x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 6 februarie 2023. Taurii planifică o vacanță. Săgetătorii sunt atrași de posibilitatea unor câștiguri financiare

Horoscop zilnic, 6 februarie 2023. Taurii planifică o vacanță. Săgetătorii sunt atrași de posibilitatea unor câștiguri financiare

de Moira Dună    |    05 Feb 2023   •   11:50
Horoscop zilnic, 6 februarie 2023. Taurii planifică o vacanță. Săgetătorii sunt atrași de posibilitatea unor câștiguri financiare
Sursa foto: Hepta

Horoscop 6 februarie 2023. Berbecii sunt frustrați, Gemenii sunt ambițioși, Racii socializează, Leii sunt energici, Fecioarele se întâlnesc cu prietenii, Balanțele sunt aglomerate, Scorpionii sunt activi, Capricornii întârzie la un eveniment, Vărsătorii trebuie să stea singuri iar Peștii să se ferească de certuri.

Berbec

Consumi multă energie în treburile și sarcinile banale, pentru că nu vrei  să interfereze cu planurile tale de seară. Așa că te simți stresat. Încearcă să te contolezi și evită să-ți verși frustrările pe ceilalți. 

Taur

Vrei să planifici o vacanță și te simți entuziasmat. Prietenii din locuri îndepărtate te intivă în vizită. Accentul se pune pe extinderea orizontului tău fizic și mental. 

Gemeni

Planurile ambițioase pentru viitorul tău ar putea necesita să acorzi mai multă atenție problemelor practice, cum ar fi finanțele. Acest lucru ar putea fi dificil dar dacă ești serios în privința ideilor tale, trebuie să le rezolvi. Un prieten, probabil un bărbat, te-ar putea ajuta să înțelegi totul. Nu încerca să faci totul astăzi. Te vei simți supraîncărcat și descurajat. Ia-o încet.

Rac

Zilele următoare promit o perioadă de socializare aglomerată. S-ar putea să găzduiești o petrecere la tine acasă. S-ar putea să te simți grăbit și să te întrebi dacă vei reuși să faci totul. Nu-ți face griji. Totul va iesi bine. Prietenii sau membrii familiei te vor ajuta. La un moment dat, s-ar putea să participi la un eveniment sportiv.

Leu

Nivelul tău de energie ar trebui să fie ridicat astăzi,  așa că vei petrece cea mai mare parte a timpului în oraș. S-ar putea să fie nevoie însă să rezolvi și unele treburi acasă dar familia te ajută și le poți termina rapid. Poate trebuie să completezi unele documente, ceea ce te enervează. Nu fi frustrat. Rezolvă-le și apoi distrează-te.

Fecioară

S-ar putea să aștepți cu nerăbdare o seară cu prietenii apropiați, incluzând probabil și un iubit. Ocazii precum evenimente sportive, filme sau concerte ar putea fi pe agenda ta. Sunt posibile și activități care implică copii. Nu fi surprins dacă vrei să stai liniștit și să-i lași pe alții să vorbească. S-ar putea să ai multe în minte și să fie nevoie să le lași să se așeze.

Balanță

Membrii familiei tale au treburi în oraș. S-ar putea să vrei să profiti de absența lor pentru a recupera întârzierile de la locul de muncă. Însă aceasta va fi o zi plină, cu multe contacte din exterior. S-ar putea să primești vizite iar telefonul sună continuu. Nu fi surprins dacă nu faci mare lucru.

Scorpion

Este multă activitate în jurul tău. Poate se mută noii vecini, ori fac îmbunătățiri în casă iar noi afaceri își deschid porțile. Așteaptă-te la musafiri și telefoane. Afli informații noi dar s-ar putea să fie eronate. 

Săgetător

Promisiunea unor progrese financiare te-ar putea face să studiezi multe documente. Acest lucru ar putea fi legat de un loc de muncă sau de un proiect personal la care ai lucrat. S-ar putea să fii atât de prins în ceea ce faci, încât să-ți pierzi concentrarea și să nu poți termina. Ia pauze atunci când simți nevoia. 

Capricorn

Energia ta fizică este foarte mare astăzi și s-ar putea să vrei să-ți petreci cea mai mare parte a timpului afară, probabil în compania altora. Poți participa la un concert în această seară sau la un alt eveniment care îți place. S-ar putea să întârzii dar nu te panica. Vei ajunge. 

Vărsător

Aceasta este o zi bună pentru a petrece timp singur. S-ar putea să ai proiecte pe care vrei să le finalizezi și ai energia pentru a realiza multe. Te-ai putea simți neliniștit, dar socializarea ar putea să nu fie o idee bună. Ceilalți sunt surescitați și ar putea izbucni certuri. 

Pești

Discuțiile în jurul tău sunt aprinse. Un proiect la care ai lucrat este aproape de finalizare. Reușești să eviți certurile dar situația te face să te simți inconfortabil. S-ar putea să decizi să pleci mai devreme și să mergi la un antrenament sau la plimbare. Este o idee bună. Vei dori să elimini frustrarea.

×