x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 10 iulie 2014. Săgetătorii captează astăzi atenţia tuturor

Horoscop zilnic, joi 10 iulie 2014. Săgetătorii captează astăzi atenţia tuturor

10 Iul 2014   •   01:15
Horoscop zilnic, joi 10 iulie 2014. Săgetătorii captează astăzi atenţia tuturor

Berbec

Spontan şi dornic de a asimila cât mai multă informaţie, de a intra în contact cu oameni interesanţi, astăzi îţi vei petrece ziua într-un mod cât mai provocator. Este o bună ocazie de a socializa şi de a întâlni, în cursul unei deplasări sau în vacanţă, persoane atractive inclusiv din punct de vedere sentimental. Important este să-ţi ţii în frâu emoţiile şi să poţi defini ce aşteptări ai.

Taur
Relaţiile bune cu colegii de serviciu se pot dovedi astăzi productive în ceea ce priveşte banii câştigaţi iar ideile de afaceri, venite ca din senin, abundă de originalitate şi îndrăzneală. Ar fi recomandat să încerci să nu mulţumeşti pe toată lumea sau să oscilezi prea mult între deciziile strict raţionale şi cele luate doar cu inima, nici unele nefiind cu adevărat avantajoase.

Gemeni
Activităţile sociale par să te stimuleze astăzi într-o manieră pozitivă, culegând rapid informaţiile utile din orice mediu frecventezi. Dispoziţia afectuoasă în relaţiile intime precum şi dorinţa de aventură nu pot fi trecute cu vederea de partenerul tău dar evită să te axezi doar pe satisfacerea nevoilor acestuia, în dauna propriului confort emoţional.

Rac
Deşi ai putea spune că îţi este cam greu să te supui rutinei cotidiene, reuşeşti să găseşti soluţii originale prin conexiunile pe care le faci. Practic, poţi fi apreciat pentru creativitatea manifestată dar nu încerca să obţii cu orice preţ aprobarea celorlalţi. Acordă importanţă cuvenită odihnei şi încearcă să împleteşti cumva intuiţia cu deciziile bazate strict pe raţiune.

Leu
Astăzi eşti dornic să experimentezi senzaţii noi alături de persoana iubită dar parcă nici grupul de prieteni nu l-ai neglija. Orice variantă ai alege, având această bună dispoziţie, ai şanse să petreci o zi plăcută, condimentată cu puţină extravaganţă iar maniera fermecătoare de a te exprimă îi va cuceri pe cei din jur din primul moment. Totuşi, încearcă să nu exagerezi.

Fecioara
Concentrându-te mai mult pe sectorul carierei eşti optimist să crezi că astăzi vei putea să împaci şi familia, de aceea acordă-le suficientă atenţie, chiar dacă nu găseşti timp şi pentru rezolvarea treburilor domestice mărunte. Tocmai de la rudele tale poţi căpăta susţinerea financiară necesară realizării proiectelor tale sau măcar o idee despre un plan bun de investiţii.

Balanţă
Deplasările sau locurile unde ajungi pentru a studia îţi pot aduce ocazia unei întâlniri romantice, dar nu încerca să faci eforturi deosebite pentru a te prezenta într-o lumină cât mai favorabilă. Bazează-te pe sinceritate şi pe spontaneitate şi ar trebui să fie suficient pentru a cuceri atenţia oricui, dar nu-ţi seta aşteptări prea mari încă din primele momente ale întâlnirii.

Scorpion
Extravaganţele financiare dar şi excesele pasionale te pot costa astăzi cam scump dacă nu acorzi suficientă atenţie vocii intuiţiei. Ar fi recomandat totuşi să nu încerci să obţii orice gen de satisfacţii ca mod de compensare pentru nevoile tale. La serviciu însă, nu duci lipsă de idei originale care să-ţi faciliteze câştiguri neplanificate, fiind dispus să rişti puţin mai mult că de obicei.

Săgetător

Îmbinând expresivitatea plină de originalitate cu energia de a-ţi transforma în realitate dorinţele personale, ai toate şansele ca astăzi să captezi atenţia tuturor. Prietenii îţi sunt alături şi aflându-te în compania acestora ai posibilitatea să întâlneşti un partener romantic. Centrează-ţi atenţia în primul rând pe tine şi nu te strădui rea tare ca să obţii simpatia celor din jur.

Capricorn
Astăzi este o zi potrivită pentru a reflecta mai mult la deciziile pe care urmează să le iei referitor la carieră şi la relaţiile cu cei de la locul de muncă. Nu neglija sfatul şi experienţa celor din familie care îţi pot sugera un tip de abordare la care nu te-ai fi gândit. Profită de câteva momente de solitudine, fii atent la mesajele intuitive şi la visele care te pot ghida mai uşor.

Vărsător
Dacă nu poţi beneficia acum de o vacanţă bine-meritată, măcar organizează o mică deplasare alături de prieteni şi de persoana iubită. Cum dispoziţia jovială şi spontaneitatea vor fi ingredientele de bază pentru ziua de astăzi, n-ai nicio şansă să te plictiseşti. Totuşi, tendinţa de a aluneca pe pantă exceselor de orice fel edestul de ridicată, deci propune-ţi să nu întreci limita.

Peşti
Viziunea optimistă şi curajul de a încerca să obţii bani din surse cât mai variate par a da roade, mobilizându-ţi toate ideile şi resursele în a pune pe roate o afacere care presupune un parteneriat. Relaţia cu familia în general şi cu persoana iubită în mod special îţi oferă satisfacţia unei apropieri pline de afecţiune, momente ce nu ar trebui trecute cu vederea în aceste zile.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


Citeste si
Horoscopul mariajului fericit. Ce spun astrele despre nuntă și căsnicie

HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×