x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 15 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 15 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

14 Aug 2013   •   20:46
Horoscop zilnic, joi 15 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

_____________________

Berbec
Cu Luna în Săgetător, astăzi simţi nevoia unei schimbări de viziune sau a unor experienţe noi. E posibil ca o problemă de ordin sentimental sau unele tensiuni în relaţiile cu copiii să fie abordate dintr-o perspectivă lipsită de emoţii, filozofică. Ai capacitatea de a găsi soluţii bune, însă fii atent şi la nevoile celorlalţi. Pe de altă parte, ziua de astăzi îţi aduce inspiraţie şi îţi stimulează creativitatea, aşa că notează ideile care-ţi vin.

Taur
Ţie îţi este gândul la un parteneriat sau o relaţie, care necesită îmbunătăţiri în ce priveşte productivitatea. Aşadar, uită-te cum ai putea pune în comun o serie de resurse, astfel încât să te îndrepţi, împreună cu ceilalţi, înspre rezultatele dorite. În acelaşi timp, fii deschis la propuneri sau oferte, primeşte favorurile care ţi se fac, ascultă cu atenţie ce au cei din jur de spus. Se pot naşte idei geniale, când te aştepţi mai puţin.

Gemeni
Luna va sta toată ziua în Săgetător, în zodia de peste drum, fiind un prilej bun pentru a găsi noi puncte de convergenţă în relaţiile tale, fie că e vorba de relaţia de cuplu sau de alte parteneriate. E posibil ca abordarea ta să fie una superioară, filozofică, astfel că nu e exclus să ţi se reproşeze lipsa de implicare emoţională. Pe de altă parte, astăzi eşti avantajat în tot ce ţine de asocieri inedite şi proiecte originale.

Rac
Cu Luna în Săgetător, tu eşti concentrat asupra responsabilităţilor profesionale şi a unor lucrări care pot şi necesită să fie îmbunătăţite. Abordarea ta originală, ideile ingenioase, curajul de a te exprimă plenar, toate acestea vin în sprijinul succesului. Prin urmare, dacă ai curajul de a aborda din unghiuri noi, situaţii vechi, poţi găsi soluţii şi mijloace nonconformiste, dar funcţionale. Pot apărea şi schimbări neprevăzute, la care e indicat să te adaptezi din mers, cu uşurinţă.

Leu
Dorinţa de a trece dincolo de constrângeri, limitări şi rutină, este foarte puternică astăzi. Simţi nevoia unor experienţe noi, cu iz de aventură, pentru a ieşi din rutina care a devenit sufocantă. Aşadar, e timpul să recunoşti limitele pe care ţi le-ai fixat singur, şi să treci dincolo de ele, aruncându-te în necunoscut, făcând ceva diferit, îmbrăţişând o nouă abordare în toate privinţele. Nu e exclus să-ţi faci rapid bagajele şi să pleci într-o excursie, fără o ţintă stabilită.

Fecioara
În ce te priveşte, poţi profita de această zi pentru a clarifica neînţelegeri în relaţiile de familie sau pentru a face nişte schimbări, la care te gândeşti de mai multă vreme, în locuinţă. Luna în Săgetător îţi stimulează dorinţa de nou, însă e posibil să întâmpini opoziţie din partea familiei. Încearcă să găseşti o cale paşnică de a negocia cu cei din jur, chiar dacă ai chef să faci doar ce vrei tu şi nu prea eşti dispus să asculţi alte păreri.

Balanţă
Pe tine, Luna în Săgetător te pune în mişcare şi îţi aduce spor în toate demersurile care ţin de comunicare, deplasări, corespondenţă. Dacă foloseşti energia acestei zile, fără a te epuiza sau a te risipi în mai multe direcţii, dacă reuşeşti să-ţi stabileşti priorităţile în mod optim, te poţi bucura de experienţe frumoase. Unele vor fi noi şi în prima fază vei avea tendinţa să le respingi, însă tocmai această abordare este de evitat. Cu alte cuvinte, primeşte tot ce vine şi vei recunoaşte darurile!

Scorpion
Luna în Săgetător deschide noi culoare de percepţie pentru tine. Astfel, astăzi ai ocazia să priveşti mai atent la calităţile tale şi să le pui la treabă. E important, în acest context, să te îndrepţi către acele activităţi în care te implici cu bucurie şi îţi permit să fii creativ, şi să le laşi deoparte pe cele care reprezintă constrângere sau corvoadă. În felul acesta, te poţi bucura şi de descoperirea unor noi surse de câştig material.

Săgetător
Tu te gândeşti în primul rând la tine şi la nevoile tale, după o perioadă în care ţi-ai abandonat nişte vise sau dorinţe. Acum e timpul să le acorzi din nou atenţie şi să descoperi ce e posibil să aduci nou în viaţa ta, astfel încât să-ţi satisfaci nevoia de aventură, de schimbare şi expansiune. Chiar cu riscul de a părea egoist, e timpul să te ocupi în mod special de ceea ce îţi aduce bucurie, te onorează şi te reprezintă.

Capricorn
Plasarea Lunii în Săgetător înseamnă, pentru tine, discreţie, dar şi un bilanţ atent al ultimelor zile, chiar al ultimelor săptămâni. Te pregăteşti de o nouă etapă, poate un nou început, aşa că astăzi şi mâine sunt zile de repliere, meditaţie, relaxare. Fii atent la mesajele subtile, dar şi la informaţiile care vin la tine pe căi neconvenţionale. Acestea te vor ajuta să faci unele alegeri şi să înţelegi mai bine evenimentele prezente.

Vărsător
Luna în Săgetător aduce infuzie de energie în zona prietenilor, aspiraţiilor şi proiectelor inedite. Astăzi te simţi inspirat, ai idei bune şi îţi găseşti foarte uşor aliaţi şi susţinători care cred în ele şi te ajută să le pui în aplicare. Este o zi efervescentă, cu întâlniri, conversaţii şi noi relaţii. E posibil să ai acces în cercuri noi, benefice mai ales pentru imaginea ta, dar şi pentru eventuale parteneriate viitoare.

Peşti
Cu Luna aflată în zona carierei şi puterii, astăzi ai putea folosi această energie pentru a-ţi împărtăşi ideile cu curaj, chiar dacă ai de-a face cu şefi suspicioşi sau rigizi. Oricât de nonconformiste ar părea ideile şi iniţiativele tale, rămâi încrezător în ele şi vei avea doar de câştigat. E posibil, de asemenea, să ai nişte conştientizări şi revelaţii, cu privire la blocajele din trecut, în sensul dizolvării lor.

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic