x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 martie 2023. Peștii vor avea parte de câteva surprize

Horoscop zilnic, 20 martie 2023. Peștii vor avea parte de câteva surprize

de Vali Deaconescu    |    19 Mar 2023   •   15:12
Horoscop zilnic, 20 martie 2023. Peștii vor avea parte de câteva surprize
Sursa foto: Hepta

Horoscop 20 martie 2023. Racii vor avea parte de o șansă bruscă de a călători, săgetătorii se vor lovi de schimbări surprinzătoare, iar Leii vor avea probleme legate de o moștenire.

Horoscop zilnic, 20 martie 2023. 

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Vei fi precis și atent când vorbești cu ceilalți astăzi, chiar dacă ești plin de idei inteligente și noi. Poate că o cercetare liniștită sau o șansă de a medita la ceva va fi sursa a ceva proaspăt și nou pe care să-l iei în considerare? Aceasta este o zi puternică pentru tine.

Taur (20 aprilie-20 mai)

O discuție cu cineva mai tânăr, cu un prieten sau cu un membru al unui grup ar putea introduce un nou mod de a privi ceva. Ai multă energie să lucrezi pentru a câștiga bani. S-ar putea, de asemenea, să lucrezi pentru a avea grijă de ceva pe care îl deții.

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Vei fi pregătit pentru surprize sau vești neașteptate de la părinți și șefi. S-ar putea să nu știi ce urmează: cu toate acestea, vei reacționa calm pentru că azi stăpânești lucrurile. Ești încrezător!

Rac (21 iunie-22 iulie)

Poate apărea o șansă bruscă de a călători sau poate o anulare bruscă a planurilor de călătorie. De asemenea, s-ar putea să înveți ceva nou în mod neașteptat sau să decizi să mergi la o școală sau să te înscrii la un curs. Știrile de departe s-ar putea să te surprindă.

Leu (23 iulie-22 august)

Indiferent dacă lucrați cu un prieten sau cu un membru al unui grup, vei face progrese lente și constante în rezolvarea problemelor legate de proprietatea comună sau ceva de-a face cu moștenirile. De asemenea, ar putea avea legătură cu valorile altcuiva, mai ales dacă aceste valori diferă de ale tale.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Oamenii sunt impresionați de perseverența ta în timp ce faci ceva ce vrei să faci astăzi. Nu te vei opri sau nu te vei da bătut. Acest lucru ar putea surprinde un prieten sau un partener; sau poate, prietenul sau partenerul tău te va surprinde?

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Capacitatea ta de a studia, de a scrie sau de a explora noi domenii este constantă și productivă astăzi. Aceasta este o zi excelentă pentru cineva care trebuie să termine o lucrare sau un manuscris. V-ar putea veni idei noi și noi moduri de a face ceva; cu toate acestea, vei fi perseverent tot drumul.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Dacă întâmpini opoziție sau ai o dispută cu privire la proprietatea comună, foarte probabil, vei reuși să obții ceea ce îți dorești pentru că eforturile tale vor predomina. Nu vei lăsa până nu vei obține ceea ce îți dorești. Între timp, o invitație socială neașteptată s-ar putea să te mulțumească.

Săgetător (22 noiembrie-21 dec.)

Dacă un partener sau un prieten apropiat ți se opune astăzi, această opoziție ar putea fi necruțătoare. Nu te implica într-o ceartă dacă nu e degeaba. Între timp, schimbări surprinzătoare sau știri neașteptate pe frontul de acasă ar putea, de asemenea, să te provoace. Este o zi grea!

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Vei realiza multe astăzi pentru că îți va fi ușor să muncești din greu. Vei fi perseverent și vei face tot ce ai de făcut cu mare viteză. Cu toate acestea, știrile surprinzătoare ar putea declanșa o scurtă călătorie neașteptată. S-ar putea, de asemenea, să întâlnești pe cineva nou care este diferit.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Aceasta este o zi puternică pentru cei care fac sport, deoarece vei fi neobosit în a îți folosi puterea și concentrarea pentru a realiza ceea ce dorești să faci. Cu toate acestea, fii cu ochii pe banii și bunurile tale pentru că s-ar putea întâmpla ceva neașteptat. S-ar putea să găsești bani; ai putea pierde bani.

Pești (19 februarie-20 martie)

Sunt posibile câteva surprize astăzi. Pentru început, s-ar putea să ai o idee inteligentă. Între timp, vei lucra pentru a crea acasă o situație pe care o dorești, deoarece ești hotărât să creezi ordine din haos.

×