x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 5 septembrie 2016. Nu te considera prea bătrân ca să înveţi lucruri noi

Horoscop zilnic, 5 septembrie 2016. Nu te considera prea bătrân ca să înveţi lucruri noi

04 Sep 2016   •   20:26
Horoscop zilnic, 5 septembrie 2016. Nu te considera prea bătrân ca să înveţi lucruri noi

Berbec: Este posibil să primeşti o sumă neaşteptată de bani – fie un cadou, fie un împrumut restituit înainte de termen. Eşti tentat să o faci lată şi să-i cheştuieşti pe toţi. Nu ar fi chiar o idee rea.

 

Taur: Dacă eşti nemulţumit de condiţiile locative, acum începe o perioadă propice în care poţi vinde casa în care locuieşti şi achiziţiona una mai bună. Trebuie doar să fii tenace în acest sens.

 

Gemeni: Apar veşti îngrijorătoare la locul de muncă. O schimbare a ierarhiei la vârf te va afecta şi pe tine. Se schimbă planurile şi asta va însemna că te aşteaptă muncă în plus. Nu ai ce să faci.

 

Rac: O zi în care te poţi îndrăgosti la prima vedere. O persoană nouă intră în anturajul tău, iar atracţia va fi instantanee. Fie că se va întâmpla ceva între voi sau nu, va fi o experienţă memorabilă.

 

Leu: O zi numai bună pentru a achiziţiona un produs de cea mai înaltă tehnologie. Nu te mulţumi cu variante mai ieftine, consideră eventuala achiziţie drept o investiţie care îşi va face toţi banii.

 

Fecioară: Începi să dezvolţi un interes pentru un domeniu pe care l-ai ignorat până în prezent. Ar putea fi vorba de istorie sau ştiinţă. Nu te considera prea bătrân ca să înveţi lucruri noi.

 

Balanţă: Îţi va merge bine atâta timp cât nu îţi este frică să înveţi lucruri ce ţin de noile tehnologii. Nu te descuraja dacă pare complicat la început, sunt unelte care te ajută să fii mai prosper.

 

Scorpion: Este foarte posibil să treci, azi, printr-o experienţă care îţi va schimba definitiv felul în care vezi lumea. Experienţa poate şi negativă şi pozitivă, schimbarea, însă, este în bine.

 

Săgetător: Intri într-o perioadă în care vei fi mai interesat ca de obicei de latura artistică. Poţi să descoperi fie un actor sau un regizor, fie un gen de muzică care îţi stârneşte entuziasmul.

 

Capricorn: Eşti într-o dispoziţie aventuroasă. Idei la care până mai ieri ai fi spus un "nu" hotărât, azi ţi se par atrăgătoare. Se întrevăd experienţe bizare, dar pline de învăţăminte în viitorul apropiat.

 

Vărsător: O eventuală promovare care te vizează va stârni invidia colegilor de muncă. Nu renunţa la ceea ce meriţi doar pentru că vezi că alţii suferă din această cauză. Câinii latră, caravana trece.

 

Peşti: Se prefigurează o călătorie într-o destinaţie aflată la mare depărtare. Eşti entuziasmat de veste şi îţi va face multă plăcere să pui la punct toate detaliile necesare pentru o călătorie plăcută.

×