x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 septembrie 2016. Problemele în dragoste vor putea găsi o rezolvare

Horoscop zilnic, 9 septembrie 2016. Problemele în dragoste vor putea găsi o rezolvare

08 Sep 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 9 septembrie 2016. Problemele în dragoste vor putea găsi o rezolvare

Berbec

Nu te aştepta la compasiune şi înţelegere din partea celor din jurul tău. Oamenii sunt în lumea lor astăzi. Poţi încerca să îi faci să vadă şi punctul tău de vedere, însă va fi foarte dificil.

Taur

La locul de muncă pot apărea discuţii tensionate, iar colegii vor încerca să te contrazică cu orice preţ. Nu trebuie să cazi în capcană şi să te consideri inferior pentru că ai idei diferite.

Gemeni

Vei avea parte de mici surprize, aşa că pregăteşte-te pentru orice. Nu te lăsa descurajat de lucrurile mărunte din viaţa de zi cu zi care nu contează atât de mult. Priveşte în ansamblu!

Rac

Astăzi vei avea parte de niște întâlniri neașteptate cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp, ceea ce îţi va trezi spiritul de aventură. Urcă într-un tren către o destinaţie necunoscută!

Leu

Este foarte important să ţii posesivitatea în frâu. Pentru a menţine relaţiile bune cu oamenii din jurul tău, va trebui să îi laşi să-şi trăiască vieţile cum îşi doresc. Ei nu îţi aparţin!

Fecioară

Problemele în dragoste vor putea găsi o rezolvare, pentru că iubirea apare atunci când te aştepţi mai puţin. Ceva important este pe cale să se întâmple, aşa că fii pregătit cu toată fiinţa ta.

Balanţă

Vei conştientiza că nu poţi controla totul şi vei lăsa pe mâna destinului treburile de care nu te mai poţi ocupa. Eşti un perfecţionist, dar asta s-ar putea să te afecteze mai târziu.

Scorpion

Este o zi foarte bună pentru Scorpioni, mai ales când vine vorba de relaţiile de dragoste. Gândeşte-te la o modalitate prin care să petreci o seară minunată alături de o persoană specială.

Săgetător

Este timpul să faci ceea ce îţi place, să faci ceva şi pentru tine. Nu te lăsa păcălit de cei care nu te susţin. Succesul vine atunci când îi atragi pe ceilalţi în lumea ta şi nu invers.

Capricorn

Astrele sunt de partea ta în ceea ce priveşte relaţiile de dragoste, dar pot apărea lucuri neprevăzute de care trebuie să te fereşti. Nu te implica prea mult pentru că este posibil să suferi.

Vărsător

Ai ceva pe suflet care te macină, dar dacă ai impresia că cineva va reuși să umple acest gol, te înşeli. Cheltui necontrolat o sumă de bani pe niște mici plăceri nevinovate, dar care te fac fericit.

Peşti

La capitolul dragoste poate apărea o ceartă minoră. Dai dovadă de agresivitate și te comporți ca o bombă cu ceas. Nu distruge ceva frumos din încăpățânarea de a câștiga o dispută inutilă.

×