x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, duminică 30 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, duminică 30 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

29 Sep 2012   •   21:00
Berbec
Prima parte a weekend-ului te gaseste departe de forfota vietii cotidiene. Sanatatea este precara mai ales pe segmentele picioarelor si secundar pe cele ale aparatului digestiv. Fii prudent, ai grija mai mult de tine si domoleste-ti impulsivitatea caracteristica. In dimineata zilei de duminica se formeaza aspectul de Luna plina tocmai in semnul tau zodiacal, aspect ce iti aduce o puternica dorinta de schimbare vizavi de tot ce te inconjoara. Sunt momente excelente pentru a-ti reorienta eforturile si gandurile catre alte directii de viata.

Taur
Duminica se anunta intalniri si dialoguri furtunoase cu prietenii. Acest segment de viata este invaluit intr-o ceata de nepatruns, de aceea se impune multa prudenta si discernamant. Duminica dimineata se formeaza aspectul de Luna plina in semnul Berbecului si de aici starea ta de spirit va fluctua mult. Se pot accentua afectiunile legat de cap si sistem urinar. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil! Ai nevoie de multa odihna, liniste si detasare de problemele curente. La serviciu poti descoperi conflicte ascunse care mocnesc incet, dar sigur.

Gemeni
Duminica esti nevoit sa faci fata unor intalniri cu persoane publice sau cu sefii. Sunt posibile neintelegeri si discutii aprinse. Fii prudent la cum te prezinti in lume si vorbeste strict, direct si la obiect. Aspectul de Luna plina ce se va forma in semnul Berbecului duminica dimineata iti aduce schimbari in relatiile cu prietenii. Astfel este posibil sa te indepartezi de unele persoane sau un protector important sa isi ridice protectia avuta asupra ta pana nu de mult. Perioada te predispune la rasturnari de situatie spectaculoase vizavi de tot ce tine de prietenie. Pe de alta parte se pot produce zguduiri si in plan sentimental.

Rac
Duminica se anunta vesti din strainatate sau te poti ocupa de demersurile necesare unei calatorii peste mari si tari. Atentie la toate detaliile si nu forta nota daca observi ca lucurile nu merg, deocamdata, cum ai vrea tu. Duminica dimineata se formeaza aspectul de Luna plina in semnul Berbecului, aspect ce iti va aduce un final de capitol social. Poate fi vorba despre profesie sau despre pozitia ta sociala. Pe de alta parte poti hotari sa te indepartezi de un sef sau de alte persoane cu autoritate. De retinut ca in toate cazurile, Universul actioneaza in folosul tau, ajutandu-te sa devii puternic si independent atat social, cat si profesional.

Leu
Duminica ar fi indicat sa te ocupi de buget. S-ar putea sa primesti bani, bunuri sau favoruri de la altii, insa se recomanda prudenta. Prioritare sunt achitarea facturilor, taxelor sau datoriilor de orice fel. Mostenirile si partajele sunt alte teme de interes la finalul acestei saptamani. Relatiile cu strainatatea vor cunoaste modificari rapide si majore, incepand de duminica, datorita formarii aspectului de Luna plina in semnul Berbecului. Unele relatii se pot rupe definitiv. Pentru alti nativi vor interveni aspecte legate de parcurgerea unor cursuri universitare sau pe termen lung.

Fecioara
Duminica se anunta dialoguri aprinse cu partenerul de viata sau de afaceri. Acest segment de viata ascunde multe detalii greu de observat si inteles. Recomandabil este sa fii prudent si sa te bazezi mai putin pe parteneri sau colaborari. Ziua de duminica iti va aduce preocupari legate de mosteniri, bani si bunurile altora. Se formeaza aspectul de Luna plina in semnul Berbecului, aspect ce anunta un final de etapa vizavi de finantele comune cu altii. Este momentul sa iti faci singur planuri viabile de castig, deoarece s-ar putea ca ceilalti sa nu iti mai poata oferi ajutor material de acum incolo. Pe de alta parte, astrele te indeamna sa lasi deoparte materialismul si sa vezi viata si prin prisma laturilor spirituale.

Balanta
Finalul acestei saptamani va pune accent pe relatiile colegiale si cele parteneriale. La serviciu exista multe necunoscute si conflicte greu de inteles. Aspectul de Luna plina ce se va forma duminica dimineata in semnul Berbecului iti aduce un final de etapa vizavi de contracte, parteneriate mai mult sau mai putin semnate. Sau in cazul unora se poate vorbi de o configurare totala a conditiilor de desfasurare. Fii prudent si deschis catre noutati in ceea ce priveste relatiile cu ceilalti. De retinut ca acordurile verbale si pe termen scurt sunt mai rezistente deocamdata, fata de cele scrise si pe termen lung.

Scorpion
Duminica se anunta discutii aprinse cu persoana iubita sau, functie de caz, cu copiii. Aceste relatii sunt invaluite intr-o ceata densa si greu de patruns. De aceea fii prudent si evita implicarea sufleteasca. Dezamagirile pot fi frecvente. Duminica dimineata se formeaza aspectul de Luna plina in semnul Berbecului, aspect ce iti aduce incheierea unei etape la serviciu. Ori se termina o activitate deosebita, ori sunt modificate conditiile de lucru sau apar alti colegi, insa exista si varianta pierderii locului de munca. Atentie la sanatatea capului si aparatului urinar! Odihneste-te, detaseaza-te de cotidian si foloseste mai des remedii naturiste.

Sagetator
Duminica este potrivita treburile gospodaresti. Iti sunt favorizate curateniile generale, pregatirea casei si camarii pentru iarna, dar si reparatiile curente. Acorda o atentie sporita instalatiilor de apa din spatiul locativ, deoarece pot exista defectiuni greu de depistat si remediat. Relatiile sentimentale si cele cu copiii vor cunoaste rasturnari de situatie, datorita fomarii aspectului de Luna plina in semnul Berbecului, duminica dimineata. Astfel, unele relatii se pot incheia definitv sau se pot reconfigura. Pe de alta parte, astrele te indeamna sa te ocupi mai mult de un hobby.

Capricorn
Finalul acestei saptamani iti aduce schimbari majore in planul relatiilor cu familia si in ceea ce priveste spatiul locativ. Daca sambata atentia iti este indreptata asupra prietenilor apropiati si asupra rudelor, duminica sufletul tau revine acasa, printre membrii familiei. Asta se petrece datorita aspectului de Luna plina ce se formeaza duminica dimineata in semnul Berbecului, aspect ce iti va da o noua viziune asupra a tot ce tine de casa, familie si patrimoniu familial. Atentie ca se pot isca diverse conflicte cu membrii familiei. Se anunta o etapa noua vizavi de viata privata, etapa in care ai putea deveni mai detasat de trecut si familia din care provii.

Varsator
Duminica iti pui problema banilor castigati din munca proprie. Exista multe necunoscute si elemente obscure vizavi de veniturile tale, aspecte care de multe ori te pun si pe tine intr-o mare dilema. Relatiile cu rudele si prietenii apropiati vor cunoaste rasturnari de situatie, datorita formarii aspectului de Luna plina in semnul Berbecului. Unele relatii se pot incheia definitiv. Sunt momente excelente de a face loc in viata ta pentru alti oameni care chiar vor si pot sa iti fie alaturi, exact la modul la care ai tu nevoie acum. Drumurile pe distante scurte se pot ivi pe neasteptate.

Pesti
Duminica starea ta de spirit fluctueaza destul de mult. Relatiile cu ceilalti pot fi dificile, dar cu putin efort si bunavointa poti depasi neplacerile cu bine. Capitolul financiar vine cu noutati, datorita formarii aspectului de Luna plina in semnul Berbecului. Se pare ca se incheie o etapa vizavi de banii castigati din activitatea desfasurata la un loc de munca. Vei primi in continuare ajutor material de la altii, dar retine ca acesta va dura maxim o luna de zile, dupa care va trebui sa depui eforturi serioase si sutinute pentru a obtine cele necesare traiului zilnic. Dozeaza-ti energia vitala si detaseaza-te de forfota cotidiana.

×