x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 20 februarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 20 februarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

19 Feb 2014   •   22:06
Horoscop zilnic, joi 20 februarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla


Berbec
Primele ore ale zilei te găsesc încă activ implicat alături de partenerul de viaţă, dar apoi devii preocupat de chestiuni legate de banii pe care nu prea te aventurezi să-i investeşti într-un proiect de viitor, neavând suficientă încredere decât în metode verificate de trecerea timpului. Legăturile emoţionale subtile cu trecutul familiei îţi revin acum în atenţie, fapt ce necesită conştientizarea că acestea îţi pot influenţa deciziile, fără ca tu să realizezi acest lucru.

Taur
După ce-ţi dedici toată energia clarificării unor relaţii cu cei de la locul de muncă, în a doua parte a zilei te orientezi mai mult către partenerul tău şi către un mod de exprimare a trăirilor mult mai pasional. Îndrăzneşti să visezi frumos la planuri de viitor alături de acesta, dar eşti totuşi anxios referitor la şansele de reuşită. Poţi avea parte de susţinerea cuiva din familie, cel mai probabil a părinţilor, fie cu o sumă de bani sau măcar din punct de vedere afectiv.

Gemeni
Dacă în prima parte a zilei vei fi prins în activităţi legate de copii care-ţi vor pune nervii la încercare, în restul zilei concentrarea atenţiei tale va fi orientată către locul de muncă. Şi, deşi vei fi implicat cu tot sufletul în ceea ce ai de rezolvat, trebuie să fii atent la senzaţia lăsată în jur precum că-ţi lipseşte fermitatea de a te impune sau de a câştiga o dezbatere cu argmente solide. În schimb, poţi găsi destul de uşor soluţii creative de a îndulci rutina zilnică.

Rac
În prima parte a zilei este posibil să te manifeşti furtunos în relaţia cu cei din familie. Dacă poţi clarifica chestiuni din trecut rămase nerezolvate, după prânz, spiritele se mai îmblânzesc, atmosfera se detensionează, lăsând loc reaprinderii pasiunii alături de persoana iubita. Ar fi indicat să vă luaţi câteva zile libere şi să vă bucuraţi pe deplin unul de altul şi, dacă totuşi nu se poate, măcar delectaţi-vă făcând planuri pentru o viitoare vacanţă într-un loc exotic.

Leu
Dacă ai programată în prima parte a zilei o prelegere sau o trebuie să porţi o discuţie cu rudele tale, ori faci un efort şi te controlezi magistral pentru a evita încingerea spiritelor, ori o amâni pentru altă ocazie. După-amiaza te găseşte preocupat intens de subiecte precum normele şi tradiţiile înrădăcinate din cadrul familiei, care te încorsetează. Ai ocazia acum să priveşti din alt unghi ataşamentele faţă de strămoşi, conexiunile subtile dintre generaţii şi modul cum te influenţează.

Fecioara
Ziua începe în forţă fiind pornit să faci bani cu orice preţ şi riscând conflicte inutile. Atenţie şi la tratativele cu colegii sau colaboratorii care pot eşua din nou din cauza lipsei de argumente noi şi convingătoare sau neîncrederii în reuşita acestora. Veştile bune vin însă din zona celor apropiaţi ţie, rude şi nu numai, alături de care poţi rezolva tot felul de mărunţişuri sau face o serie de deplasări scurte, dar necesare. Primeşte-le cu bucurie, acestea crescându-ţi sentimentul de apartenenţă la clan.

Balanţă
De dimineaţă se recomandă o doză mai mare de prudenţă, agitaţia şi impulsivitatea cu care reacţionezi putându-ţi da de furcă. Şi, după atâta consum energetic, cel mai probabil în restul zilei organismul tău se va resimţi. Totuşi, urmează un răstimp în care ai ocazia să te retragi puţin, să urmezi un program de detoxifere, atât corporal dar mai ales emoţional, renunţând la inhibiţii care-ţi afectează încrederea personală, mai ales în relaţia cu persoana iubită.

Scorpion
Înainte de a te bucura de o zi plină de energie mai ai de rezolvat în prima parte a acesteia o problemă relaţională, care este sursa unor sentimente de anxietate şi unde se pune problema de totul sau nimic. În plus, nici atmosfera de acasă nu e prea relaxată, reuşind să-ţi faci prea multe griji. Încearcă să nu dramatizezi excesiv evenimentele, fă-ţi timp să ieşi în evidenţă şi există şanse să-ţi iasă în cale o nouă pasiune, o relaţie ce promite trăiri pe măsura intensităţii sentimentelor tale.

Săgetător
Dacă ai de pus la punct un plan legat de viitor la care te gândeşti, e bine să profiţi de energia pe care o ai la începutul zilei, dar cu menţiunea să ai grijă să temperezi nerăbdarea, oricât de mare ar fi aceasta. După prânz, evită discuţii, tratative sau deplasări, oboseala şi stresul acumulat putându-ţi provoca unele neplăceri. Partea bună este că, forţat oarecum de împrejurări, te poţi relaxa puţin, ocupându-te în linişte de conexiunea emoţională cu cei dragi din familie.

Capricorn
Prima provocare a zilei vine din tendinţa de a te impune în mediul tău social, fiind ferm convins că ai dreptate şi dorind să mergi până-n pânzele albe. În spatele acestei aparenţe revin totuşi temeri privind reuşita planurilor tale, precum şi necesitatea reevaluării resurselor. Partea a doua a zilei îţi oferă şansa de a te relaxa, ieşind cu prietenii sau cu cei care-ţi sunt alături în aceste proiecte şi care te pot asculta dar şi empatiza vizavi de preocupările voastre comune.

Vărsător
Vrei nu vrei, trebuie să treci de la verva cu care-ţi manifeşti convingerile în prima parte a zilei, la chestiuni mai serioase legate de carieră şi de statutul tău social. Şi, deşi eşti preocupat excesiv, până la anxietate, de necesitatea de a reuşi în ceea ce ţi-ai propus, vei fi uimit câte resurse ai la dispoziţie, inclusiv susţinerea necondiţionată a părinţilor. În plus, în tot ce ţine de exprimarea artistică, se adaugă un plus de valoare dacă te foloseşti de intensitatea trăirilor tale.

Peşti
Toate sentimentele privind probleme relaţionale care par a erupe din profunzimea fiinţei tale trebuie analizate şi vindecate, de asemenea orice inhibiţii legate de exprimarea propriilor convingeri sau concepte. Abia apoi poţi obţine detensionarea necesară acordării la valorile spirituale şi poate ar fi indicat să faci zilele acestea o călătorie pe la rude mai îndepărtate pentru a-ţi identifica rădăcinile, dar şi influenţele subtile care ţi-au marcat profund existenţa până la acest moment.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×