evenimente. Te simți obligat să rezolvi o chestiune obositoare, detaliile unui proiect sau o problemă referitoare la viața ta casnică. Nu te vei odihni până nu se termină și nu vei fi distras de nimic. Singurul lucru care va conta pentru tine este rezolvarea acestei probleme.

Vărsător

Stai pe cărbuni încinși. Va trebui să vorbești cu persoanele apropiate. Ai lucruri de demonstrat și trebuie să te implici. Vei fi complet epuizat până la sfârșitul zilei. Planifică să te odihnești.

Pești

Poți aștepta cu nerăbdare o zi plină. Nu programa nimic in plus! Casa, familia sau partenerul tău te solicită foarte mult. Ai grijă să nu obosești foarte tare, altfel vei avea nervii îmn pioneze! 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic