x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 6 septembrie 2016. Noile schimbări se vor dovedi benefice

Horoscop zilnic, 6 septembrie 2016. Noile schimbări se vor dovedi benefice

05 Sep 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 6 septembrie 2016. Noile schimbări se vor dovedi benefice

Berbec

 

O serie de schimbări îți dau ziua peste cap. Vechile metode de abordare nu duncționează așa că e mai bine să te bazezi pe intuiție. Nu lăsa rațiunea să îți stea în cale și nu te agăța de trecut.

 

Taur

 

Comunicarea nu este punctul tău forte azi. Oricât de mult încerci să îți alegi cuvintele, nu reușești să le transmiți celorlalți ceea ce dorești și nici să le înțelegi mesajele.

 

Gemeni

 

Colegii îți pot subestima capacitatea de a face față problemelor de ordin profesional. Găsești soluții rapid și îi șochezi prin determinarea și înțelegerea de care dai dovadă.

 

Rac

 

Proiectele la care ai lucrat în ultima vreme încep să se dea roade în sfârșit. Beneficiile financiare și succesul din carieră te motivează să muncești și mai mult. Atenție la suprasolicitare.

 

Leu

Astăzi debordezi de pasiune și romantism. Fie că e vorba de o dragoste veche sau cineva care a intrat recent în viața ta, vei simți dorința să răsfeți persoana iubită și să îi spui ce simți.

 

Fecioara

Creativitatea ta îi inspiră și pe ceilalți, iar acest lucru îți crește încrederea în tine și te motivează. Te simți pregătit să urmezi un vis mai vechi pe care nu aveai curajul să îl pornești.

 

Balanță

Deși în ultima vreme ai preferat să îți petreci timpul singur, azi simți nevoia să ieși din casă. E posibil să întâlnești niste oameni interesanți care îți vor deveni prieteni pe viață.

 

Scorpion

Niște schimbări neașteptate te debusolează și te lasă confuz. Te îngrijorează viitorul și nu știi cum să reacționezi. Relaxează-te, noile schimbări se vor dovedi a fi chiar benefice.

 

Săgetător

Te trezești cu poftă de viață și îi vei molipsi si pe cei din jur cu entuziazmul tău. Eforturile din ultima vreme nu au trecut neobservate, așa că vei primi laude și recunoașteri publice.

 

 

Capricorn

 

Te hotărăști să rezolvi o problemă personală pe care ai tot amânat-o în ultima vreme. Ești radical și nu ții cont de sentimentele celor din jur, lucru care s-ar putea să îi rănească.

 

 

Vărsător

 

O nouă dragoste se arată la orizont. E posibil să începi să privești cu alți ochi o persoană pe care o cunoști demult, dar despre care nu credeai că ar putea fi jumătatea ta.

 

 

Pești

 

Te cuprinde o stare de apatie și nu ai deloc energie. Visezi cu ochii deschiși și nu te poți concentra la ce ai de f[cut. Nu e o zi bună pentru a acționa, ci mai degrabă pentru a face planuri.

 

×