x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic joi, 18 iulie 2024: Taurii vor schimbare, Scorpionii sunt impulsivi, iar peștii rezolvă problemele altora

Horoscop zilnic joi, 18 iulie 2024: Taurii vor schimbare, Scorpionii sunt impulsivi, iar peștii rezolvă problemele altora

de Andreea Tiron    |    17 Iul 2024   •   11:00
Horoscop zilnic joi, 18 iulie 2024: Taurii vor schimbare, Scorpionii sunt impulsivi, iar peștii rezolvă problemele altora
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic joi, 18 iulie 2024: Gemenii închid un capitol important, Balanțele își repară o relație, iar Vărsătorii au conversații vindecătoare.

Berbec

Luna petrece încă o zi în sectorul tău de aventură, iar așteptările tale sunt mari. Vrei să te simți viu. Ai impulsul de a cheltui mult și este un moment potrivit pentru a te simți inspirat de noi metode sau tehnologii. Aspectul de astăzi dintre Mercur și Chiron îți sporește claritatea și exprimarea de sine. Ești dispus să asculți și să explici. Ai o perspectivă unică sau diferită asupra vieții în aceste zile, iar această trăsătură iese acum în evidență. Alții te găsesc atractiv și înțelept.

Taur

Vrei schimbare sau avansare astăzi și mâine. Ești motivat și entuziasmat, deși poate un pic impulsiv. Este un moment de surprize sau deblocări emoționale. Detoxifierea și eliberarea la nivel emoțional sunt mai ușoare decât de obicei. Ești într-o formă excelentă pentru chestiuni de familie și pentru exprimarea sentimentelor. Un trigon Mercur-Chiron te ajută să faci un bilanț a ceea ce funcționează și ce nu în viața ta. 

Gemeni

Ceva ce iese la suprafață astăzi îți poate aminti să rezolvi o problemă din trecut. Cu Marte paralel cu Uranus, nevoia de a închide un capitol poate deveni evidentă. Ai un simț clar al lucrurilor pe care trebuie să le schimbi, să scapi de ele sau să le ajustezi pentru a merge mai departe. Deși poți fi impulsiv astăzi, încearcă să folosești curajul acestor influențe.  Este o zi bună pentru a face conexiuni și a deschide conversații. Oamenii se bazează pe tine și ești fericit să îi ajuți. Relațiile romantice, scrisul, conversațiile, relațiile cu copiii și proiectele creative sau hobby-urile sunt favorizate.

Rac

Prietenii, speranțele și dorințele pentru viitor sunt în centrul atenției. Pot exista surprize sau descoperiri interesante. Nevoia de a face schimbări devine evidentă. Comunicările merg bine, parțial datorită convingerilor tale puternice, dar și datorită unui tranzit Mercur-Chiron care subliniază valoarea conversațiilor deschise și satisfăcătoare. O discuție ar putea să-ți ridice moralul. Ești gata să faci față provocărilor și ești practic fără frică în ceea ce privește subiectele pe care ești dispus să le explorezi.

Leu

Simți o dorință bruscă de a te elibera de o restricție astăzi. Evenimente și sentimente surprinzătoare pot apărea, motivându-te să faci schimbări constructive. Poate vei devia într-o direcție ușor nouă bazată pe intuiție puternică. Trigonul Mercur-Chiron de astăzi te încurajează să te exprimi. Poți vizualiza soluții și dezvolta strategii pentru a rezolva problemele sau pentru a-ți atinge obiectivele pe termen lung cu succes. 

Fecioară

Repararea relațiilor este favorizată astăzi. Este un moment potrivit pentru a întinde o mână de ajutor sau pentru a oferi cuvinte de susținere. În același timp, simți dorința de a face ceva nou, diferit. Tranzitele de astăzi te vor îndemna către o descoperire interesantă sau un subiect interesant. Abilitatea ta de a privi problemele din trecut într-o lumină nouă te poate duce departe astăzi. Mercur, în prezent tranzitând sectorul tău de intimitate, armonizează cu Chiron în sectorul tău de intimitate, aruncând lumină asupra unei probleme. 

Balanță

Uranus este din nou proeminent în astrologia zilei, aducând un spirit de inovație. O intuiție te poate surprinde, excitându-ți simțurile. Vrei să clarifici ceva sau să rezolvi o problemă o dată pentru totdeauna. Impulsuri, dorințe și sentimente bruște care inițial te pot confuza pot apărea acum. Cu toate acestea, dorința de a face schimbări și de a lăsa în urmă anumite condiții limitative poate fi puternică. Energiile de astăzi sunt bune pentru a repara o relație.

Scorpion

Tranzitele de astăzi îți trezesc simțurile. Ești impulsiv, iar ceilalți sunt atrași de tine acum. Surprizele, în special într-o relație, te pot îndemna să te miști în direcții diferite sau să schimbi lucrurile. Discutarea nevoilor și preocupărilor tale cu cineva drag poate fi revigorantă. Îți este mai ușor decât de obicei să scapi de lucruri de care nu ai nevoie. Dezordinea te poate împiedica să gândești clar și concentrat, fie că este în mediul tău personal sau la nivel emoțional.

Săgetător

Dorința de a face schimbări majore este intensă și poate surprinzătoare astăzi. Sănătatea și bunăstarea sunt o preocupare comună în aceste zile și, deși nu totul este probabil să meargă conform planului, este o zi bună pentru a recunoaște nevoia de noi abordări. Evenimentele neașteptate sau impulsurile bruște pot duce la reorganizarea programului sau la preluarea controlului asupra unei chestiuni de muncă sau sănătate. Aceasta este o zi pentru revelații personale semnificative. 

Capricorn

Astăzi, pe măsură ce Marte este paralel cu Uranus, evenimentele și inspirațiile neașteptate pot veni în calea ta, declanșând un val de curaj sau dorință nebună de a obține ceea ce îți dorești. Aceasta este o perioadă interesantă pentru atractivitate romantică, dorințe, exprimare personală și idei creative. Cu un tranzit Mercur-Chiron de asemenea în joc, interacțiunile familiale pot fi revelatoare, oferind noi perspective. În același timp, Luna petrece încă o zi în casa ta solară a douăsprezecea și ai nevoie de un pic de odihnă suplimentară. 

Vărsător

Dorința de a îmbunătăți, schimba sau actualiza viața ta este puternică acum, pe măsură ce Marte și Uranus se aliniază din nou. Această energie se evidențiază cel mai mult în viața ta personală, în ceea ce privește chestiunile familiale sau domestice și în legătură cu atașamentele tale. Scapi de lucrurile de care nu mai ai nevoie. Conversațiile de astăzi pot ajuta la noi perspective într-o relație, iar stilurile de comunicare ajută la înțelegere cu ajutorul unui aspect Mercur-Chiron. Este un moment potrivit pentru a asculta și a fi auzit. Discuțiile sunt vindecătoare și magice. 

Pești

Astăzi vezi mai clar decât oricând ce te-a împiedicat să faci schimbări pozitive pe măsură ce Marte și Uranus se aliniazză. Influențele de acum sunt bune pentru a te deschide. Este un moment potrivit pentru a valorifica la maximum ceea ce ai sau deții, fie că este vorba de un talent latent, cunoștințe sau bunuri materiale. Poți descoperi că rezolvi problemele altor persoane pe măsură ce Mercur și Chiron armonizează. Se simte bine să faci acest lucru și poate duce, de asemenea, la rezolvarea unei probleme proprii

×