x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 7 aprilie. Trăieşte prezentul şi coboară cu picioarele pe pământ

Horoscop zilnic, 7 aprilie. Trăieşte prezentul şi coboară cu picioarele pe pământ

06 Apr 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 7 aprilie. Trăieşte prezentul şi coboară cu picioarele pe pământ

Berbec

Relaţiile cu persoanele la care ţii cel mai mult nu au fost niciodată mai bune. Comunici eficient cu ei şi vă înţelegeţi de minune.

Taur

Viaţa de familie, sau noul membru din familie te ţine tot mai mult acasă. Trebuie să ajungi şi la serviciu, dar poate poţi lucra de acasă.

Gemeni

Informaţii despre investiţii, afaceri sau schimbarea locului de muncă vor intra în atenţia ta azi. Vei avea timp în weekend să te decizi ce să faci.

Rac

Se pare că acorzi foarte mult timp viitorului şi a lucrurilor care, posibil, se vor întâmpla. Trăieşte prezentul şi coboară cu picioarele pe pământ.

Leu

Începe să treci în revistă veştile bune, evenimentele frumoase, darurile dobândite, reuşitele atinse prin forţe proprii şi ai să vezi că lista realizărilor este mult mai bogată.

Fecioară

Te simţi bine aşa, ştiind că cineva te învăluie în iubirea sa necondiţionată şi îţi dai seama că aveai nevoie de acest dar de la cei mai importanţi pentru sufletul tău.

Balanţă

Lasă-te invadat de lucrurile minunate care se petrec în jurul tău şi arată-ţi fericirea cât mai clar, cât mai sonor, cât mai energic, pentru că ai motive.

Scorpion

Numai veşti bune se îndreaptă astăzi spre tine, dar te cam îndoieşti de ele. Dacă începi să le analizezi pe toate părţile, e şi normal să li se mai diminueze energia pozitivă.

Săgetător

Nu te mai gândi la lista de dorinţe care nu s-au îndeplinit, ci scoate în evidenţă cât de multe alte lucruri ai primit de la viaţă.

Capricorn

Eşti cam agitat şi i-ai putea irita şi pe alţii cu atitudinea ta cam impulsivă, dar norocul tău e că ai alături de tine o persoană foarte calmă şi răbdătoare.

Vărsător

Satisfacţia va fi imensă la finalul zilei că ai reuşit să dai startul atâtor provocări şi aventuri interesante în care ai jucat un rol important.         

Peşti

Ai rolul de a împăciui pe oricine, de a găsi o vorbă bună chiar şi pentru cei nervoşi, pesimişti sau revoltaţi de tot ce mişcă.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic