x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 noiembrie. Orice remarcă te afectează şi treci foarte repede de la o stare la alta

Horoscop zilnic, 8 noiembrie. Orice remarcă te afectează şi treci foarte repede de la o stare la alta

07 Noi 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 8 noiembrie. Orice remarcă te afectează şi treci foarte repede de la o stare la alta

Berbec

Vei avea o zi liniştită pentru că atmosfera de la serviciu va fi plăcută, iar şeful va fi binedispus. Nu munceşti prea mult şi vei ieşi în oraş spre seară.

Taur

Vrei să lucrezi la proiectul început săptămâna trecută, dar colegii de echipă nu sunt la fel de motivaţi ca tine, iar singur nu poţi acoperi totul. Nu te strădui prea mult.

Gemeni

Orice remarcă te afectează şi treci foarte repede de la o stare la alta. Vei fi ori foarte confuz, ori vei obosi cu atâtea incertitudini care sunt în mintea ta.

Rac

Te-ai bazat pe nişte persoane şi ai sperat că vei rezolva situaţiile complicate cu ajutorul lor, dar vei realiza că ai greşit având încredere în aceşti oameni. Eşti pe cont propriu acum.

Leu

Te vei simţi ameninţat de o persoană nouă de la serviciu, care-ţi va părea agresivă şi cu o viziune opusă ţie. Fii atent pentru că s-ar putea să judeci greşit.

Fecioară

Nu trata cu superficialitate persoanele din jurul tău astăzi şi nu crede tot ce spun. Fii rezervat, cercetează şi descoperă singur adevărul.

Balanţă

Ai tendinţa să tragi de prietenii apropiaţi şi să vrei ce e mai bine pentru ei. Unii dintre ei se vor enerva, aşa că ar fi mai bine să-i laşi în pace, să facă ce vor.

Scorpion

Vei afla informaţii pe care majoritatea oamenilor nu le cunosc şi nu vor ajunge la ele niciodată. Profită de ele în cel mai corect şi inteligent mod.

Săgetător

Nu te aştepta ca cei din jurul tău să observe starea ta emoţională instabilă de azi. Nu toată lumea are un suflet mare ca şi tine. 

Capricorn

Eşti irascibil, foarte agresiv şi cel mai probabil vei începe o dispută care se va transforma într-o ceartă pe cinste, care nu se va termina prea uşor.

Vărsător

Tacticile diplomatice nu vor da roade pentru că persoanele cu care vei sta de vorbă vor fi la fel de încăpăţânate ca şi tine.

Peşti

Te simţi ca o oală sub presiune, dar nu ştii din ce cauză. Dacă stai să te gândeşti mai bine, vei realiza că totul este în mintea ta, nimic nu este real.

×