x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 22 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 22 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

21 Aug 2013   •   20:15
Horoscop zilnic, joi 22 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

_____________________

Berbec
E timpul să iei o pauză, mai ales dacă prima parte a săptămânii a fost agitată. Cu cât eşti mai dispus să delegi o parte din sarcini şi să te detaşezi de o serie de situaţii care necesită rezolvare, cu atât mai repede îţi vei spori resursele energetice, puterea şi creativitatea. Mai mult, e posibil să apară veşti neaşteptat de bune şi soluţii ingenioase, exact când te aştepţi mai puţin. Astăzi, orice metodă de relaxare şi introspecţie este aur curat.

Taur
Încă e necesar să faci faţă schimbărilor care tot apar în zona muncii şi în activităţile zilnice. Se reconfigurează relaţii de lucru şi proiecte, de aceea e important să fii flexibil şi orientat mereu către alegerile care îţi onorează fiinţă. Probabil că unele relaţii se rup, în această perioadă, iar altele noi apar, mai ales când e vorba de mediul profesional. Cu toate acestea, astăzi dispui de inspiraţia şi flerul necesare pentru a face cele mai bune alegeri, dincolo de temeri şi inhibiţii.

Gemeni
Luna în Peşti, în zona carierei şi puterii, poate fi de bun augur, dacă eşti în căutare de idei ingenioase pentru dezvoltarea ta profesională şi/sau creşterea unei afaceri. Totuşi, chiar dacă tendinţa este de a lua lucrurile la modul personal şi a amplifica mai mult decât e cazul o serie de situaţii încordate, poţi folosi această energie pentru a crea şi a te lăsa inspirat. Urmează o perioadă în care cel mai important este să-ţi regăseşti pacea interioară şi echilibrul.

Rac
Traversezi o perioada aglomerată. Veştile circulă rapid, apar tot felul de informaţii noi, de aceea e bine să nu te agăţi de niciuna dintre acestea, ci să le iei aşa cum vin şi să te adaptezi din mers, găsind forma optimă de manifestare şi acţiune. Atuul tău principal este intuiţia, aşa că foloseşte-o în toate alegerile pe care le faci, mai ales în chestiuni care ţin de zona juridică, relaţii cu străinătatea, activităţi didactice sau filozofie de viaţă, în general.

Leu
Comunicarea şi mentalul nu sunt punctele tale forţe, în aceste zile. Tocmai de aceea, acum e mai potrivit să laşi lucrurile să curgă, să se aşeze de la sine, având încredere în ceea ce este. Plasarea Lunii în Peşti te poate face, astăzi, mai emotiv decât de obicei, sensibil, dar şi creativ şi inspirat. Renunţând la control şi la rutină zilnică, poţi avea parte de experienţe minunate, de daruri providenţiale. Acum e important să cultivi, aşadar, latura receptivă, feminină.

Fecioara
Te afli în momentul încheierii unui ciclu şi începerii altuia. Aşadar, astăzi ţi-ar prinde bine să încetineşti puţin ritmul, să găseşti metode prin care să aduci armonia în interior şi în relaţiile tale. O cale benefică, mereu funcţională, este credinţă că totul este bine aşa cum este, chiar şi când nu pare aşa. Ia-ţi puţin timp astăzi, pentru a medita la evenimentele din ultimele săptămâni şi a integra tot ce ai învăţat o dată cu acestea. De mâine, poţi trece la acţiune, cu forţe proaspete.

Balanţă
O zi numai bună pentru a trage linie, pentru a face un bilanţ şi a încheia o etapă destul de agitată. La locul de muncă, poţi finaliza o lucrare care a necesitat mult efort şi poţi aşeza o serie de activităţi pe un făgaş lin. Nu este o zi potrivită pentru alegeri importante, însă pot apărea foarte uşor soluţii inedite, inspirate şi utile pentru bunul mers al lucrurilor în sfera profesională. Tentaţia cea mai mare este fuga de responsabilitate sau disiparea în mai multe direcţii, iar atuul cel mai de preţ este imaginaţia.

Scorpion
Dacă în ultimele săptămâni ai făcut mai mult ce “trebuie” decât ce te-ar fi bucurat cu adevărat, a venit timpul să faci o schimbare în acest sens. Ziua aceasta este exact ce ai nevoie, pentru a închide un capitol, în linişte, şi a te uită spre noi orizonturi, mai senine şi mai aproape de sufletul tău. Totuşi, nu e momentul să te grăbeşti în luarea unor decizii, ci ţi-ar prinde bine să-ţi oferi mici bucurii, să-ţi faci un capriciu, o plăcere. Vei avea timp suficient să te hotărăşti în ce direcţie o apuci, de mâine încolo.

Săgetător
În ultima vreme, te-ai concentrat asupra schimbării unor convingeri sau evenimentele te-au “ajutat” în acest sens. Ai strâns informaţii, te-ai elevat sau ai învăţat lucruri noi. A venit momentul să foloseşti ceea ce ai primit în tot acest timp şi să cauţi un culoar potrivit de manifestare, în ce priveşte cariera şi profesia. Totuşi, astăzi dedică timp în special armonizării interioare şi restabilirii echilibrului, cu ajutorul familiei sau al unor activităţi relaxante.

Capricorn
Poţi pune capăt unor tensiuni din zona profesională sau relaţională, abordând lucrurile cu mai multă compasiune şi permisivitate. E important să accepţi punctul de vedere al celuilalt, evitând să te situezi în opoziţie faţă de cei care gândesc altfel decât tine. Este o zi care-ţi oferă cadrul excelent pentru a reinstaura armonia acolo unde a fost afectată. Fii atent la mesajele care îţi sunt transmise, mai ales la cele din spatele cuvintelor.

Vărsător
Soarele va părăsi în noaptea asta semnul Leului, urmând să între în Fecioară. Aşadar, începe o perioadă în care vei fi mai interesat de aspectele subtile ale vieţii, de secrete şi de căutarea de noi posibilităţi de evoluţie accesând cercuri mai restrânse şi fiind mai discret decât până acum. Această zi este potrivită pentru clarificări, mai ales în ce priveşte interacţiunile sociale, relaţiile de colaborare şi relaţia conjugală. Se pot trage nişte concluzii în urma unor demersuri comune şi se revizuiesc unele decizii.

Peşti
Luna se află astăzi în semnul tău zodiacal şi te face mai atent la nevoile şi interesele proprii. De fapt, ar fi de preferat să-ţi canalizezi energia doar spre activităţile pe care le alegi conştient şi nu spre cele în care te împing alţii. Pentru starea ta de bine şi pentru echilibrul tău în toate sensurile, fii atent la micile bucurii pe care ţi le oferă ziua şi la iubirea pe care oamenii dragi din viaţa ta ţi-o arată astăzi. În ce priveşte sfera profesională, eforturile tale încep să dea roade în curând.

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic